Zahtevaj brezplačne ponudbe za adaptacijo stanovanja v Ljubljani

1832 izvajalcev v bližini
13 še na voljo

Že 38.687 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za adaptacijo stanovanja Ljubljana, 2021

90 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

Ivica Mishevski s.p.

4,5
44 ocen
5,0
Alenka R. , pred 6 leti

Super je bilo, zelo pozitivna izkušnja! Pohvalim naj fleksibilnost, prijaznost, natančnost pri čiščenju. Priporočam!

5,0
PETA D. , pred 6 leti

Hitra odzivnost, osebni obisk v podjetju, praktičnost. Zaenkrat vse v redu in upamo, da bo tako tudi ostalo.

5+
Let na tržišču
30+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2018
Izbor strank 2020

Kaj delamo: barvanje fasade, pleskanje stanovanja, čiščenje stanovanja, beljenje sten, pleskanje, dezinfekcija prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje oken, čiščenje na domu, razkuževanje prostorov, pleskarstvo, čiščenje hiše, slikopleskarstvo, pleskarji, slikopleskarska dela, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

Uroš Ivančič s.p.

4,6
20 ocen
5,0
Barbara T. , pred 2 letoma

G. Uroš je s svojo ekipo podizvajalcev naše stanovaje kompletno renoviral. Pri delu so bili korektni, zanesljivi, natančni. Dela so potekala tekoče in bila končana v predvidenem roku. Zelo toplo ga pripororočam vsem kateri se odločate za obnovo stanovanja. Končna cena prenove ni odstopala od predračuna.

5,0
Milan L. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cen. Delo je bilo opravljeno korektno in kvalitetno.

30+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: pleskanje stanovanja, pleskanje, beljenje sten, slikopleskarska dela, barvanje fasade, pleskarji, beljenje, pleskanje šol in vrtcev, pleskarstvo, slikopleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Maša R. , pred 6 leti

Zelo zadovoljna in ga priporočam vsem!

5,0
Sandra R. , pred 6 leti

G. Duška sem že priporočila naprej svojim znancem. Zelo zadovoljna!

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: obnova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

DESEO d.o.o.

4,8
4 ocene
5,0
Iris J. , pred 1 letom

Najlepše se zahvaljujemo firmi Deseo za odlično opravljeno storitev obnove kopalnice. Zahvala in pohvala tudi njihovemu podizvajalcu za odlično in strokovno opravljeno storitev ter prijaznost. Delo so opravili kakovostno in v predvidenih rokih. Ob tem so imeli neverjetno prijazen, skrben in spoštljiv odnos do naročnikov. Dela so predlagali in opravili v dodatnem obsegu na lastno pobudo, da bi nam čim lepše uredili kopalnico. Firmo Deseo z veseljem priporočava tudi drugim za različna dela obnove doma, saj nudijo raznovrstne storitve, Iris in Aleš

5,0
Maja R. D. , pred 1 letom

Vsekakor veliko priporočilo! Pohvaljen njihov odnos in način dela.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2020

Kaj delamo: zidarstvo, gradnja hiše, adaptacija stanovanja, parket, gradbena podjetja, prenova stanovanja, zidarska dela, polaganje ploščic, moderne kopalnice, linolej, izris kopalnice, gradbena dela, polaganje keramike, parketarstvo, polaganje parketa, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

HAZIR KALAČ S.P.

3,8
4 ocene
5,0
Dragica G. , pred 1 letom

Izredno v redu je naredil! Četudi je bilo mraz, se je hitro odzval in sodeloval v pametnimi nasveti. Same pohvale, definitivno priporočam!

4,7
Irena K. , pred 7 meseci

Izvajalec, ki je delal pri meni je bil Kalač Hazir, z njim sem bila zadovoljna, pri pleskanju ni bil ravno natančen, drugače pa je bil prizadeven, zanesljiv, kar sem ga prosila je naredil z najinim dogovorom. Bolje bi ga priporočila za gradbena dela, kot so izdelava knaufa in drugih grobih del.

Kaj delamo: strojni tlaki, izdelava ometov, pleskanje stanovanja, košnja trave, izdelava estrihov, prenova stanovanja, izdelava škarpe, adaptacija stanovanja, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), suhomontažna dela, slikopleskarska dela, estrih, tlaki in ometi, krajinski arhitekti, barvanje fasade, strojni ometi.

Zahtevaj ponudbo

Klemen Andrič s.p.

4,9
3 ocene
5,0
INALBEA d.o.o. , pred 1 letom

Profesionalnost, kakovost opravljene storitve, cena, timsko delo...

4,7
Boris M. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjen ega roka. Cena je bila še celo nekoliko nižja od prvotno dogovorjene. K delu je pristopil korektno in strokovno

Izbor strank 2020

Kaj delamo: prenova stanovanja, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, čistilni servisi, čiščenje pisarn, razkuževanje prostorov, adaptacija stanovanja, čiščenje na domu, prenova stanovanja na ključ, dezinfekcija prostorov, obnova stanovanja, čiščenje oken, čiščenje stanovanja, čistilka.

Zahtevaj ponudbo

PIRNAT MATJAŽ s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Barbara T. , pred 6 meseci

Pomagal nam je s številnimi nasveti. Držal se je dogovorjenih rokov.

5,0
Tatjana M. , pred 7 leti

Ekipa luštnih fantov - v treh dneh so vse naredili... Zelo zadovoljna - se dogovarjamo tudi za dodatna dela na hiši, jih absolutno priporočam naprej!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: gradbena dela, fasade, urejanje okolice in dvorišč, zidarstvo, popravilo strehe, gradnja hiše na ključ, fasaderji, adaptacija stanovanja, gradbena podjetja, izdelava fasade, kritina, menjava strehe, hiša na ključ, temeljna plošča, prekrivanje strehe, krovstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Jerneja K. , pred 5 leti

Ponudnik je imel zelo korekten odnos - dogovorjena cena, kvaliteta izvedbe in komunikacija - vse zelo dobro.

4,0
Dragica W. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Komunikacija v redu.

Ni imel vseh nujnih pripomočkov za delo. Izvedba je mestoma vidno nenatančna.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: fasaderstvo, adaptacija stanovanja, suhomontažni sistemi (knauf), izolacija fasade, linolej, fasade, parketarstvo, izdelava kopalnice, prenova fasade, keramičarstvo, prenova stanovanja, knauf predelne stene, knauf spuščeni stropi, polaganje knaufa, obnova parketa, pleskarji.

Zahtevaj ponudbo

PET-BM d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: estrih, izdelava estrihov, strojni ometi, prenova stanovanja na ključ, tlaki in ometi, prenova stanovanja, strojni tlaki, adaptacija stanovanja, epoksi tlaki, izdelava ometov, samorazlivni estrih, izdelava tlakov in ometov, apneni omet, obnova stanovanja, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo

PR NOVA d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Neda R. , pred 2 letoma

Hiter odziv in izvedba

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: prenova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, obnova stanovanja, adaptacija stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj pomeni prenova stanovanja na ključ?

  Prenova stanovanja na ključ je kompletna prenova stanovanja. Prvi korak prenove je idejna zasnova, v kateri arhitekti predvidijo izgled prenovljenega stanovanja. Po idejni zasnovi se potem izvedejo: rušitvena dela, razvod električnih in vodovodnih inštalacij, izdelava estrihov, prenova kopalnice, menjava oken in vrat, ometanje, polaganje talnih oblog, pleskanje, montaža vtičnic.

 • Na kaj moram biti pozoren pri kompletni prenovi stanovanja?

  Če prenavljate staro stanovanje, obstaja velika verjetnost, da boste med deli (odpiranje tlakov, podiranje sten) naleteli na druge stvari, ki jih je nujno popraviti ali sanirati. Zato vam priporočamo, da ste tako časovno kot finančno pripravljeni na morebitni večji obseg del.

 • Kako naj se lotim prenove stanovanja?

  Pri prenovi stanovanja, sploh starih stanovanj se priporoča, da se kompletno obnovi celotni prostor - gradbena dela, električne inštalacije, vodovodne inštalacije, nova vrata in okna, in več. Če vseh del ne morete opraviti, priporočamo, da najprej poskrbite za ustrezno varnost stanovanja (na primer preverite, če so vodovodne cevi še svinčene in jih po potrebi zamenjajte, opravite meritve, ki vam bodo povedale, če so elektroinštalacije še varne, in podobno). V naslednji fazi je potrebno zagotoviti, da je stanovanje energetsko učinkovito - poskrbite za dovoljšnjo toplotno izolacijo, novejša okna in vrata, montažo prezračevalnega sistema in podobno. Zadnji korak je opremljanje stanovanja po vaših željah.

Nedavna povpraševanja za adaptacijo stanovanja, Ljubljana

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 35
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Prenove oz. adaptacija stanovanja na moderni/sodobni način. Prenova kuhinje, spalnica in dnevne sobe (menjava stare elektroinštalacije, novi priključki za pralni stroj, kitanje, slikopleskarska dela in položitev laminata. Spodaj prilagam v priponki tloris načrta trenutnega obstoječega stanovanja na lokaciji Ljubljana-Šiška.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 90
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Gre za stanovanje z zunanjo teraso: 90m2 + 28m2 (terase) Popis del: 1. Ročni izkop v terenu III. Ktg., za temelje robnika in betonskega zidca, z nakladanjem in odvozom izkopanega materiala na deponijo na gradbišču. m3 2. Zasipavanje z izkopanim materialom po izvedbi betonskega zidca in robnikov, z utrditvijo. m3 3. Nakladanje in odvoz izkopanega materiala v trajno deponijo, s plačilom takse za deponijo. m3 4. Dobava in vgrajevanje betona C 25/30, preseka do 0,08 m3/m1, v betonski zidec. Ročno vgrajevanje. m3 5. Dobava in izdelava enoslojne vertikalne hidroizolacije npr. IZOTEKT T4, polno varjena, s predhodno izdelavo izravnave s fino cementno malto. 6. Dobava in zidanje zidov z opečnim modularnim blokom deb. 20 cm, z g.p.m. 1:2:6. m2 7. Dobava in leplenje ekstrudiranega polistirena debeline 12 cm na stene in betonski zidec. m2 8. Dobava, polaganje in vezanje r3ebraste armature. Ocena. kg 9. Izravnava betonskih površin po odstranitvi tlakovcev s polimerno cementno malto debeline do 3 cm. m2 10. Dobava in vgrajevanje betona C 25/30 v debelini cca 15 cm, finalna obdelava metlični beton. Podest. m2 11. Dobava in izdelava grobega in finega apneno cementnega ometa debeline do 2,5 cm, s predhodno izdelavo cementnega obrizga. m2 12. Vzidava oken in vrat velikosti do 4 m2. kos 13. Dobava in izdelava fasade v sestavi: - lamele iz mineralne volne deb. 12 cm, lepljene in sidrane v steno - sloj lepilne malte debeline 3 mm z vtisnjeno armirno stekleno mrežico - zaključna obloga s klinker opeko, fugirana, lepljena na steno. m2 14. Dobava in vgrajevanje betonskih robnikov preseka 12/24,5 cm, kompletno z betonskim temeljem. m1 15. Razna manjša in nepredvidena gradbena dela. Hvala, lp

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 90
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Pozdravljeni, gremo v prenovo stanovanja v večstanovanjski družinski hiši. Prenova bo vključevala tudi zamenjavo toplotnega vira, trenutno se ogrevamo na mestni plin, oken in nove fasade. Ponudbe so lahko za izvedbo posameznih del, kombinacijo ali celotna izvedba projekt. Prilagam obstoječ in nov tloris, elektro shemo in 3d skice. Hvala. lp

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 4
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v pred neakaj leti obnovljenem stanovanju bi želeli urediti še nekaj malenkosti. V zvezi s tem me zanima izvedba naslednjih storitev: - diamantno rezanje cca. 3 do 4 m2 stene (ni nosilna), da kuhinjo in dnevno sobo povežemo v enoten prostor. Steno bi bilo potrebno odrezati na višini cca. 1 m in nato do stropa. V priponki pošiljam ponazoritev obstoječega in željenega stanja. - ker je stanovanje bivalno, bi bilo treba delovišče primerno zaščititi, da preprečimo poškodbe ploščic in parketa ter zaprašitev opreme in pohištva. - odvoz odpadnega materiala (stanovanje je pritlično) Najlepša hvala in lep pozdrav,

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 24
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Želim izvesti obnovo garsonjere velikosti 24 m2, na Linhartovi 9 v Ljubljani. In sicer obnovo kopalnice- ( nova tuš kad dimenzije 80 X 80, nova tuš kabina, nov wc, nov splakovalnik za wc, nov umivalnik , nove armature, novo pohištvo, nove keramične plošcice talne 4 m2 in stenske 19m2, nova inštalacija, novi odtoki, zamenjava radiatorja v kopalnici. Zamenjava celotne vodovodne in elektroinštalacije v kuhinji , polaganje vinila v kuhinji 4m2. V sobi brušenje parketa 16m2, in zamenjava stenskih oblog. V prostorih kuhinje in sobe struganje sten, mavčanje sten in pleskanje in zamenjava dveh oken dimenzije 82 x in x cm. Želim tudi da se opravi demontaža starih elementov in odvoz na odpad. LP

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 100
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Spoštovani, želim prenoviti oz. spremeniti poslovne prostore v bivalne za oddajo sob, m2, vse na novo, tla se bodo prestavila za kakšen meter (tista ki so sedaj ločevala zgornje in spodnje nadstropje), stropi visoki 5,5,m, začetek dela MAJA!! Saj je potem že glavna sezona. Lep pozdrav, Tjaša

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 57
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem izvajalce za prenovo stanovanja na ključ: eno ali dve steni bomo podrli, potrebovali bomo tudi ločiti eno stran tako da sem razmišljala o drsnih vratih ali rolo steni. Nova kuhinja in parket, menjava vrat (3 notranjih + vhodna). Kakšen dodaten radiator morda dva za zamenjati, en ostane. Za dodatna vprašanja sem vam na voljo! Hvala, LP

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 47
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Potrebujem izvajalca za kompletno prenovo 47m2 velikega stanovanja. Potrebno je: - premik kuhinje v drug prostor (odtok, vodovodna napeljava, elektrika); - premik stene za povečanje kopalnice; - preureditev lože v bivalni prostor; - novi tlaki; - kompletna prenova kopalnice; - nova električna napeljava; - nova okna, vrata, vinil..... Hvala in lep pozdrav.

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 77
 • Katera gradbena dela so predvidena?: Menjava oken in vrat, Obnova ogrevanja, Obnova kopalnice, Zaključna dela (pleskanje, talne obloge, električne inštalacije...)
 • Okvirni rok za začetek projekta: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, gre za prenovo stanovanja 77m2 z balkonom. Torej gre za kompletno prenovo: - vsa okna (balkon + 4x) - vrata 6x + vhodna - talne obloge (celotno stanovanje) - beljenje - kopalnica+wc (locena) - dnevna soba + kuhinja + balkon(jedilnica zastekljena s pvc) - ... Hvala in lep pozdrav, Milos

Prenova stanovanja na ključ

 • Skupna površina prostorov (v m2): 230
 • Okvirni rok za začetek projekta: Takoj

Pozdravljeni, V središču Ljubljane bi želeli eno stanovanje razdeliti v dve stanovanji. Ob tem bi prostore tudi delno oz. v celoti prenovili. Prilagam načrte in popis del. Vsi materiali za vgradnjo so v fazi izbire, vendar niso še dokončno potrjeni (sanitarna keramika, armature in ploščice, svetila, parket). Ponudbo za dobavo in montažo teh materialov lahko dogovorimo naknadno. Z deli bi morali pričeti čimprej in jih zaključiti najkasneje do konca meseca oktobra. Za vsa vprašanja in ogled stanovanja sem na razpolago. LP