Želite oddati brezplačno povpraševanje? Uporabnike, ki oddajo brezplačno povpraševanje na spletni strani primerjam.si, imenujemo “stranke”. Podjetja, ki vam bodo pripravila ponudbe, imenujemo “naročniki”. “Ponudnik” smo mi (Informa Studio d.o.o.), upravljalec strani primerjam.si.

  1. Brezplačno: Oddaja povpraševanja na spletni strani Primerjam.si je za stranke brezplačna.
  2. Brez obvez izbire: Z oddajo povpraševanja se ne zavezujete k izbiri. Izvajalca lahko izberete ali pa ne, odločitev je povsem vaša. Za izbiro ali neizbiro izvajalca (naročnika) odgovarjate vi (stranka).
  3. Posel sklenete neposredno: Za storitve ali izdelke, ki jih naročite, se dogovarjate zgolj z naročnikom storitev, ponudnik za izvedena dela in kakovost izdelkov in opravljenih storitev ne odgovarja.
  4. Pri posredovanju podatkov o naročnikih se ponudnik zanaša na podatke, ki so jih posredovali naročniki.
  5. Ponudnik preveri zanesljivost naročnikov v skladu z notranjimi pravili ponudnika. Ponudnik ne odgovarja za ustreznost naročnikov, ki jim je posredoval povpraševanje.
  6. Ponudnik posreduje povpraševanja zgolj najprimernejšim naročnikom, ki sodelujejo v sistemu primerjam.si, in ne vsem, ki opravljajo določeno dejavnost.

V Ljubljani, dne, 24. 5. 2018

Informa Studio d.o.o.

Luka Klemenc, direktor