Splošni pogoji – Brezplačna oddaja povpraševanj

Želite oddati brezplačno povpraševanje? Uporabnike, ki oddajo brezplačno povpraševanje na spletni strani primerjam.si, imenujemo “stranke”. Podjetja, ki vam bodo pripravila ponudbe, imenujemo “naročniki”. “Ponudnik” smo mi (Informa Studio d.o.o.), upravljavec strani primerjam.si.

  1. Brezplačno: Oddaja povpraševanja na spletni strani Primerjam.si je za stranke brezplačna. Ko se odločite za pripravo povpraševanja, imate 8 delovnih dni časa, da ga oddate. V tem času vam bo obrazec na voljo z že izpolnjenimi podatki. Po poteku tega roka (8 delovnih dni od vnosa podatkov v obrazec za povpraševanje) bomo šteli, da povpraševanja ne nameravate oddati in bomo podatke nepovratno izbrisali.

  2. Brez obvez izbire: Z oddajo povpraševanja se ne zavezujete k izbiri. Izvajalca lahko izberete ali pa ne, odločitev je povsem vaša. Za izbiro ali neizbiro izvajalca (naročnika) odgovarjate vi (stranka).

  3. Posel sklenete neposredno: Za storitve ali izdelke, ki jih naročite, se dogovarjate zgolj z naročnikom storitev, ponudnik za izvedena dela in kakovost izdelkov in opravljenih storitev ne odgovarja.

  4. Pri posredovanju podatkov o naročnikih se ponudnik zanaša na podatke, ki so jih posredovali naročniki.

  5. Ponudnik preveri zanesljivost naročnikov v skladu z notranjimi pravili ponudnika. Ponudnik ne odgovarja za ustreznost naročnikov, ki jim je posredoval povpraševanje.

  6. Ponudnik posreduje povpraševanja zgolj najprimernejšim naročnikom, ki sodelujejo v sistemu primerjam.si, in ne vsem, ki opravljajo določeno dejavnost.

  7. Obdelava osebnih podatkov strank: Pri pripravi in oddaji povpraševanja se obdelujejo osebni podatki strank, ki so nujni za pripravo ponudbe s strani naročnika. Vselej so to osebni podatki stranke, ki so potrebni za identifikacijo in komunikacijo (osebno ime, telefonska številka, elektronski naslov, poštna številka kraja prebivališča) in podatki, ki so potrebni za pripravo ponudbe in so odvisni od vrste blaga oziroma storitve, za katero se oddaja povpraševanje. Več o obdelavi osebnih podatkov pri ponudniku lahko preberete v dokumentu ”Varovanje zasebnosti” na povezavi: https://www.primerjam.si/varovanje-zasebnosti

 

V Ljubljani, dne, 3.7.2020

Informa Studio d.o.o.

Luka Klemenc, direktor