O nas

Kdo smo?

Primerjam.si je vodilni slovenski portal za povezovanje iskalcev storitev s ponudniki teh istih storitev.

Če gradite hišo, prenavljate stanovanje ali pa potrebujete kakšno poslovno storitev, smo pravi naslov za vas! Sodelujemo z izvajalci z več kot 100 področij: med njimi so slikopleskarji, električarji, arhitekti, notranji oblikovalci, klesarji, mojstri estriha, tapetarji … tudi fotografi in dizajnerji spletnih strani. Karkoli potrebujete – mi poznamo človeka, ki vam lahko izpolni želje.

Po drugi strani - če ste podjetje, ki želi več časa posvetiti svojemu delu in manj iskanju strank, se obrnite na nas. Mi bomo namreč poskrbeli, da imate vedno dovolj dela in da se vaše podjetje lahko nemoteno razvija in raste.


Kako poteka?

Preprosto! Pridete na našo spletno stran, poiščete storitev, ki jo potrebujete, in izpolnete kratek obrazec, ki se vam izpiše ob kliku povezave. Tako oddate povpraševanje, na podlagi katerega vas povežemo z ustreznimi izvajalci.

Ko rečemo ustreznimi, tako tudi mislimo. To niso izvajalci, ki zgolj opravljajo storitev, ki jo potrebujete, ampak izvajalci, ki delujejo v vaši bližini, so dosegljivi in ki opravljajo točno takšne posle, ki jih potrebujete vi. V roku nekaj dni boste prejeli do šest ponudb z vsemi potrebnimi informacijami, med katerimi boste izbrali izvajalca, ki vam najbolj ustreza.

Seveda enako velja za ponudnike storitev. Mojstri sami določite, kakšne posle želite opravljati in prejmete točno takšne stranke, ki vam ustrezajo.


Ampak zakaj?

Zavedamo se, da iskanje ustreznega izvajalca za vaš projekt postaja vse bolj zahtevno opravilo. Na drugi strani imajo tudi izvajalci težave z iskanjem strank, ki potrebujejo točno to, kar ponujajo oni. Oba problema imata enostavno rešitev. To je dobra organizacija.

Rešitev je Primerjam.si.

Tu nastopimo mi, ki imamo dovolj podatkov in kontaktov, da lahko povežemo stranko in izvajalca, ki se popolnoma ujemata. Poskrbimo za začetno organizacijo in administracijo, vi pa se zgolj dogovorite o podrobnostih izvedbe.


Kaj je cilj?

Naša vizija je ustvariti platformo, ki bo predstavljala osrednjo bazo vseh zanesljivih izvajalcev v Sloveniji, in na katero se bo obrnil vsak, ki potrebuje kakršnokoli storitev. Gradnja hiše, prenova doma ali majhna vsakodnevna opravila bodo z nami postali prijeten projekt in ne stresna izkušnja, kjer boste morali paziti na vsak svoj korak.

Zemljevid sveta

Pomembni mejniki

Primerjam.si deluje že od leta 2012. V tem času smo povezali že več kot 500.000 strank z ustreznimi izvajalci. Tekom let smo sodelovali z več tisoč ponudniki najrazličnejših storitev, zaposlujemo več kot 20 oseb in se lahko pohvalimo s povprečno oceno zadovoljstva strank 4.9 (ocena na Google profilu). Od leta 2015 smo odprli štiri podružnice: 2015 na Hrvaškem, 2018 v Romuniji, 2019 v Južni Afriki in leta 2021 na Madžarskem. Širili se bomo tudi v prihodnje.

Osnovni podatki

Naziv podjetja: Informa studio, informacijske storitve, d.o.o.
Naslov: Dunajska cesta 5, 1000 Ljubljana
Družba vpisana pri Okrožnem sodišču v Ljubljani, št. reg. vpisa: 2010/28811
Osn. kapital 7.500,00 EUR vplačan v celoti
Davčna številka: 81458037
Matična številka: 3788385000
IBAN: SI56 0310 0100 2747 688