Zahtevaj brezplačne ponudbe za električno ogrevanje v Ljubljani

412 izvajalcev v bližini
7 še na voljo

Že 38.687 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za električno ogrevanje Ljubljana, 2021

28 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

VENALIA d.o.o.

4,7
10 ocen
5,0
Srečko L. , pred 5 meseci

Naša ocena je 5, za podjetje VENALIA d.o.o.

5,0
Albert G. , pred 7 meseci

Na Primerjam.si smo dobili povezavo do Venalia, ki so nam hitro in ugodno montirali IR panele!

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2020

Kaj delamo: električno ogrevanje, montaža kamina, toplotna črpalka za ogrevanje, električarji, radiatorsko ogrevanje, plinska peč, toplotna črpalka zrak/voda, klimatske naprave, klima brez zunanje enote, vgradnja klime, napeljava elektrike, lokalni rekuperator, rekuperator zraka, centralno ogrevanje na elektriko, multi split klima, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

TADEJ LOMOVEC S.P.

4,3
6 ocen
5,0
Vesna Ž. , pred 6 leti

Simpatičen mojster. Delo je opravil v dogovorjenem roku, strokovno in zelo ok. Priporočamo!

5,0
Janko K. , pred 5 leti

Kvalitetno, odlično, v roku opravljeno delo, brez ene same težave, pa je šlo za res veliko kvadraturo. Absolutno priporočam!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2016
Izbor strank 2018

Kaj delamo: polaganje parketa, parketarstvo, talne obloge, sanacija parketa, parket, laminat, vinilne talne obloge, brušenje parketa, lakiranje parketa, obnova parketa, linolej.

Zahtevaj ponudbo

BORIŠA TODIĆ S.P.

5,0
3 ocene
5,0
Anita Š. , pred 8 leti

Prišel je na ogled takoj, ko smo mu sporočili povpraševanje. Držal se je dogovorjene cene in rokov. Delo je opravil dobro in kvalitetno. Vsa pohvala!

5,0
peter k. , pred 7 leti

Vse bi pohvalili - prijaznost, dogovarjanje, delo.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: centralno ogrevanje na elektriko, solarni sistemi, kotel na drva, talne obloge, sanacija parketa, bojlerji, prenosna klima, klimatske naprave, parketarstvo, polaganje parketa, monterji centralnega ogrevanja, peči na drva, montaža kamina, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vinilne talne obloge, zalogovniki.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Metka Z. , pred 2 letoma

Pozdravljeni, z izbranim izvajalcem sem bila zelo zadovoljna, držal se je rokov, cenovno OK, na splošno vse odlično. Priporočam naprej!

4,7
Ošlak A. , pred 2 letoma

Kvaliteto izvedbe, odzivnost, dogovorjeni roki, upošteva želje stranke, zaupanja vreden!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: zalogovnik za pelete, moderne kopalnice, električni radiatorji, vodovodne inštalacije, plinske inštalacije, zalogovniki, kopalnica na ključ, montaža plinske peči, napeljava plina, električarji, električno ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, plinski kamini, električne inštalacije, zalogovniki in bojlerji, vodovodna napeljava.

Zahtevaj ponudbo

SAFET KURTIĆ S.P.

4,8
2 oceni
5,0
Mojca P. , pred 1 letom

Prilagodljivi in natančni.

4,7
Bojan C. , pred 2 letoma

Držal se je vsega dogovorjenega o opremi, roku, ceni. Vedno dostopen na telefon. Podrobnosti okoli načina izvedbe so bile vedno skupaj dogovorjene. Manjša pripomba na izvedbo je bila hitro odpravljena.

Nepazljivost pri iznosu stare opreme - poškodovan prag vrat.

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodno talno gretje, adaptacija kopalnice, električno talno gretje, vodoinštalater, montaža kamina, kopalnica na ključ, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, monterji centralnega ogrevanja, izris kopalnice, moderne kopalnice, izdelava kopalnice, vodovodar, radiatorsko ogrevanje, montaža peči, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

GAŠPER SUŠA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Miran Z. , pred 1 letom

Pohvalim vse: korekten odnos, točnost rokov, kvaliteta izvedbe storitve, ceno...

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kombinirani bojler, toplotna črpalka za sanitarno vodo, klimatske naprave, lokalno prezračevanje, centralno ogrevanje, ir paneli, talno ogrevanje, sončni kolektorji, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža klime, priklop na plinovod, toplotna črpalka za ogrevanje, prezračevalni sistemi, peči in kotli, kotel na drva, ir ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

MITJA GODNJAVEC S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Sophia G. , pred 4 leti

Nad profesionalnostjo in vsem sem bila nadvse prijetno presenečena. Odlični strokovnjaki, zanesljivi, pridni, z resničnim zavedanjem potreb kupca - naročnika. Držali so se rokov in dogovorjenega, nad rezultatom sem bila navdušena. 5+

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: montaža peči, kotel na drva, grelnik vode - bojler, zalogovnik za pelete, toplotne črpalke, peči in kotli, laminat, radiatorsko ogrevanje, peči na pelete, linolej, sončne elektrarne, rekuperator, centralno ogrevanje na elektriko, rekuperator zraka, centralno ogrevanje, centralno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

POD-LES & NIK d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Maja M. , pred 3 leti

Ekipa je bila super, sanacija je bila izredno kvalitetno opravljena tako da jih toplo priporočam!

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, keramičar, prezračevanje z rekuperacijo, sončni kolektorji, sončne elektrarne, prezračevalni sistemi, kombinirani bojler, centralno prezračevanje, plinska peč, polaganje keramike, sanacija parketa, radiatorsko ogrevanje, centralne peči na drva, parketarstvo, prenosna klima, rekuperator.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja G. , pred 2 letoma

Tocno takšnega izvajalca sva si zelela za prenovo stanovanja. Grega je resen za delo, drži se rokov in dogovorjenega. Tudi cena je zelo v redu, zaenkrat tudi zelo zadovoljna s kakovostjo narejenega. Če bi se enkrat prenavljala stanovanje, bi se zagotovo zanj odločila. Priporočam vsakomur.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: elektroinštalacije, peči na drva, montaža kamina, kopalnica na ključ, hiša na ključ, plinska peč, toplotna črpalka zemlja/voda, slikopleskarstvo, prenova kopalnice, obnova stanovanja, kotel na drva, toplotna črpalka zrak/voda, električarji, toplotne črpalke, temeljna plošča, toplotna črpalka za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Urban Ž. V. 7. S. z. V. V. 7. V. , pred 1 letom

Od dostopnosti do priporočil res nimam pripomb. Delo je bilo opravljeno odlično in hitro!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: priklop na plinovod, adaptacija kopalnice, električno ogrevanje, moderne kopalnice, napeljava plina, monterji centralnega ogrevanja, talno gretje, peči in kotli, plinska napeljava, vodovodna napeljava, peči na drva, plinske inštalacije, kombinirani bojler, centralno ogrevanje, klima naprava, vodoinštalater.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako poteka montaža centralnega ogrevanja?

  Izvajalec poskrbi tako za razvod cevi kot za montažo peči in ogrevalnih elementov. Ponudil vam bo tudi redni servis ogevalnega sistema.

 • Katero ogrevalno telo naj izberem?

  Izbirate lahko med montažo radiatorjev, talnim gretjem, stenskim gretjem in toplozračnim gretjem, ki prostore obenem zrači in segreva. Toplozračnega gretja se poslužujejo predvsem novejše hiše, izdelane v pasivnem standardu. Radiatorsko gretje (oz kombinacija radiatorskega, talnega in stenskega gretja) je po drugi strani enostavna in primerna za vse tipe hiš.

 • Kaj moram vedeti ob nakupu radiatorjev?

  Prodajalec bo želel vedeti, kakšna je toplotna izguba vašega doma, potrebovali pa boste tudi izmere prostora. Na podlegi teh podatkov se bo določila večilost, število in lokacijo radiatorjev.

 • Kako deluje ogrevanje z IR paneli v primerjavi z radiatorskim ogrevanjem?

  IR paneli so grelne plošče, ki s pomočjo infrardeče svetlobe ogrevajo prostore. IR paneli ogrevajo površine v prostoru, ne pa zraka samega. Ogrevane stene in predmeti toploto shranijo in jo počasi sevajo nazaj v prostor, zato topel zrak ne bo tako hitro zapustil prostora, kot se to zgodi na primer pri radiatorskem ogrevanju. IR paneli zelo hitro dosežejo maksimalno toploto, zato so pri ogrevanju prostora učinkovitejši od radiatorjev.

 • Katere so prednosti talnega gretja v primerjavi z radiatorskim?

  Največja prednost talnega gretja je manjša raba energije, ki rezultira v nižjih stroških ogrevanja. V primerjavi z radiatorski ogrevanjem boste imeli približno 15% prihranka. Druge prednosti talnega gretja so še, da se ogrevan zrak bolj enakomerno razporedi po prostoru, da je zrak manj suh, rav tako pa manj kroži, zaradi česar se bo nabiralo manj prahu. Z radiatorji po drugi strani lažje uravnavamo temperaturo v prostoru, za segrevanje oziroma dosego želene temperature tudi potrebujejo manj časa.

Nedavna povpraševanja za električno ogrevanje, Ljubljana

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 54
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Rad bi zamenjal 4 radiatorje v stanovanju, ki sem ga kupil. Slike radiatorjev so na priloženih slikah. Radiatorje menjam ker imam majhne otroke in bi zaradi varnosti rad zamenjal stare rebraste radiatorje, poleg tega pa bi zaradi varčnosti rad namestil termostatske ventile. Predvidevam, da bi bilo potrebno zaradi namestitve drugačnih radiatorjev spremeniti tudi lego cevi. Termostatski ventil bi namestil tudi na radiator v kopalnici, ki ga ne bi menjal. Moje povpraševanje zajema:

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 5
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

V kopalnici bi moral zamenjati radiator podobnega kot je tip Ocean (v glavnem naj bo kvaliteten) (dimenzij dolžina= 80 cm, širina=10 cm višina=60 cm). Sedaj imam še starega Ar-Termik, ki je počasi že dotrajan ! Sistem centralne v hiši je dvocevni imam pa tudi Siemens-ove termostate. Lep pozdrav,

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 7
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni ! Potrebujem izvajalca za montažo radiatorja v kopalnici, ker je stari dotrajan. Dimenzije radiatorja Višine= 60cm, dolžina=80cm, širina=10cm. Potrebno bi bilo izvesti montažo odrezati caa. 10cm cevi spodaj in zgoraj, narediti nov navoj. Sistem obstoječ je dvocevni. Želim, da me izvajalec pokliče na moj mobi --, da se dogovoriva za ogled in ustrezno ceno izvedbe in dobave novega radiatorja. Radiator naj bo podoben tipu Ocean, Radel itd. Lep pozdrav,

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 100
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potreboval bi ponudbo za izvedbo talnega ogrevanja za cca 95-m2 na Gornjem trgu 12, v Ljubljani. V priponki tloris ter bodoča postavitev prostorov. V vseh sobah je podlaga betonska plošča, razen v sobi kjer je površina 14,66m2, tam so lesena tla in stropniki z nasutjem. Za ogrevanje je predvidena toplotna črpalka. Zunanja enota bo pod balkonsko plato, notranja enota je označena na sklici v stanovanju. Potrebujem ceno za izvedbo, skupaj z materialom. Rok in termin izvedbe po dogovoru. Ogled je možen vsak dan med 8-15h z najavo. Lp,

Montaža peči/kotla

 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pri prenovi končne vrstne hiše, bi želeli zamenjati obstoječe centralno ogrevanje na kurilno olje z zemeljskim plinom, ki je že pripeljan v kletne prostore hiše. Hiša bo dobila izolacijski ovoj 12-15cm in jo bo uporabljalo 5 oseb (2 kopalnici s tušem). Ogrevane površine je cca. m2. ROK: spomladi Hvala in lep pozdrav

Montaža peči/kotla

 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, uporabljamo kombinirano peč, trenutno se uporabljajo drva, pred leti pa se je ogrevalo z oljem. Iščemo ponudbe za predelavo peči, da bi začeli uporabljati pelete. Potrebujemo torej gorilnik, polž in zalogovnik ter montažo na obstoječo peč. Odprt sem tudi za svetovanje glede zamenjave peči, saj se zavedam, da je peč starejša, polel tega se bo naslednjo zimo ogrevalo tudi dodatno, na novo urejeno stanovanje v podstrešnem delu hiše. Slike peči v priponki. Za dodatna vprašanja sem na voljo.

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 1
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Ob začetku kurilne sezone, torej ko so nam vodo spustili v cevi, smo opazili, da nam na enem od radiatorjev voda kaplja skozi zgornji ventil. Potrebovali bi nekoga, ki ima mašino za zamrzniti cevi, nato pa nam bi lahko bodisi zamenjal le ventil bodisi pa celoten radiator. Pri tem bi seveda potrebovali nasvet, če se sploh splača menjati le ventil. Sliki radiatorja in problematičnega ventila prilagam v priponki. Lp

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 41
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Potrebujemo 2 nova radiatorja gladka, bela Vogel&Noot T6-plan. Vgradnja obstoječih termostatskih ventilov. 1x poglobitev napeljave do teh dveh radiatorjev v lesena tla, dolžina napeljave 5,5 m + poglobitev napeljave v steno 3m (glej priloženo skico, poglobitve označene z rdečo). Nova napeljava (poglobitev v steno) iz kopalnice v spalnico 11 m. Priklop na obstoječ radiator. Stanovanje je v večstanovanjski hiši v 2. nadstropju. V stanovanju je ventil za lokalno praznjenje/polnitev. Izvedbo potrebujemo pred kurilno sezono.

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 80
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Spoštovani! V stanovanju v bloku (Ljubljana) imamo 5 radiatorjev, od tega enega v kuhinji, ki ga že leta ne uporabljamo in bi ga popolnoma odstranili. Ostale 4 bi pa menjali (dva v dnevni sobi in dva v sobah, v kopalnici je že zamenjan). Mere radiatorjev v cm so približno: dva radiatorja 37x61cm, en radiator 57x61 (toda tega bi lahko zmanjšali na 37x61, ker nikoli ni prižgan v eni od sob), ter 40x v dnevni sobi. Želeli bi pa tanjše radiatorje z ventili (sedaj so gor stari in brez ventilov). Zanima nas tudi, če vi ali kdo drug namontira merilnike na radiatorje. Hvala vnaprej, lep pozdrav,

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 92
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Lepo podzravljeni, zamenjava 5 radiatorjev običajne velikosti. 4 velikosti cca. meter in pol krat meter 1 velikosti 2,5mx 0,5 m 1 bi bilo treba pa zamenjati s cevnim radiatorjem (kopalnica), tako da verjetno sledi tudi zamenjava kakšnega dela cevi, cca. 10 cm cevi in pripadajoči material. Hvala, LP