Zahtevaj brezplačne ponudbe za gradbeni nadzor v Novem mestu


Že 4.889 uporabnikov iz Novega mesta je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov za gradbeni nadzor Novo mesto, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

Damjana Gligić s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Slavko N. , pred 2 letoma

Prilagodljivost

5+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, gradbeni nadzorniki, energetske izkaznice, gradbeni nadzor, energetska izkaznica za javno stavbo, izdelava energetske izkaznice, energetska izkaznica za stanovanje.

Zahtevaj ponudbo

MI - VI d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: arhitekturni biro, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, notranje oblikovanje, projekti hiš, notranji design, arhitekti, načrt za gradnjo hiše, legalizacija objekta, gradbeno dovoljenje, projektant.

Zahtevaj ponudbo

AS INVEST d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: hiša na ključ, gradnja hiše na ključ, gradbena podjetja, gradbeni nadzorniki, zidarska dela, gradbeni nadzor, gradbena dela, temeljna plošča, gradnja hiše, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo

GPI d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: notranji oblikovalec, projekti hiš, notranji design, gradbeni nadzor, arhitekturni biro, projektiranje hiš, gradbeni nadzorniki, načrt za gradnjo hiše, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta, projektant, arhitekti, notranje oblikovanje.

Zahtevaj ponudbo

GIPRON BIRO D.O.O.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo

NEOPLAN d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: gradbeni nadzorniki, gradbeni nadzor.

Zahtevaj ponudbo

JOŽE MURN S.P.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: gradbeni nadzor, gradbeni nadzorniki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj dela gradbeni nadzornik?

  Gradbeni nadzornik preverja, ali gradbena dela potekajo v skladu s projektno dokumentacijo. Hkrati preverja kakovost opravljenih del in zagotavlja, da se spoštujejo dogovorjeni roki in stroškovni okvir gradnje. Zadolžen je za to, da gradnja poteka gladko in pravilno.

 • Ali moram pri gradnji hiše nujno imenovati gradbenega nadzornika?

  Da, gradnjo hiše mora po zakonu voditi gradbeni nadzornik.

 • Kdo lahko opravlja nadzor nad gradnjo?

  Gradbeni nadzor nad zahtevnimi objekti lahko po zakonu opravlja le pooblaščeni inženir, ki izpolnjuje določene pogoje za odgovornega projektanta za zahtevne objekte. Ta bo moral imenovati svoje pomočnike, ki bodo opravili nadzor nad tistimi gradbenimi deli, ki niso v področju glavnega gradbenega nadzornika.

Nedavna povpraševanja za gradbeni nadzor, Novo mesto

Izvajanje gradbenega nadzora

 • Ali že imate gradbeno dovoljenje?: Ne
 • Vrsta objekta, za katerega potrebujete gradbeni nadzor: Hiša

Projekt je celovita prenova hiše. Prvotno pa bi bilo sicer iz varnostnih razlogov še izvedli pregled statike, da vidimo, če jo je bolj smiselno kar rušiti. Primarno pa bi jo želeli renovirati v moderno hišo (mogoče z malo prizidka ali pa dvigom mansarde), ki je primerna za kvalitetno bivanje mlade družine. Notranje prostore bi verjetno prerazporedili, da bi bili čim bolj odprti in osvetljeni z naravno svetlobo. Razporeditve še ne vemo, bi pa potrebovali storitve arhitekta, ki bi nam lahko pri prenovi pomagal ustrezno razporediti prostore našim potrebam. Želeli bi jo narediti čim bolj energetsko učinkovito. Zato je predvidena zamenjava oken, strehe, izolacije (fasada, itd.). Predvidoma bi želeli tudi modernejše oblike ogrevanja (predvidoma toplotna črpalka + talno gretje). Dodatno je predvidena vgradnja sistema za prezračevanje. Sicer hiša ne kaže problemov s hidroizolacijo, bi pa vseeno želeli da ponudnik dobro preveri situacijo, saj ne želimo nabiranja vlage v hiši. Celotno izvedbo bi predali enemu izvajalcu. Storitev bi opravili na ključ. Zaželjeno je, da ima izvajalec že izkušnje s takimi projekti in bi nam pri tem lahko omogočil maksimirati pridobivanje sredstev preko EKO sklada. Hvala in lp.