Zahtevaj brezplačne ponudbe gradbenih nadzornikov v Zagorju ob Savi


Že 1.318 uporabnikov iz Zagorja ob Savi je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših gradbenih nadzornikov Zagorje ob Savi, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

10+
Let na tržišču

Storitve: notranje oblikovanje, notranji design, arhitekti, gradbeni nadzor, projekti hiš, gradbeni nadzorniki, legalizacija objekta, projektiranje hiš, notranji oblikovalec, arhitekturni biro, gradbeno dovoljenje, načrt za gradnjo hiše, projektant.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: gradbeni nadzorniki, gradbeni nadzor.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: energetska izkaznica za večstanovanjsko stavbo, energetske izkaznice, energetska izkaznica za hišo, energetska izkaznica za javno stavbo, energetska izkaznica za poslovni prostor, energetska izkaznica za stanovanje, gradbeni nadzorniki, gradbeni nadzor, izdelava energetske izkaznice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Kaj dela gradbeni nadzornik?

    Gradbeni nadzornik preverja, ali gradbena dela potekajo v skladu s projektno dokumentacijo. Hkrati preverja kakovost opravljenih del in zagotavlja, da se spoštujejo dogovorjeni roki in stroškovni okvir gradnje. Zadolžen je za to, da gradnja poteka gladko in pravilno.

  • Kdo lahko opravlja nadzor nad gradnjo?

    Gradbeni nadzor nad zahtevnimi objekti lahko po zakonu opravlja le pooblaščeni inženir, ki izpolnjuje določene pogoje za odgovornega projektanta za zahtevne objekte. Ta bo moral imenovati svoje pomočnike, ki bodo opravili nadzor nad tistimi gradbenimi deli, ki niso v področju glavnega gradbenega nadzornika.

  • Kako pogosto bo gradbeni nadzornik na gradbišču?

    V prvem mesecu gradnje bo nadzornik prisoten trikrat tedensko, kasneje pa le enkrat na teden.