Info center za izvajalce
Zgodbe o uspehu
Simon Borštnar, Danta: S Primerjam.si smo poslovanje povečali za petino

Simon Borštnar, Danta: S Primerjam.si smo poslovanje povečali za petino

Spoznajte gorenjskega mojstra za ogrevanje in toplotne črpalke Simona Borštnarja in njegovo podjetje Danta, ki že vse od leta 2013 sodi med najuspešnejše izvajalce na Primerjam.si.

Se nam lahko na kratko predstavite?

Sem Simon Borštnar iz podjetja Danta. Ukvarjamo se s strojnimi inštalacijami, predvsem na področju ogrevanja s toplotnimi črpalkami. Imamo pa že kar desetletne izkušnje.

Kako to, da ste se odločili za svoj poklic?

Že od nekdaj sem imel željo delovati v skladu z naravo, z ogrevanjem … To mi je blizu. Tudi glede šolanja sem se odločil za energetsko smer, že v srednji šoli in potem na fakulteti. Ko sem končal šolanje, sem se takoj lotil stvari, ki so me zanimale.

Od nekdaj sem imel željo delovati v skladu z naravo.

Kaj je glavno vodilo vašega podjetja?

Pomemben nam je vidik izboljšanja življenja, ljudi in okolja. Ne gre zgolj za to, da delaš za denar. Bolj je pomembno, kako to narediš, ali je stranka zadovoljna, kakšen je vpliv na okolje.

Kako ste prišli v stik s Primerjam.si?

Iskal sem partnerja, ki ima razvit podoben portal. Nisem želel v razvoj v orodja in ekipe zadaj. Tako sem prišel do Primerjam.si.

Ste imeli kakšne dvome pred začetkom sodelovanja?

Ne, dejansko nismo imeli nobenih dvomov. Ker smo nekaj takega, kot sem že omenil, iskali. Potem smo morali to sodelovanje samo še razviti.


Kako je potekalo sodelovanje?

Začeli smo z manjšimi projekti, da smo videli, če se ujamemo, če smo kompatibilni. Z vizijo podjetja in s končnimi strankami. Ker je bil rezultat res presenetljiv, stranke so bile zadovoljne, mi pa posledično tudi, smo nadaljevali vso pot do danes.

Stranke so zadovoljne, mi posledično tudi, zato nadaljujemo vso pot do danes.

Kako se vam obrestuje sodelovanje s Primerjam.si?

Prek portala Primerjam.si smo povečali naše poslovanje za približno 20 odstotkov. Kar na dolgi rok pomeni kar precej. Vsako leto se širimo, tako da se sodelovanje potencira in vsako leto pridobimo s sodelovanjem.

Kako pomembne so za vas ocene na vašem profilu?

Delamo prek priporočil, ker dober glas seže v deveto vas. Stranke zmeraj pogledajo profil, pregledajo priporočila, če nas ne poznajo. Pogledajo, kaj pravijo ostale stranke. Priporočila oziroma mnenja strank zato zelo veliko štejejo.

Delamo prek priporočil, ker dober glas seže v deveto vas.

Kaj najbolj cenite pri Primerjam.si?

Dolgoročno sodelovanje.

Hvala, g. Borštnar! Tudi mi cenimo, da ste tako dolgo z nami in upamo, da boste tudi v prihodnje.