Mnenja strank

5,0 / 5
Kamin na pelete
Robert M., Vrhnika
Super storitev! Vaši priporočeni izvajalci so se mi oglasili v roku nekaj ur po oddanem povpraševanju. Dva nista imela v ponudbi takšnih kaminov na pelete, kot smo jih želeli, trije pa so prišli na ogled in pripravili ponudbe. Odločili smo se za najugodnejšo varianto in zaenkrat odločitve niti najmanj ne obžalujemo.
5,0 / 5
Kamin na pelete
Anita U., Koper
Že zelo dolgo sem si želela v hiši kamin in zdaj se mi je želja končno uresničila :) Vaša stran primerjam.si mi je zelo zelo pomagala pri iskanju izvajalcev, med drugim ste mi priporočili tudi lokalnega ponudnika, ki je potem dobavil kamin na pelete in izvedel vgradnjo ter vsa dela. Toplo priporočam!
5,0 / 5
Kamin na pelete
Mija O., Maribor
Z iskanjem raznih obrtnikov in izvajalcev sem imela že kar nekaj opravka in nikoli ni šlo ravno gladko :) Res sem vesela, da sem naletela na vašo spletno stran, pri ponudbah za kamin na pelete ste mi zelo pomagali; vaši izvajalci so se držali dogovorov, bili zelo odzivni. Pohvalno! Če bom še kaj potrebovala, se vsekakor obrnem na vas, da vidim, ali imate res najboljše ponudnike ali sem imela samo srečo :) Hvala!
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo