Zahtevaj brezplačne ponudbe za leseno montažno hišo v Kamniku

11 izvajalcev v bližini

Že 3.571 uporabnikov iz Kamnika je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov lesenih montažnih hiš Kamnik, 2022

DOMEKO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: montažne hiše, lesene hiše, montažne hiše na ključ, skeletne hiše, pritlične montažne hiše, lesene montažne hiše, majhne montažne hiše.

Zahtevaj ponudbo

NORGESHUS d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: montažne hiše na ključ, majhne montažne hiše, temeljna plošča, gradbena podjetja, pritlične montažne hiše, gradbena dela, lesene montažne hiše, gradnja hiše na ključ, hiša na ključ, lesene hiše, zidarstvo, gradnja hiše, zidarska dela, montažne hiše, skeletne hiše.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kakšne so prednosti montažnih hiš?

  Največja prednost montažnih hiš je njena hitra izvedba. Medtem ko lahko klasična gradnja traja tudi več kot leto dni, bo vaša montažna hiša stala že v treh mesecih. Montažne hiše so prav tako cenejše od klasično zidanih.

 • Ali ima montažna hiša v primerjavi s klasično grajeno kakšne pomanjkljivosti?

  Sodobne montažne hiše so podobno stabilne, močne in vzdržljive kot klasično grajene hiše, zato gradnja oziroma nakup montažne hiše nima očitnih pomanjkljivosti.

 • Ali so lesene montažne hiše isto stabilne kot klasične zidane hiše?

  Stabilnost in vzdržljivost dobro grajene montažne hiše je povsem primerljiva s klasično grajeno hišo. Montažna hiša je prav tako varna pred požari, potresi in drugimi vremenskimi nevšečnostmi.

 • Kako dolgo traja postavitev montažne hiše?

  V kolikšnem času je montažna hiša lahko postavljena, je sicer odvisno od zahtevnosti gradnje (velikosti hiše, lokacije, uporabljenih materialov), a običajna montažna hiša je lahko zgrajena že v treh mesecih.

 • Kaj pomeni pasivna hiša?

  Pasivna hiša je sodobna hiša, ki za delovanje rabi izjemno malo energije. Njen standard je 15kWh/m2 ali manj, kar je cca 80% manjša poraba kot poraba klasičnih hiš. Gradnja pasivne hiše je precej dražja od klasične, a investicija se vam bo zaradi nizkih mesečnih stroškov povrnila. Če boste pri gradnji koristili nepovratna sredstva Eko sklada, se vam investicija lahko povne že v desetih letih.

Nedavna povpraševanja za lesene montažne hiše, Kamnik

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta: 120 m2
 • Tip (oblika) hiše: Pritlična oz. atrijska
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Da

Sva par z odraslimi in odseljenimi otroki. Najine želje so približno takale: -hiša naj bo pritlična in klasična (predvidevam da dvokapnica, 35 stopinjski naklon strehe po lokacijski informaciji) -v hiši bova midva, vendar se domov vračata tudi najini hčeri z družinama, tako da mora biti na razpolago vsaj še ena soba za goste in morda mini kabinet za računalnik, kavč in par polic – delovni kotiček -neto bivalna površina cca m2 -bivalni prostor (kuhinja + dnevna soba + jedilnica) nad 40m2 -kuhinjska shramba (nad 3 m2) -ob glavni spalnici še garderobna soba (vhod iz spalnice) -Vhod v kopalnico naj ne bo iz spalnice -poleg kopalnice še en WC z umivalnikom ali celo s tuš kabino (v nasprotnem primeru bi bila tuš kabina v glavni kopalnici) -izhod iz bivalnega prostora na pokrito teraso, v velikosti, ki zadošča za postavitev jedilne mize z 8 stoli -višina stropov – vsaj v dnevnem bivalnem delu minimalno cm.

Postavitev montažne hiše

 • Predvidena površina objekta: 150 m2
 • Tip (oblika) hiše: Mansardna (P+M)
 • Okvirni rok za začetek projekta: Več kot 3 mesece
 • Ali imate zazidljivo parcelo?: Da

Hiša bo na Zaplani, kjer je veliko narave in zelenih površin. Všeč so nama lesene hiše z industrijskim pridihom, ki niso preveč moderne. Všeč nama je odprt koncept, tako da so prostori kuhinja, jedilnica in dnevna soba povezani. S kuhinjo naj bo povezana shramba. V istem nadstropju si zeliva se manjsi wc za goste. V spanici naj bosta velika garderoba in lastna kopalnica (garderoba in kopalnici sta lahko povezani). Planirava dve otroški sobi, ki naj imata skupno kopalnico. Garaza naj ne bo de hise. Imela bi se utility. Za hiso je prostor za teraso. Hisa naj bo pravokotne oblike.