6 ponudb za obrezovanje dreves z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Matej S. , Ilirska Bistrica

Že večkrat sem uporabil storitev primerjam.si. Za vzdrževanje vrta in obrezovanje dreves ste mi tudi pomagali najti super izvajalca. Vse pohvale!

Rada uporabljam primerjam.si, ker prihranim veliko časa. Oddala sem povpraševanje za obrezovanje dreves in urejanje okolice hiše. Hitro me je poklicalo več izvajalcev. Z enim od njih sem se dogovorila in zdaj že kar nekaj časa sodelujemo z njimi. Všeč mi je, da imate dobre in preverjene izvajalce. Do zdaj sem bila še vsakič zadovoljna.

Našli smo izvajalca za obrezovanje naših okrasnih dreves. Vrt sedaj izgleda lepo in urejeno. Z delom smo zelo zadovoljni.Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Podjetja za obrezovanje dreves po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za obrezovanje dreves

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Vzdrževanje zelenih površin (košnja, obrezovanje ipd.)
 • Rok za izvedbo: Takoj

GRE ZA PLUŽENJE PARKIRIŠČA - ZIMSKA SLUŽBA. V kolikor imate v ponudbi tudi pluženje vas prosim za ponudbo. Pluženje parkirnih prostorov po potrebi oz. klasično čiščenje snega. Za naslednjo sezono iščemo tudi nekoga za urejanje okolice, košnja trave, obrezovanje dreves. Več po dogovoru. Tema ponudbe čiščenje snega - površina m2, več v priponki. kontakt - Petra Prosim za ponudbo. Hvala in lp.

Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)

 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Za naše podjetje v Zrečah iščem izvajalca, ki bi urejal sezonsko našo okolico. Opravljanje raznih vrtnarskih storitev (obrezovanje dreves, grmovja, okrasnih grmovnic in trajnic, košnja zelenic in brežin, zasaditev korit s sezonskimi rastlinami (dogovorno), čiščenje in pometanje parkirišč ter urejenih površin, škropljenje proti plevelu ob in med tlakovanimi in urejenimi potmi in ob stavbah ter škodljivcih na trajnicah) v sezoni od vključno aprila do vključno oktobra (7 mesecev). Vremensko pogojeno se lahko sezona prične mesec prej/kasneje ne pa več kot 7 mesecev. LP

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Izravnava terena, Tlakovanje, Asfaltiranje, Ureditev poti
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, radi bi odstranili cca. 30 metrov dolg pločnik in ga po večini nadomestili z asfaltom, en manjši del pa s tlakovci. Iz slike je razviden pločnik. Obseg del: - Odstranitev cca. 35 kvadratnih metrov obstoječih robnikov, travnatih plošč ter odvoz na deponijo - Priprava terena za asfaltiranje in vgradnja asfalta za cca. 30 kvadratnih metrov - Nižanje enega jaška - Polaganje cca. 5 kvadratnih metrov tlakovcev. LP

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Tlakovanje, Ureditev poti, Izdelava škarpe
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. Želim sanacijo dvorišča pred vrstno hišo. Skupna površina znaša cca 60 2m in vključuje pot do vhoda v širini 2,2 m, zelenico ob poti širine 2,4 m, na obeh straneh sta dva uvoza v garažo. Pri enem od uvozov je treba na novo narediti škarpo, 3 škarpe pa sanirati. Izvedbo želim čim prej.

Izdelava škarpe

 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

60 m x 0,5 m x 0,2 m + temelj. Spoštovani, iščem ponudbe za Izdelavo škarpe oziroma podnožja ograje v dolžini 60 m in širine 20 cm. Škarpa bo potekala v ravni črti na meji med dvema sosednjima parcelama in bo iz zemlje segala približno 30 cm. Parcela na prvih 15 m pada za približno 75 cm, zato bo škarpa morala biti izvedena v najmanj treh nivojih (dvakrat lomljena). Preostanek parcele v dolžini 45 m pa je praktično raven. Dostop do trase škarpe je po celi dolžini neoviran v širini najmanj 3m. Izkopan material se bo uporabil kot nasutje za izravnavo terena na obeh sosednjih parcelah. Posebne zahteve: -temelj škarpe mora biti opažen (ne samo zalit v zemlji) -vsaj ena stran škarpe mora biti opažena z gladkim opažem (brez vidnih sledi uporabe oziroma udrtin) -robovi škarpe morajo biti porezani (uporaba trikotnih letvic pri opaženju) in morajo potekati v ravni linij. Na parceli se nahaja in je na razpolago - voda. - elektrika. - gradbiščni cirkular. - WC. - parkirni prostor. Lokacija škarpe je od centra Ljubljane oddaljena 17 km. Lep pozdrav,

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v okolici Kranja bomo uredili okolico. Potrebujemo okrog m3 presejane zemlje za travo, cca 10 m3 vrtne zemlje, izdelavo lesene terase 3m x 6m, ureditev vrtne poti s kamenčki in kamnitimi ploščami ter izdelavo lesenih stopnic do terase. Teren je dvoterasast, dvignjen 3 oz. 6 m nad cesto. Potreben bo hiab. Lepa hvala in prijazen pozdrav.

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Zasaditev rastlin, Izravnava terena
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Na dvorišču imamo trenutno pesek. Želeli bi povečati trenutno travnato površino, ki je ob dvorišču. Verjetno bo potrebno nekaj peska odpeljati, nato pa pripeljati zemljo in posaditi travo (zadnje sicer lahko naredimo tudi sami). Preurediti je potrebno cca 50m2. Prosim, da me kontaktirate izključno preko emaila. Hvala in lep pozdrav.

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Asfaltiranje, Ureditev poti
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Zelim asfaltirati dovoz in sprednji del dvorisca(ccam2) , prav tako zelim postavitev robnikov (cca 36m). Pri sprednjem in zadnjem delu hise zelim urediti zelenico (najraje na novo poloziti travo v rolah cca m2 , ter prav tako razmejiti trato in prostor kjer bi bili okrasni kamni ob hisi s plasticnimi robniki cca 27m).

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin
 • Rok za izvedbo: Takoj

Odstranitev plevela na vrtu v merah 6m x 4,10m in posaditev trave, odprava plevela med tlakovci (mogoče kaka trajna opcija, da plevel tam nebi več rastel). Vprašanje: v primeru, da se v prihodnosti odločim da bi hotel nekaj zasaditi, kako težko bi bilo pridobiti del vrta v ta namen, če posadim travo? Alternativa: prekopati in urediti vrt za namen sejanja zelenjave. V kolikor bi bila cena vzdrževanja ugodna (sam žal nimam veliko prostega časa), je tudi to opcija. Zanima me okvirna cena napisanega. Za odgovor se vam že vnaprej najlepše zahvaljujem. Lp,

Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)

 • Rok za izvedbo: Takoj

Koliko stane obrezovanje žive meje in košnja trave na letni ravni (da je urejeno, skozi celo leto) in popločenje ali betoniranje dela ob živi meji na dvorišču velikem m2? Živa meja je sedaj za poravnat na nizko in trava je visoka bila prejšnji teden večinoma do sredi meč, ponekod do gležnja, ponekod do kolen. Koliko stane zasaditev regrata, detelje ali kakšne druge rastline na celotnem dvorišču, da ni treba kositi? Teren je 95% raven.

Primerjam.si uporabljajo