Zahtevaj brezplačne ponudbe za peč na drva v Logatcu

46 izvajalcev v bližini

Že 1.633 uporabnikov iz Logatca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov peči na drva Logatec, 2021

32 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Ekofluid Mont, d.o.o.

4,5
24 ocen

Ponudnik je bil korekten, podal nam je odlične nasvete in dogovorjenega se je vedno držal. Priporočam vsem, ki ne želijo imeti komplikacij.

5,0
Mark W. , pred 5 meseci

Kupil sem novo toplotno črpalko. Dogovorila sva se za datum montaže. Izjemna profesionalnost odzivnost in poštenost podjetja. G. Dejan Sedej mi je posredoval veliko informacij, vzel si je čas in odgovoril na vsako moje vprašanje. Takega izvajalca bi si želel na vseh področjih. Zelo usklajena ekipa ljudi, ki jim je mar za čistočo in objekt na katerem delajo. Vse so zaščitili in ko so odšli vse pospravili za seboj. Podjetje Ekofluid Mont d.o.o toplo priporočam vsem. Moja ocena odlično! Dejan še enkrat iskrena hvala.

5+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2017

Kaj delamo: grelnik vode - bojler, električarji, talno ogrevanje, rekuperator zraka, prenosna klima, toplotna črpalka za ogrevanje, radiatorsko ogrevanje, montaža peči, električne inštalacije, zalogovnik za pelete, električno talno gretje, toplotna črpalka zrak/voda, klima naprava, rekuperator, montaža kamina, bojlerji.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: ir grelne plošče, inverter klima, vgradnja klime, kopalnica na ključ, obnova kopalnice na ključ, grelnik vode - bojler, plinske inštalacije, radiatorsko ogrevanje, prenosna klima, centralno ogrevanje na elektriko, ir ogrevanje, napeljava plina, električno ogrevanje, bojlerji, adaptacija kopalnice, toplotna črpalka zemlja/voda.

Zahtevaj ponudbo

JANEZ MRZLIKAR S.P.

4,6
4 ocene
5,0
Ankica B. , pred 6 leti

Zelo, zelo zadovoljna sem s potekom del, kmalu bo vse končano. Presenetljivo hitro vse skupaj poteka. Priporočam!

4,7
Cveto K. , pred 7 leti

Sodelovanje je bilo korektno, delo je bilo opravljeno v roku in tako, kot je bilo dogovorjeno.

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: linolej, laminat, vinilne talne obloge, sanacija parketa, talne obloge, parket, keramičarstvo, polaganje keramike, lakiranje parketa, brušenje parketa, polaganje parketa, obnova parketa, parketarstvo, polaganje ploščic, keramičar.

Zahtevaj ponudbo

RE-EKO d.o.o.

4,8
2 oceni
5,0
Jože S. , pred 4 leti

Prijazen, pripravljen pomagati. Predvsem pa točen in kakovosten.

Gregor iz podjetja RE-EKO d.o.o. je eden izmed redkih ponudnikov storitev, ki si je pred pripravo ponudbe vzel čas in prišel na objekt, si ga ogledal, ocenil situacijo, ter svetoval najboljše rešitve. Na podlagi skupnega dogovora je sestavil konkurenčno ponudbo. Po telefonu je bil vedno dosegljiv in se držal dogovorjenih rokov. Pri svojem delu nastopa suvereno in daje občutek, da točno ve kaj dela. Uporablja kvalitetne materiale priznanih blagovnih znamk in to za ceno povprečnega materiala. Veseli nas, da smo se odločili zanj. Če bi izbirali ponovno, bi vsekakor izbrali podjetje RE-EKO, d.o.o.!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka zrak/voda, toplotne črpalke, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: obnova parketa, lakiranje parketa, brušenje parketa, linolej, vinilne talne obloge, parket, talne obloge, laminat, parketarstvo, sanacija parketa, polaganje parketa.

Zahtevaj ponudbo

MARIJAN KOLAR S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodna napeljava, streha, radiatorsko ogrevanje, ir paneli, infrardeči paneli, montaža peči, peči za ogrevanje, bojlerji, peči in kotli, prenosna klima, kotel na drva, prekrivanje strehe, menjava strehe, toplotne črpalke, polaganje talnega gretja, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo

CMC GROUP d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
20+
Število zaposlenih

Kaj delamo: povozne čistilne naprave, čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, biološke čistilne naprave, rastlinske čistilne naprave, betonske čistilne naprave, male čistilne naprave, električne čistilne naprave, male komunalne čistilne naprave, pasivne čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: servis klime, centralne peči na drva, zalogovniki, peči za ogrevanje, centralno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, prezračevanje z rekuperacijo, monterji centralnega ogrevanja, izdelava kopalnice, bojlerji, vgradnja klime, polaganje talnega gretja, grelnik vode - bojler, montaža kamina, napeljava elektrike, visokotemperaturna toplotna črpalka.

Zahtevaj ponudbo

TRGOCEV, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: peči na drva, klima brez zunanje enote, toplotna črpalka za ogrevanje, vodovodna napeljava, plinska napeljava, adaptacija kopalnice, fotovoltaika, toplotna črpalka za sanitarno vodo, solarni sistemi, ir grelne plošče, obnova kopalnice na ključ, ir ogrevanje, klimatske naprave, toplotna črpalka zrak/voda, radiatorsko ogrevanje, zalogovniki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Nakup katere peči se mi najmanj izplača?

  Najmanj se vam izplača nakup peči na kurilno olje, saj vas bo kljub cenejši začetni investiciji stala največ. Kurilno olje je namreč najdražji energent, ki se še draži, zato bodo mesečni stroški ogrevanja daleč najvišji. Pri nakupu te vrste peči zaradi njene neekološkosti prav tako niste upravičeni do nepovratnih sredstev Eko sklada

 • Pri nakupu katerih peči sem upravičen do nepovratnih sredstev Eko sklada?

  Eko sklad podeljuje nepovratna sredstva za nakup sodobnih peči na leseno biomaso, na pelete in na plin. Pri nakupu nove peči na drva oziroma pelete ste upravičeni do 20% vrednosti nakupa, pri zamenjavi neekološke stare peči pa do 50 oz 60% vrednosti nakupa, odvisno od občine bivanja. Pri nakupu peči na plin ste upravičeni do 50% vrednosti nakupa, neodvisno od tega, ali kupujete novo peč ali jo menjate. Višina subvencije velja za celotno Slovenijo.

 • Kakšna je razlika v ceni med pečjo in toplotno črpalko?

  Investicija v najcenejše peči je tudi do štirikrat manjša kot investicija v toplotno črpalko, a se vam zaradi nižjih stroškov nakup toplotne črpalke bolj izplača kot ogrevanje s pečjo na kurilno olje, na plin in na pelete. Skupni strošek investicije in mesečnih stroškov v desetih letih je namreč nižji pri toplotnih črpalkah kot pri pečeh. Ogrevanje na drva je pri tem še vedno najcenejše.

 • Za katere vrste centralnega ogrevanja sem upravičen do sredstev Eko sklada?

  Eko sklad subvencionira del sredstev za nakup toplotne črpalke, solarnega ogrevalnega sistema, prezračevanja z vračanjem toplote (rekuperacijo), plinskih peči in sodobne peči na drva in pelete.

 • V katerem primeru se je smiselno odločiti za peč na leseno biomaso?

  Kotel na biomaso je primeren za vas, če: Imate dovolj prostora za kurilnico, v katero lahko namestimo kotel in zalogovnik, imate kakovosten prostor za skladiščenje kuriva, sprejemate dodatno delo za posluževanje kotla (nalaganje drv ali pelet, čiščenje pepela). Kotel na biomaso je za vas primeren predvsem, kadar menjate že obstoječo pač na biomaso z novo, energetsko bolj učinkovito.

 • Kaj moram upoštevati pri kurjenju polen?

  Pozorni bodite na primerno skladiščenje lesa, saj bo le suh les dal dober toploten izkoristek. Prav tako pazite, da ne nalagate polen, ki so prevelika za vašo peč in da ne naložite preveč polen naenkrat.

Nedavna povpraševanja za peči na drva, Logatec

Kotel na biomaso (peleti, polena)

 • Tip kotla: Kotel na pelete
 • Izberite trenutni način ogrevanja: Talno gretje
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 320
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Imam novogradnjo katero bi ogreval s pečjo na pelete. Površina ogrevanih površin bi bila cca m2. Peč mora biti vključena v shemo Ekosklad za pridobitev nepovratnih sredstev. Prosim za ločene ponudbe za dobavo peči in po možnosti tudi izdelavo kotlovnice. Peč mora imeti tudi avtomatsko čiščenje pepela. Hvala in lep pozdrav.

Kotel na biomaso (peleti, polena)

 • Tip kotla: Kotel na pelete
 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora: 120 m2
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Trenutno centralno ogrevanje je na olje. Želja je, da se doda še kotel na pelete. Za ogrevanje sanitarne vode uporabljamo toplotno črpalko. Kotel na pelete bi želeli dodati na obstoječe razvode, tako, da se po potrebi lahko uporablja obe peči, torej na olje ali na pelete. Peč na pelete naj ima svoj zalogovnik in možnost upravljanja preko pametnega telefona. Montaža bo v drugem prostoru kot je peč na olje. Prostora sta med seboj oddaljena cca 6 m. Lokacija: Logatec. Hvala in lep pozdrav,