6 ponudb za izdelavo plinske napeljave z 1 povpraševanjem

Mnenja strank

5,0
Andreja L. , Maribor

Potrebovala sem plinsko inštalacijo v stanovanju, ki ga adaptiramo. Gospod Ivan je bil prijazen in prilagodljiv. Zelo sem zadovoljna.

5,0
Peter J. , Škofja Loka

Na primerjam.si sem šel prvič. Boljšega inštalaterja plinskih napeljav ne bi mogel dobiti! Izkušen, strokoven!

4,5
Rok B. , Ljubljana

Imel sem celo zmešnjavo s plinsko inštalacijo v stanovanju v bloku in celotna zadeva je bila rešena v enem dnevu!!! Hvala vam za ponudbe, zelo ste mi pomagali!!!Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli hitro, najkasneje v roku nekaj dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 brezplačnih ponudb.

Ste izvajalec? Vsak dan nove stranke za vas.

5.000+ aktualnih projektov mesečno. Določite, kakšne stranke želite, in začnite sklepati nove posle. Brez vezave.

Dodajte svoje podjetje

Pogosta vprašanja

Podjetja za izdelavo plinske napeljave po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo plinske napeljave

Servis plinske napeljave

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Vgradni plinski štedilnik Gorenje (3 plin, 1 električna plošča), star preko 20 let, že od vsega začetka ni bil pregledan in servisiran. Sicer z njim ni nič narobe, vse dela kot je treba, porabim pa nekje 6 10 kg-skih jeklenk letno, bi pa verjetno morel bit kak kontrolni pregled. Zanimajo me informativne cene. Vgrajen je pa tako, da če se ne bi mogla odstranit zgornja plošča (ki je prilepljena), bi bilo potrebno podreti pol kuhinje, da se pride do štedilnika. To je tudi razlog, da se ni že prej šregledalo. Prosim ponudbe le na e-mail.

Priklop na plinovod

  • Predviden rok izvedbe: Takoj

Zaradi posedanja terena, v katerem se nahajajo vkopane cevi za dovod plina iz plinohrama, vod za elektriko in vodovodne cevi, vzpostavljamo novo traso po kateri bodo napeljani omenjeni vodi. Potrebujem izvajalca, ki bo prerezal obstoječo cev za plin na dveh koncih na razdalji približno 90 m, položil novo cev ( v zaščitno cev) ter povezal novo cev na začetku in koncu z ustreznimi spoji. Ker je potrebno izkopani rov čimprej zasuti, potrebujem hiter odziv.

Notranje plinske inštalacije

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Nakup in priklop plinske peči na obstoječo centralno v stanovanju v bloku v Novi Gorici. Trenutno centralno ogreva peč na drva. Plinsko peč bi montirali v kopalnico z zračnikom na fasado bloka; potrebna bi bila manjša prilagoditev centralne napeljave in priključek na plinsko pipo, ki se nahaja na hodniku bloka. Hvala in LP

Notranje plinske inštalacije

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, približno čez en mesec bo stekel plin metan po ceveh, imam že plinohram, ki ga bo treba odstraniti. Na fasadi je že plinska omarica, tako da bo treba plinsko inštalacijo izpeljati do plinske peči, ki še deluje, zanima me cena za ta poseg, hkrati me zanima inštalacija novega radiatorja v zastekleni verandi.Seveda tudi ta cena! Hvala za odgovor, LP. Seej

Priklop na plinovod

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni. V Medvodah se bo gradila enostanovanjska hiša, dobro izolirana, talno gretje, rekuperacija, cca m2. Plinovod poteka pod občinsko cesto, ki se stika s parcelo. Zanimajo me ponudbe za kompletno izvedbo priklopa na mestni plin; izvedba priklopa od ceste do hiše, plinska peč, zalogovnik za sanitarno vodo vsaj l, napeljava po hiši (tudi do kuhinje), izvedba dimnika. Hvala.

Notranje plinske inštalacije

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

PONUDBA - PLINSKA INSTALACIJA-specifikacija št/dat……………………………… Ponudba naj vsebuje: Dobava in izvedba: CENA (Eur) / (z DDV) 1. Projekt……………..……………………………………………………………1kos………………………./………….. števec merilnik količine …………………………….……………………1kos…………………………/…………… peč za ogrevanje 20 – 25 kW(firma………............../……kW) 1kos ……………………. /….. …… (ogrevanje 80/60 st.C) bojler stv, 70 -80 lit ……………………………………………………….1 kos………………………./…………. Dovod plina do peči ……………………………………………………….3m…………………………/………….. Dimnik (preboj 20 cm-betonski blok)……………………………….5m…………………………/………….. Armature + drobni material……………………………………………………………………………./………….. Vodovodna instalacija-naknadno Zagon sistema…………………………………………………………………………………………………/……………. SKUPAJ:………………………………………………………………………………………………………………………/……………. 2. Plinska instalacija-dodatno do dveh odvzemov(štedilnika) 5m+3m……………………../…………… Armature +drobni material……………………………………………………………………………../…………… SKUPAJ 1 + 2: …………………………………………………………………………………………………...../…………… Potrebni čas za izvedbo……………………….. Predvideni rok izvedbe……………………………………….. Ostalo (reference-število, garancije):……………………………………………………………………………… ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………. Plačilni pogoji:……………………………………………………………………………………………………………….. Izvajalec:

Notranje plinske inštalacije

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Trenutno se ogrevamo s centralno kurjavo na olje. V lanskem letu so do hiše napeljali plinovod. Potrebujemo predelavo obstoječe centralne kurjave (zamenjava kotla in predelava za uporabo plina) ter priklop na plinovod. Sanitarno vodo ogrevamo z bojlerjem, ki je samostojen in smo ga zamenjali že v lanskem letu. Poleti ogrrevamo vodo na elektriko, pozimi kombiniramo (trenutno) kurivo in elektriko.

Notranje plinske inštalacije

  • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Zdravo. Gre za 2 stanovanja, 1. stanovanje talno gretje, 2. stanovanje talno + radiatorji. 3 veje z 3 črpalkami. Hiša stara 45 let obnovljena, 10cm stiropor izolacije, okna termopan 1.1 podstrešje izolirano cca 18 cm. Trenutno ogrevanje olje. Nimamo urejenih notranjih plinskih inštalacij, pa me zanima kako to sploh gre in kakšne ponudbe za to. LP.

Priklop plinskih naprav

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, v podjetju Silvaprodukt bi želeli v letošnjem letu urediti prehod z uporabe kurilnega olja na uporabo zemeljskega plina. Za ta namen bi potrebovali ponudbo kot sledi spodaj: - Plinski priključek, gradbena in strojna dela - Zamenjava oljnega gorilnika s plinskim in izdelava notranje plinske instalacije - Izdelava projekta, plinski priključek (gradbena in strojna dela), predelava kotlovnice - Soglasje dimnikarske službe Za ponudbo se vam že v naprej zahvaljujemo.

Priklop plinskih naprav

  • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Staro plinsko peč (20 let) želim zamenjati z novo kondenazacijsko plinsko peč, primerno za ogrevanje enodružinske hiše, uporabne površine m2. Iščem dobavitelja te peči skupaj z montažo. Potrebujem tudi krmilno enoto, da bi s pečjo upravljal na daljavo (Wifi opcija). Peč želim zamenjati letos poleti, pred novo kurilno sezono.

Primerjam.si uporabljajo