Zahtevaj brezplačne ponudbe za plinsko peč v Ljubljani

413 izvajalcev v bližini
7 še na voljo

Že 38.687 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov plinskih peči Ljubljana, 2021

70 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Angelca K. , pred 6 leti

Montaža je že izvedena! Zelo smo bili zadovoljni z omenjenim podjetjem in jih tudi z veseljem priporočam naprej!

5,0
Maja K. , pred 6 leti

Hitra odzivnost, odlična izvedba.

10+
Let na tržišču
50+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2016
Izbor strank 2017

Kaj delamo: peči na drva, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka voda/voda, peči in kotli, plinska peč, centralne peči na drva, peči na pelete, peči za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka zrak/voda, toplotne črpalke, toplotna črpalka zemlja/voda.

Zahtevaj ponudbo

VENALIA d.o.o.

4,7
10 ocen
5,0
Srečko L. , pred 5 meseci

Naša ocena je 5, za podjetje VENALIA d.o.o.

5,0
Albert G. , pred 7 meseci

Na Primerjam.si smo dobili povezavo do Venalia, ki so nam hitro in ugodno montirali IR panele!

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2020

Kaj delamo: električno ogrevanje, montaža kamina, toplotna črpalka za ogrevanje, električarji, radiatorsko ogrevanje, plinska peč, toplotna črpalka zrak/voda, klimatske naprave, klima brez zunanje enote, vgradnja klime, napeljava elektrike, lokalni rekuperator, rekuperator zraka, centralno ogrevanje na elektriko, multi split klima, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

TADEJ LOMOVEC S.P.

4,3
6 ocen
5,0
Vesna Ž. , pred 6 leti

Simpatičen mojster. Delo je opravil v dogovorjenem roku, strokovno in zelo ok. Priporočamo!

5,0
Janko K. , pred 5 leti

Kvalitetno, odlično, v roku opravljeno delo, brez ene same težave, pa je šlo za res veliko kvadraturo. Absolutno priporočam!

10+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2016
Izbor strank 2018

Kaj delamo: polaganje parketa, parketarstvo, talne obloge, sanacija parketa, parket, laminat, vinilne talne obloge, brušenje parketa, lakiranje parketa, obnova parketa, linolej.

Zahtevaj ponudbo

BORIŠA TODIĆ S.P.

5,0
3 ocene
5,0
Anita Š. , pred 8 leti

Prišel je na ogled takoj, ko smo mu sporočili povpraševanje. Držal se je dogovorjene cene in rokov. Delo je opravil dobro in kvalitetno. Vsa pohvala!

5,0
peter k. , pred 7 leti

Vse bi pohvalili - prijaznost, dogovarjanje, delo.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: centralno ogrevanje na elektriko, solarni sistemi, kotel na drva, talne obloge, sanacija parketa, bojlerji, prenosna klima, klimatske naprave, parketarstvo, polaganje parketa, monterji centralnega ogrevanja, peči na drva, montaža kamina, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vinilne talne obloge, zalogovniki.

Zahtevaj ponudbo

GAŠPER SUŠA S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Miran Z. , pred 1 letom

Pohvalim vse: korekten odnos, točnost rokov, kvaliteta izvedbe storitve, ceno...

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: kombinirani bojler, toplotna črpalka za sanitarno vodo, klimatske naprave, lokalno prezračevanje, centralno ogrevanje, ir paneli, talno ogrevanje, sončni kolektorji, toplotna črpalka zemlja/voda, montaža klime, priklop na plinovod, toplotna črpalka za ogrevanje, prezračevalni sistemi, peči in kotli, kotel na drva, ir ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

ROBI BERDNIK S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Ines L. , pred 1 letom

Zelo fleksibilen, hitro odziven, cenovno ugoden

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: visokotemperaturna toplotna črpalka, peči na drva, peči na pelete, toplotna črpalka za ogrevanje, obnova kopalnice na ključ, kotel na drva, polaganje talnega gretja, toplotne črpalke, talno gretje, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka zemlja/voda, izris kopalnice, vodno talno gretje, kopalnica na ključ, vodovodar, peči za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

MITJA GODNJAVEC S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Sophia G. , pred 4 leti

Nad profesionalnostjo in vsem sem bila nadvse prijetno presenečena. Odlični strokovnjaki, zanesljivi, pridni, z resničnim zavedanjem potreb kupca - naročnika. Držali so se rokov in dogovorjenega, nad rezultatom sem bila navdušena. 5+

10+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: montaža peči, kotel na drva, grelnik vode - bojler, zalogovnik za pelete, toplotne črpalke, peči in kotli, laminat, radiatorsko ogrevanje, peči na pelete, linolej, sončne elektrarne, rekuperator, centralno ogrevanje na elektriko, rekuperator zraka, centralno ogrevanje, centralno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo

POD-LES & NIK d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Maja M. , pred 3 leti

Ekipa je bila super, sanacija je bila izredno kvalitetno opravljena tako da jih toplo priporočam!

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, keramičar, prezračevanje z rekuperacijo, sončni kolektorji, sončne elektrarne, prezračevalni sistemi, kombinirani bojler, centralno prezračevanje, plinska peč, polaganje keramike, sanacija parketa, radiatorsko ogrevanje, centralne peči na drva, parketarstvo, prenosna klima, rekuperator.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja G. , pred 2 letoma

Tocno takšnega izvajalca sva si zelela za prenovo stanovanja. Grega je resen za delo, drži se rokov in dogovorjenega. Tudi cena je zelo v redu, zaenkrat tudi zelo zadovoljna s kakovostjo narejenega. Če bi se enkrat prenavljala stanovanje, bi se zagotovo zanj odločila. Priporočam vsakomur.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: elektroinštalacije, peči na drva, montaža kamina, kopalnica na ključ, hiša na ključ, plinska peč, toplotna črpalka zemlja/voda, slikopleskarstvo, prenova kopalnice, obnova stanovanja, kotel na drva, toplotna črpalka zrak/voda, električarji, toplotne črpalke, temeljna plošča, toplotna črpalka za ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Urban Ž. V. 7. S. z. V. V. 7. V. , pred 1 letom

Od dostopnosti do priporočil res nimam pripomb. Delo je bilo opravljeno odlično in hitro!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: priklop na plinovod, adaptacija kopalnice, električno ogrevanje, moderne kopalnice, napeljava plina, monterji centralnega ogrevanja, talno gretje, peči in kotli, plinska napeljava, vodovodna napeljava, peči na drva, plinske inštalacije, kombinirani bojler, centralno ogrevanje, klima naprava, vodoinštalater.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj potrebujem za namestitev plinske peči?

  Za namestitev plinske peči boste potrebovali projektno dokumentacijo za izvedbo notranje plinske napeljave (PZI), na podlagi katere lahko pridobite soglasje za priključitev na omrežje zemeljskega plina. Po pridobitvi dovoljenja se izvedejo cevne povezave na morebitni obstoječi sistem ogrevanja, povezava na sanitarno toplo vodo ter notranja plinska napeljava. Protem je potrebno pridobiti še soglasje pristojne dimnikarske službe za dimovodne naprave, vpis v evidenco kurilnih naprav, izvedba tesnostnega preizkusa in zaplinjanje notranje plinske napeljave.

 • Pri nakupu katerih peči sem upravičen do nepovratnih sredstev Eko sklada?

  Eko sklad podeljuje nepovratna sredstva za nakup sodobnih peči na leseno biomaso, na pelete in na plin. Pri nakupu nove peči na drva oziroma pelete ste upravičeni do 20% vrednosti nakupa, pri zamenjavi neekološke stare peči pa do 50 oz 60% vrednosti nakupa, odvisno od občine bivanja. Pri nakupu peči na plin ste upravičeni do 50% vrednosti nakupa, neodvisno od tega, ali kupujete novo peč ali jo menjate. Višina subvencije velja za celotno Slovenijo.

 • Kakšna je razlika v ceni med pečjo in toplotno črpalko?

  Investicija v najcenejše peči je tudi do štirikrat manjša kot investicija v toplotno črpalko, a se vam zaradi nižjih stroškov nakup toplotne črpalke bolj izplača kot ogrevanje s pečjo na kurilno olje, na plin in na pelete. Skupni strošek investicije in mesečnih stroškov v desetih letih je namreč nižji pri toplotnih črpalkah kot pri pečeh. Ogrevanje na drva je pri tem še vedno najcenejše.

 • Kaj zajema servis plinskih inštalacij?

  Servis plinskih inštalacij zajema (najmanj): vizualni pregled plinske napeljave od glavne plinske požarne pipe do plinskega trošila, tesnostni preizkus plinske napeljave in vgrajenih elementov od glavne plinske požarne pipe do plinskega trošila, pregled kvalitete barvnega opleska cevovodov, kontrolo funkcionalnosti vgrajenih ventilov, pregled obešala in podpore za cevovode, pregled dostopnost ključnih elementov (glavne plinske požarne pipe).

 • Ali je zemeljski plin ekološki način ogrevanja?

  Zemeljski plin je izmed vseh fosilnih goriv okolju najprijaznejše, a še vedno ima ogljični odtis. Za bolj zeleno opcijo ogrevanja izberite toplotno črpalko, ki jo prav tako subvencionira Eko sklad (za samostojne naložbe do 50% vrednosti naložbe oziroma do 5000 evrov).

 • Kdo lahko opravlja plinske inštalacije?

  Plinske inštalacije lahko opravlja podjetje ali obrtnik, ki je usposobljen in registriran za izvajanje plinskih inštalacij in ima varilca z veljavnim atestom za varjenje plinske napeljave.

Nedavna povpraševanja za plinske peči, Ljubljana

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 250
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Dvostanovanjsko hišo (cca m2) v Ljubljani ogrevam s priključkom na toplovodno omrežje. Zaradi visokih stroškov ogrevanja iščem senejšo rešitev. Letna poraba energije za ogrevanje je po kalorimetru cca GJ. Sanitarno vodo ogrevamo z lokalnimi električnimi bojlerji in ne predvidevam spremembe. Zanima me kondenzacijska plinska peč moči cca 20 - 24 kW in njena montaža: - priključek peči na plinovod speljan v hišo - priključek peči na obstoječo hišno napeljavo centralnega ogrevanja - sanacija starega dimnika (vstavitev dimovodne cevi v tuljavo dimnika, cca 15 m) in priključek peči na dimnik - obnova kletnega prostora kjer bo peč nameščena: nov pod (ploščice cca 20 m2), obnovljena kanalizacija V kolikor vas zadeva zanima, prosim za ponudbo. Lp,

Kotel na biomaso (peleti, polena)

 • Tip kotla: Kotel na pelete
 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 110
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, neto površina v eni etaži je sicer m2, vendar je aktivnih le 5 radiatorjev, občasno še šesti. V dnevni sobi površine 50 m2 je litoželezni kamin na drva, ki seveda ostane. Obstoječa peč je litoželezna ITTP Ribnica z zalogovnikom tople vode za kurjenje polen, predelana na pelete. Letna poraba peletov je cca 2 t. peletov + 4m3 drv v kaminu. Ocenjujem, da več kot 20kW peč ni potrebna. Hvala, LP

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 270
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, Sedaj kurimo na olje, kar je potratno. Hisa ima 3 locena stanovanja z vertikalno napeljavo centralnih cevi po hisi. Zanima me, menjava peči iz olja na plin in predelava po posameznih nadstropjih, sedaj imamo regulacijo toplote le rocčo na peči. Ali je izvedljivo, da se poraba plina meri ločeno za vsako etažo posebej. Hvala, lp

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 170
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. V hiši imamo 50 let staro stensko plinsko peč ter ločen pretočni plinski bojler - oboje znamke Vailant. Ker sta napravi zelo stari, na trgu ni več nadomestnih delov, itd., obenem pa so na voljo nepovratna sredstva in kredit ekosklada, želiva vse zamenjati z ustreznim sodobnim kondenzacijskim stenskim plinskim kotlom s pretočnim ogrevanjem sanitarne vode, ki ima po možnosti vgrajen manjši hranilnik tople vode, s kuriščem z dovodom zunanjega zraka - višina dimno-zračne cevi je cca. 10 m. Obsoječa peč se mi zdi, da je močna 24 kw in greje centralni sistem za objekt cca. m2. Naprava mora izpolnjevati zahteve za subvencijo in kredit eko sklada. LP

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 95
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, na montažnem mansardnem dvojčku bom prenavljala ogrevalni sistem in glede na območje s plinovodom, subvencijo eko sklada dobim le za plinsko peč. V ponudbi želim tako peč in ostalo opremo za priklop ter izvedbo vseh strojnih instalacij za talno gretje, zamenjavo vodovodnih instalacij in istočasno tudi kanalizacije. Želim dobiti takega izvajalca z dobrimi referencami in lastno ekipo. Za dodatne info in skice tlorisa me prosim pokličite. Hvala vnaprej in lep pozdrav

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 200
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Obstoječ sistem je stara peč na kurilno olje in stari radiatorji lamelni, v katerih je veliko vode. Hiša je že priklopljena na mestni plin - se pravi prešli bi na plinsko peč, s tem da bi izkoristili subvencijo ekosklada, hkrati pa tudi zamenjali radiatorje po hiši z novejšimi z boljšim izkoristkom. Hiša je sicer izolirana - tako zunanje stene - stiropor - mislim da demit fasada - streha pa s tervolom, alu folijo in pvc folijo.

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 45
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Eno etažno stanovanje v izmeri 45 bi rada samostojno priklopila na plinsko peč, ki bi stala v neposredni bližini že delujoče plinske peči. Torej potrebno bi bilo premontirat dva voda za radiatorja in en vod za vodo v kopalnico. Peč naj bi delovala na prisilni vlek, dimnik bi izpeljali čez streho, ker je le 3 m višine. Hvala in lp

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji, Talno gretje
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 140
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Želel bi ponudbe za plinsko ogrevanje vrstne hiše z 2 nadstropjema. 1 nadstropje ima talno gretje, drugo pa radiatorje. Nadstropja sta ločena tako da bi želeli , če je mogoče ločeno regulacijo ogrevanja na nadstropje (kot opcija). V hiši je že speljan zemeljski plin tako da bi želel plinsko peč. Ogrevanje sanitrane vode ne potrebujem. V hiši je že obstoječ dimnik.

Oljni kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 120
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. Želim preiti iz starega sistema za ogrevanje - centralno ogrevanje na kurilno olje / radiatorji, na Toplotno črpalko, saj imamo težave z starim sistemom. Lokacija je na Rakovi Jelši, del ljubljanskega barja. Odlično bi bilo če lahko ponudnik storitev preveri ali se lahko toplotno črpalko priklopi na vrtino na tem območju, voda voda. Hiša ima 2 nastropja. 15 radijatorjev. 4-5 sobe talnega gretja. Hvala in lp.

Plinski kotel

 • Izberite trenutni način ogrevanja: Radiatorji
 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 150
 • Potrebujete montažo?: Da
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni. Želimo zamenjavo trenutne plinske peči Baretta (24kW), saj se že od lanske sezone pojavljajo težave z nedelovanjem. Ogrevali bi radiatorje in sanitarno vodo. Gre za hišo v dveh etažah, cca 70m2 na eno etažo, s slabšo izolacijo. Zanima nas ponudba z montažo za kondenzacijsko plinsko peč za katero lahko tudi pridobimo subvencijo. Hvala in lp.