Za poročni catering sem izbrala gospo Ano, saj je imela dobra priporočila, in res ni razočarala. Njena ekipa je prispela točno, držali so se vseh dogovorov, bili so diskretni in nevsiljivi, skratka super. Hvala še enkrat vsem, da ste prispevali k mojemu nepozabnemu dnevu!
Ekipa Primerjam.si mi je res olajšala delo, saj sem imela pred poroko ogromno opravkov in nisem imela časa, da bi raziskovala še cene in ponudbe cateringa. Tako pa me je kontaktiralo kar 5 catering ponudnikov in izbrala sem gospoda, s katerim sva se najbolj ujela. Upošteval je vse moje želje, mi celo svetoval in imel nekaj odličnih idej, strežba med poroko je bila odlična, hrana pa okusna. Hvala še enkrat in hvala Primerjam.si!
Res res super! Bili so točni, hrana je bila estetsko pripravljena in gostje so bili navdušeni, nekateri so me celo prosili za kontakt našega catering ponudnika. Toplo priporočam vsem, ki potrebujete poročni catering!
Kaj specifično catering vključuje, je odvisno od vrste cateringa in catering servisa. Osnovni catering po navadi vključuje le pripravo hrane in njeno dostavo na želeno lokacijo. Če potrebujete tudi pripravo pogostitve skupaj s krožniki, kozarci, priborom in osebjem, pa se morate za to posebej dogovoriti. V tem primeru govorimo o cateringu na ključ.
Ali bo servis za catering prostor tudi očistil, je največkrat odvisno od tega, ali catering hrano pripravlja na licu mesta. Večina servisov bo pospravila ostanke hrane, krožnike, in podobno, ne pa tudi ostalega (stole, mize). Priporočamo, da se o specfikah soritve pogovorite z izbranim catering servisom.
Servis, ki ga najamete za poročni catering, bo poskrbel za vse, kar se tiče hrane in po dogovoru tudi pijače - za pripravo hrane, njeno postrežbo, za krožnike in pribor, tudi za dekoracijo in zadostne zaloge. Število obrokov, ki jih bo postregel servis, je odvisno od dogovora.
Pozdravljeni, iščemo ponudbe za poročni catering, povabljenih svatov bo okoli 80. Dogodek se bo odvijal v najeti dvorani v Trbovljah. Imeli bi predvsem streženo pogostitev, torej najprej večerja (dve vrsti juhe, približno 4 vrste mesa, 4 priloge in solate - ), nato kasneje po večerji bi imeli narezke in še polnočno (jutranjo) jed. Za pijačo, sladico in torto bomo poskrbeli sami. V kolikor razpolagate tudi s opremo (prti, prevleke za stole in jedilni seti ) jo prosim vključite v ponudbo. Hvala in lp,
Pozdravljeni, iščem ponudbe za poročni catering, povabljenih svatov bo okoli 50. Dogodek se bo odvijal v najeti hiši v Lukovici pri Domžalah. Imeli bi samopostrežni bife, najprej hladne prigrizke, nato pozno kosilo (npr. dve vrsti juhe, približno 4 vrste mesa, 4 priloge in solate), kasneje pa še kake narezke oz. polnočno jed. Za sladice in torto bomo poskrbeli sami. Kako je s pijačo? V kolikor razpolagate tudi s kako dekorativno opremo (prti, prevleke za stole in jedilni seti ) jo prosim vključite v ponudbo. Hvala in lp,
Pozdravljeni. Iščem ponudbo za poročni catering za okoli 60 ljudi. Imeli bi hladne prigrizke, pozno kosilo v obliki samopostrežnega bifeja, kasneje pa še kakšne narezke oz. polnočno jed. Za sladice, torto in pijačo bomo poskrbeli sami. Ali razpolagate tudi z jedilno opremo/šotorom, in kakšni so stroški? Poroka bo v stilu piknika, večinoma na prostem. Na lokaciji je na voljo komplet gostilniška kuhinja. Hvala in lp,
Pozdravljeni, potrebovali bi pogostitev s hladnimi prigrizki in sladicami na poslovnem dogodku, ki se bo odvijal v istem prostoru, kot bo pogostitev. Dogodek bo trajal slabih 6 ur z nekaj pavzami, med katerimi si bodo gostje lahko postregli. Zadevo bi želeli urediti na tak način, da vonj hrane, ki bo torej ves čas v istem prostoru, kot predavanja, ne bo preveč moteč. Hvala vnaprej Lp
Potrebujemo ponudbo za catering v decembru za zaključno zabavo podjetja. Cca za 45 oseb. 17.00 kanapeji (mesno/sirni 70%, sirni in kakšni z namazi 30%), grisini s pršutom) - ca 5 kos na osebo 19.00 topla predjed (2 vrsti juhe: gobova, goveja) z domačim kruhom 19.30 glavna jed (3-4 različne vrste mesa - ocvrto, pečenka, v omaki, ruladica, s 4-mi vrstami prilog: zelenjava, pražen krompir, riž, njoki/testenine/štruklji) + solatni bar - različne vrste solat s prilogami (olje, kis, sol, poper, jogurtov preliv posebej tako, da si lahko sami začinimo) - želimo takšne količine, da ne bomo lačni ter da seveda ostane toliko, da lahko sproti si še tekom večera kdo vzame iz bifeja. 23.30 golaževa juha - ali kakšen drug predlog tople enolončnice - z domačim kruhom Želja je, da ostane bar topel do zadnjega obroka. Pijačo imamo v lastni režiji, prav tako sladki bife uredimo sami. Postrežbe ne potrebujemo, ker si bo vsak vzel vse sam, tako hrano kot pijačo. Zagotoviti morate tudi vse jedilni pribor, krožnike, prte, šefinge za ruski bife, gele za šefinge, kruh, kozarce. Naprošamo, da nam sporočite možnosti takšne izvedbe in seveda ceno menija na osebo ter kateri datum bi lahko to izvedli. Na voljo imamo naslednje petke v decembru: 1.12, 8.12., 15.12. ali 22.12.
Zanima me rižota z morskimi sadeži (po možnosti svežimi), kot jo pripravijo boljše restavracije (lignji, školjke, repki, kozice po en škamp na vrhu vsake porcije). Rižota naj bi bila bolj vlažna, ne suha. Opciji sta, da hrano le dostavite ali pa, da imamo showcooking na mestu. Hrana bi se začela streči ob cca 20.00 uri. Hvala.
Spoštovani, z glasbeno šolo imamo 15. decembra ob 19.00 koncert v Filharmoniji Ljubljana. Po koncertu bi imeli, v zgornji, mali dvorani pogostitev - večerjo/catering za naše zaposlene (55 oseb). Ste morda v petek, 15. decembra kaj prosti za pripravo naše večerje? V priponki vam pošiljam meni, kateri bi na primer prišel v poštev. Bi mi lahko morda poslali tudi en izračun, koliko bi to pri vas stalo? Hvala za razumevanje in hvala za odgovor že vnaprej. Z lepimi pozdravi, Špela Janša (pomočnica ravnatelja - šola )
Rabimo kozarce za vino, kozarce za vodo in vrče za pitno vodo. Ponudba naj vsebuje tudi rezanje kuhanega pršuta ali v testu pečenega pršuta. To je letno druženje članov Društva oljkarjev in Goriškega oljkarskega društva. Zato naj bi ponudba vsebovala tudi jedi iz oljk (namazi, oljke na različne načine). Ponudba naj ne preseže 10 EUR / osebo. oz 1. EUR.
Spoštovani, lepo pozdravljeni. Smo VDC in se za 21. december ob 14:00 zanimamo za možnost pogostitve - Catering tople jedi –v enotah VDC na lokaciji ( cca 25-28 zaposlenih) in Škofja Loka ( cca 14-18 zaposlenih). V kolikor ste zainteresirani za sodelovanje vas prosimo za ponudbo. Vse dobro,
Naš ponovoletni dogodek bi se pričel okrog 18:00, hrana je potrebna le do polnoči. Potrebovali bi catering za cca. ljudi (topli bife, brez juhe, z veganskimi opcijami). Zanima nas ali so lahko na voljo tudi prti, krožniki s priborom in kozarci (potrebnih je približno pecljatih, navadnih, kozarcev za žganje/sok + špricar kozarci).