Mnenja strank

5.0 / 5
Milojka M. - 15.02.2016
Mizarstvo smo izbrali za notranja vrata. Spoštoval je vse dogovore glede rokov, cen, skratka z mizarjem smo bili zadovoljni.
5.0 / 5
Marko S. - 23.01.2015
Odlična vrata, ravno taka, kot sva si jih z ženo zamislila. Izredna profesionalnost g. Molka. Za vsa vrata, bilo jih je 11, ob tem, da so bila nekatera več kot zahtevna, bodisi zaradi dimenzije podboja, bodisi zaradi tega, ker so sama vrata v kotu in bi lahko bila težava s podbojem. Super je našel rešitev pri kopalniških vratih, kjer ploščice niso bile pravilno položene (prehod med predsobo in wc). Profesionalna izvedba dela, seveda v točno dogovorjenem roku. Lahko ga mirno priporočim vsakemu, ki želi imeti nadstandardna vrata.
4.7 / 5
Igor G. - 22.06.2014
Z izvedbo del smo bili zadovoljni, ponudnik se je držal dogovorjenih rokov.
Pri montaži stekla v vrata je eno steklo počilo, vendar smo zadovoljivo rešili, le zahtevalo je dodatno pot v Logatec.
3.7 / 5
Stojan Ž. - 26.02.2015
Dobro sodelovanje pri naročilu prebarvanja in izdelave notranjih vrat, ki bo vodilo tudi k nadaljnjemu sodelovanju pri obnovi stanovanja.
2.0 / 5
Irena F. - 15.04.2014
Ni se držal dogovorjenih rokov, 4 x je prelagal rok oz. datum montaže. Izgovori so bili: enkrat je v tujini, dvakrat ima gužvo drugje, nazadnje se mu je pokvaril kombi... Na klice se najpogosteje ni odzival. Ko se je končno oglasil, je povedal: ravnokar sem vas hotel poklicati... Zelo površen in nenatančen. Ko je prišel narediti izmere, je bilo zmenjeno, da naredi malo širša vrata, kot so bila stara. Naredil je obratno! Ožja. Problem je sedaj, da skozi vrata otroške zdaj ne gre večji kos pohištva (npr. dvosed). Na mestih, kjer je okvir vrat preširok, je to "rešil" z obrezovanjem okvirja (npr. okrog radiatorja). Zelo smo razočarani.

Ste že sodelovali s ponudnikom? Ocenite ga!