Zahtevaj brezplačne ponudbe za tapetništvo v Ljubljani

39 izvajalcev v bližini

Že 39.337 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

15 najboljših ponudnikov za tapetništvo Ljubljana, 2021

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 2,0

5,0
Ksenja N. , pred 3 leti

Vse 5+. Izjemen čut za estetiko. Gospod, ki je pri meni opravil storitev je bil korekten, naredil tudi tisto, kar ga nisem prosila. Priporočam ga vsem!

Zelo odzivni!

1,0
Tone S. , pred 3 leti

Žal, nič.

Med ponujenimi ponudniki sem izbral podjetje TAPET DECOR PLUS d.o.o. Ne drži se dogovorjenega, ne zaščiti površin pred delom, zato je bilo vse popackano, nato je hodil po barvi in jo raznašal v druge prostore, ni počistil za seboj, namesto 3 dni je delal 9 dni!

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: avtotapetništvo, tapetništvo, tapetniki, tapeciranje, sedežne garniture po meri.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: avtotapetništvo, tapeciranje, sedežne garniture po meri, tapetništvo, tapetniki.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: avtotapetništvo, rolete, plise zavese, tapeciranje, roloji, notranje žaluzije, žaluzije, sedežne garniture po meri, polkna, rolo senčila, komarniki, tende, zunanje žaluzije, tapetniki, tapetništvo, senčila.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: tapeciranje, notranji oblikovalec, projektiranje hiš, arhitekturni biro, projektant, tapetniki, notranje oblikovanje, sedežne garniture po meri, načrt za gradnjo hiše, projekti hiš, notranji design, tapetništvo, avtotapetništvo, arhitekti, gradbeno dovoljenje, legalizacija objekta.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: tapetniki, tapetništvo, sedežne garniture po meri, avtotapetništvo, tapeciranje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: tapetniki, zunanje žaluzije, žaluzije, notranje žaluzije, sedežne garniture po meri, komarniki, rolo senčila, tapeciranje, plise zavese, avtotapetništvo, roloji, senčila, tende, tapetništvo, polkna, rolete.

Zahtevaj ponudbo

TP d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: tapetniki, sedežne garniture po meri, avtotapetništvo, tapeciranje, tapetništvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: tapetništvo, avtotapetništvo, tapeciranje, sedežne garniture po meri, tapetniki.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: arhitekturni biro, avtotapetništvo, načrt za gradnjo hiše, notranje oblikovanje, sedežne garniture po meri, arhitekti, notranji oblikovalec, tapetniki, notranji design, tapetništvo, gradbeno dovoljenje, projekti hiš, legalizacija objekta, tapeciranje, projektiranje hiš, projektant.

Zahtevaj ponudbo

ŠULC d.o.o.

 
0 ocen

Kaj delamo: tapetniki, tapetništvo, sedežne garniture po meri, tapeciranje, avtotapetništvo.

Zahtevaj ponudbo

KONTEMPO d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: avtotapetništvo, tapetništvo, tapeciranje, sedežne garniture po meri, tapetniki.

Zahtevaj ponudbo

POTTING d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Kaj delamo: tapeciranje, tapetništvo, tapetniki, sedežne garniture po meri, avtotapetništvo.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: tapetništvo, tapetniki, sedežne garniture po meri, avtotapetništvo, tapeciranje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Kaj delamo: avtotapetništvo, tapetniki, tapeciranje, sedežne garniture po meri, tapetništvo.

Zahtevaj ponudbo

Jure Škulj s.p.

 
0 ocen

Kaj delamo: tapetniki, avtotapetništvo, sedežne garniture po meri, tapetništvo, tapeciranje.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdaj se pretapeciranje pohištva izplača in kdaj naj raje kupim novo pohištvo?

  Obnova oziroma pretapeciarnje pohištva se izplača predvsem, kadar je predmet narejen iz kvalitetnih materialov in kadar ima določeno sentimentalno vrednost. Obnova pohištva, ki je narejeno iz nekvalitetnih materialov in za katerega pričakujemo, da se bo kmalu pokvaril, se ne izplača.

 • Ali bo pretapecirano pohištvo imelo enako funkcionalno vrednost kot pred obrabo, ne samo estetske?

  Da, v kolikor je pohištvo dokaj dobro ohranjeno, bo s pretapeciranjem ohranilo svojo funkcionalnost.

 • Kako dolgo traja tapeciranje pohištva?

  Tapeciranje ali pretapeciranje stolov, fotelja ali jedilnega kota traja do okoli 10 dni.

 • Ali podjetje, ki ga najamem za tapeciranje, poskrbi za ves potreben material?

  Da, podjetje, ki ga najamete, bo poskrbelo za vse potreben material za pretapeciranje. Za blago ali drug material lahko poskrbite tudi sami, v tem primeru bo cena nižja.

Nedavna povpraševanja za tapetništvo, Ljubljana

Izdelava oblazinjenega pohištva

 • Vrsta pohištva: Vrtno pohištvo
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Sedežne in naslonjalne blazine za balkon 2* SEDEŽNA BLAZINA 90**10cm in 70*70*10cm >> outdoor vodoodporna tkanina (bela - modra - siva , kaj od tega)? NASLONJALNE BLAZINE >> Lahko v več delih, da pokrije dolžino cm in 2*90 cm Kolikšna je razlika v ponudbi brez (samo prevleka za blazino) ali z notranjo peno? Hvala vnaprej! LP

Izdelava oblazinjenega pohištva

 • Vrsta pohištva: Postelja, vzmetnica
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, Prosila bi vas za ponudbo za tapeciranje postelje glede na podatke spodaj_ V priponki pošiljam točno takšno posteljo kot si jo želiva, z nekaj merami ki sva ugotovila da nama ustrezajo: - zgornja visina jogija ko je že položen na letvicah: 50cm - zgornja visina naslonjala/glave postelje: cm - širina postelje: jogi je širok cm, na vsaki strani naj bo dodatne oblazinjene širine 5 cm, da ne bo preširoka - širina naslonjala/glave postelja, nekoliko širša kor postelja, skupno cm - črne MAT okrogle, enakomerno široke nogice (kot na sliki) višine 17cm. Jogi meri 20cm v višino, sva ga že kupila. Prav tako bi želela da je naslonjalo oblazinjeno, srednja mehkoba - 5 cm, skupna širina vzglavja torej 7-8cm. Ločeno naj bo na pol kot na sliki, robovi pa tako zaobljeni kot prikazano. Pripenjam še skico postelje, prosim pošljite nama predračun :) Izbran tekstil Mercis RASQAR 14. Hvala in lep pozdrav, Penšek

Izdelava oblazinjenega pohištva

 • Vrsta pohištva: Sedežna garnitura, zofa ali fotelj
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Iščem izvajalca, ki bi mi pošil pene za kavč, ki ga bomo do konca izdelali sami. Zaželen je material mikrotkanina oz. aqua clean material v turkizni/smaragdni barvi. V priponki pošiljam skice z dimenzijami za lažjo predstavo želja. Prvotni izvajalec je rok podaljšal še za dva meseca, zato iščem novega, ki je na voljo čim prej. Hvala in lep dan,

Obnova (pretapeciranje) pohištva

 • Vrsta pohištva: Sedežna garnitura, zofa ali fotelj
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Zanimam me sedezna garnitura dimenzij cca. x , materjal blago, barva temno siva(priblizno taka kot je deka na kavcu) sedezna dvignjena od tal vsaj 12cm zaradi robota, visina sedalne povrsine nekje med 45cm do 50cm. Na obeh koncih brez naslonjala za roke. Naslon za hrbet bi bil v blazinah, ki so odstranljive globina sedalne globine brez blazin bi bila v tem primeru cca 90cm. Sedalna povrsina pa v trdi izvedbi pene. Prosil bi za ponudbo. Hvala za odgovor in lep dan.

Obnova (pretapeciranje) pohištva

 • Vrsta pohištva: Tapeciranje vrat
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, želeli bi popraviti/zamenjati zunanjo usnjeno prevleko na vratih, ker se nam je strgala. Pošiljam vam slike in mere vrat. Če merim od roba do roba so vrata mere 83cm * cm. Na slikah so vidna vrata, slikal sem tudi raztrganino od blizu, ker je dobro viden material ter na kak način je vpeto v vrata. Vrata se nahajajo v Ljubljani (Župančičeva jama - Bežigrad), lahko se tudi snamejo za par dni, v kolikor jih nesete na drugo lokacijo. V kolikor bi bila cena OK bi popravili tudi ta druga vrata na sliki, kjer gre za isti problem (malce ratzrgana iz zunanje strani). V vsakem slučaju bi popravili samo zunanji del, notri so vrata OK, iščemo pa seveda čimbolj podoben material. Prosim za ponudbo torej za 1 stranico vrat v primeru da se dogovorimo za 1 ali 2 vrat ter pričakovan čas izvedbe.

Obnova (pretapeciranje) pohištva

 • Vrsta pohištva: Sedežna garnitura, zofa ali fotelj
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Kavč dimenzije x cm na sliki bi bil za pretapecirati, tudi na zadnji strani. Kavč ima na eni stranici predal, na drugi stranici "posteljo". Dva kosa naslonjala se da tudi nastaviti (nista statična). - en na sliki. Kavč se da "razstaviti" na 3 kose + tabure. Zanimi me neka okvirna cena in čas izdelave. Če so za oceno potrebne še kakšne informacije, sem dosegljiv na email. Hvala.