Zahtevaj brezplačne ponudbe za urejanje vrta v Ljubljani

604 izvajalci v bližini
13 še na voljo

Že 38.687 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za urejanje vrta Ljubljana, 2021

31 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,6

5,0
Ana N. , pred 1 letom

Odlično opravljeno delo, primerna cena

5,0
Valerija O. , pred 3 leti

Ponudnik se je odzval prvi na povpraševanje in od vseh ponudnikov je lahko prišel najhitreje opravit storitev. Zelo je skrben, ponujajo tudi širok razpon storitev, uporabnih za vsak dom.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: ureditev okolice, urejanje okolice in dvorišč, urejanje vrtov, čistilni servisi, čiščenje pisarn, čiščenje oken, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), čiščenje poslovnih prostorov, izdelava škarpe, zasaditev vrta, čiščenje stanovanja, načrtovanje vrta, dezinfekcija prostorov, čistilka, čiščenje na domu, obrezovanje dreves.

Zahtevaj ponudbo

Izredno hiter odziv. Fantasticno svetovanje z idejami, korektna ponudba, super izvedba.

5,0
Tanja L. , pred 3 meseci

Na podlagi ponudb smo se odločili za Zeleni inženiring Uroš Zvonc s.p. Točno tako, kot je napisano v primeru. V redu.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen ponudnik
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), obrezovanje dreves, urejanje okolice in dvorišč, izdelava škarpe, košnja trave, zasaditev vrta, ureditev okolice, krajinski arhitekti, načrtovanje vrta, urejanje vrtov, vrtnarstvo.

Zahtevaj ponudbo

ŽELVA d.o.o.

4,6
5 ocen
5,0
Nevenka R. Ž. , pred 1 letom

Z Želvo, PE Nova Gorica, smo bili zelo zadovoljni!

5,0
Davor M. , pred 2 letoma

Zadovoljni z izdelano omaro.

20+
Let na tržišču
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
100+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: mizar, lesene stopnice, vgradne omare, mizarske storitve, pohištvo po meri, mizarstvo, kuhinje po meri.

Zahtevaj ponudbo

HAZIR KALAČ S.P.

3,8
4 ocene
5,0
Dragica G. , pred 1 letom

Izredno v redu je naredil! Četudi je bilo mraz, se je hitro odzval in sodeloval v pametnimi nasveti. Same pohvale, definitivno priporočam!

4,7
Irena K. , pred 7 meseci

Izvajalec, ki je delal pri meni je bil Kalač Hazir, z njim sem bila zadovoljna, pri pleskanju ni bil ravno natančen, drugače pa je bil prizadeven, zanesljiv, kar sem ga prosila je naredil z najinim dogovorom. Bolje bi ga priporočila za gradbena dela, kot so izdelava knaufa in drugih grobih del.

Kaj delamo: strojni tlaki, izdelava ometov, pleskanje stanovanja, košnja trave, izdelava estrihov, prenova stanovanja, izdelava škarpe, adaptacija stanovanja, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), suhomontažna dela, slikopleskarska dela, estrih, tlaki in ometi, krajinski arhitekti, barvanje fasade, strojni ometi.

Zahtevaj ponudbo

PIRNAT MATJAŽ s.p.

5,0
2 oceni
5,0
Barbara T. , pred 6 meseci

Pomagal nam je s številnimi nasveti. Držal se je dogovorjenih rokov.

5,0
Tatjana M. , pred 7 leti

Ekipa luštnih fantov - v treh dneh so vse naredili... Zelo zadovoljna - se dogovarjamo tudi za dodatna dela na hiši, jih absolutno priporočam naprej!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: gradbena dela, fasade, urejanje okolice in dvorišč, zidarstvo, popravilo strehe, gradnja hiše na ključ, fasaderji, adaptacija stanovanja, gradbena podjetja, izdelava fasade, kritina, menjava strehe, hiša na ključ, temeljna plošča, prekrivanje strehe, krovstvo.

Zahtevaj ponudbo

ASFALTEK d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Grega T. , pred 1 letom

Super so.

Kaj delamo: zidarska dela, tlakovanje dvorišča, urejanje vrtov, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), temeljna plošča, gradbena podjetja, tlakovanje, gradnja hiše, ureditev okolice, asfaltiranje, zasaditev vrta, košnja trave, gradnja hiše na ključ, vrtnarstvo, polaganje tlakovcev, asfaltiranje dvorišča.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Sabina R. , pred 6 leti

Ogromna pohvala šefu in delavcem. Z delom, kakovostjo in samim svetovanjem smo več kot zadovoljni. Izkušeni fantje, prilagodljivi in res upoštevajo vse želje. Res brez napak! Priporočam in vsekakor spet ob prvem delu brez premisleka izberemo njih.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
4,3
Milan K. , pred 7 leti

Načeloma so v redu počistili, morda bi lahko počistili tla bolj detailno.

Morda so si vzeli malo premalo časa za čiščenje.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje hiše, čistilni servisi, urejanje okolice in dvorišč, vrtnarstvo, zasaditev vrta, ureditev okolice, načrtovanje vrta, obrezovanje dreves, urejanje vrtov, krajinski arhitekti, košnja trave, čiščenje oken, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), izdelava škarpe, razkuževanje prostorov.

Zahtevaj ponudbo
4,0
Irena Z. , pred 2 letoma

Zadovoljni z izvedbo in svetovanjem.

Kaj delamo: načrtovanje vrta, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), vrtnarstvo, obrezovanje dreves, košnja trave, izdelava škarpe, zasaditev vrta, urejanje vrtov, ureditev okolice, urejanje okolice in dvorišč, krajinski arhitekti.

Zahtevaj ponudbo

AM Draganović k.d.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Kaj delamo: čistilka, obrezovanje dreves, krajinski arhitekti, vrtnarstvo, dezinfekcija prostorov, čiščenje oken, čiščenje poslovnih prostorov, urejanje okolice in dvorišč, čiščenje stanovanja, razkuževanje prostorov, čistilni servisi, čiščenje pisarn, ureditev okolice, košnja trave, čiščenje na domu, izdelava škarpe.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kdaj je pravi čas za obrezovanje dreves?

  Načeloma sadna drevesa s pečkami obrezujemo pozimi, drevesa s koščicami pa poleti.

 • Kaj se zgodi, če sadnih dreves ne obrezujem dovolj pogosto?

  Sadna drevesa, ki jih ne obrezujemo dovolj pogosto in pravilno, se prehitro iztrošijo. Nekaj časa bi sicer bujno rastla in mrda bi pognala še prej, a scčasoma bi imela vedno manj poganjkov, vse več poganjkov bi se tudi povešalo. Zato je zelo pomembno, da sadnemu drevju nudite primerno nego.

 • Kako pogosto moram kositi travo?

  Za dobro vzdrževano zelenico na dvorišču velja trava med 3 in 5 centimetri. Da to vzdržujete, morate pomladi in poleti travo kositi enkrat tedensko.

 • Kako naj skrbim za lepo zelenico?

  Za lepo zelenico je potrebno primerno skrbeti. Poleg rednega zalivanja in košenja je travo potrebno tudi gnojiti. Priporočamo tudi, da ob morebitnih zaplatah zelenico redno dosejujete ali pa dodate zemljo.

 • Ali za gradnjo škarpe potrebujem gradbeno dovoljenje?

  Ali boste za škarpo potrebovali gradbeno dovoljenje, je odvisno od njene višine. Za škarpe in podporne zidove, ki so nižji od enega metra, ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Za škarpe in zidove od enega do dveh metrov pa potrebujete gradbeno dovoljenje za nezahtevne objekte. Tako dovoljenje pridobite zelo enostavno - na spletu najdete obrazec, ki ga izpolnite in pošljite na upravno enoto. Ta vam bo izdala gradbeno dovoljenje.

 • Ali potrebujem gradbeno dovoljenje za zasaditev žive meje?

  Živa meja ni objekt, zato zanjo ne potrebujete gradbenega dovoljenja. Zasadite jo lahko kjerkoli na svojem ozemlju.

 • Kako je potrebno vzdrževati živo mejo?

  Živo mejo morate redno obrezovati (enkrat letno, najboljše spomladi), jo zalivati in redno odstranjevati plevel.

 • Kaj zajema storitev načrtovanja vrta?

  Načrtovanje vrta zajema izris načrta ureditve okolice vaše hiše, na katerem so prikazane vse rastline, objekti in detajli, prilagajanje načrta, dokler se s krajinskim arhitektom ne boste uskladili, po navadi pa tudi 3D predstavitev načrta. Večina ponudb krajinskih arhitektov zajema tudi rastline, ki jih predvidijo v načrtu.

 • Kdaj naj začnem načrtovati vrt?

  Okolico hiše začnite načrtovati čimprej. Če boste o vrtu začeli razmišljati šele, ko bo interior že končan, obstaja možnost, da boste pri kreiranju vrta omejeni. Če pa notranjost in zunanjost hiše načrtuje vzporedno, lahko ustvarite enovit prostor.

 • Ali krajinski arhitekt načrtuje samo vrt ali tudi teraso?

  Terasa se smatra kot del vrta, zato je vključena v načrt, ki vam ga bo izrisal krajinski arhitekt.

Nedavna povpraševanja za urejanje vrta, Ljubljana

Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)

 • Rok za izvedbo: Takoj

Imam zemljišče v Dvoru pri Stanežičah št. /9, k.o. Stanežiče. Površina zemljišča je m2. Zemljišče sega v hrib to pomeni, da je delno ravno, delno pa zaraščeno z lesko. Nad zemljiščem je gozdna pot. Do zemljišča se pride po makadamski cesti. Dostop je neproblematičen. Nujno bi rabil čiščenje - posek leske (grmovja) in odvoz na deponijo, da lahko izvedemo geološke preiskave. LP

Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)

 • Rok za izvedbo: Takoj

Spoštovani, vrt travnata površina cca 15m x 40 m ( 30 pct zelo zaraščeno) na površini je 9 srednje visokih dreves(4m) ...od teh eno zelo visoko (10m)..potrebno bi bilo očistiti in obrezati celotno površino, vključno obrezati drevesa. Eno drevo srednjevisoko bi bilo potrebno posekati..vejevje in vse ostanke od sanacije ( cca 15 cbm) bi bilo potrebno odpeljati na deponijo. Rok za izvedbo - čim prej je mogoce. Lep pozdrav, Jure Ljubljana - Jesenkova 6- Sp.Siska

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Izravnava terena, Tlakovanje, Ureditev poti, Izdelava škarpe
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem 45m vrtne škarpe + urejanje dvorišča + tlakovanje 60m2 (z dobavo tlakovcev) + drenaža in izkop. 1) Škarpa l= 45,5 m, višina cca, 25 cm, debelina cca 20 cm · Rušenje obstoječe škarpe · Betoniranje nove škarpe (višina nad terenom cca 20 cm) · Namestitev ograje – panelna ograja višina cca cm 2) Izvedba drenaže l= 10 m in temelja za stebre podaljšanja balkona · Izkop, izvedba drenažnih cevi, zasutje z materialom · Izvedba temelja za stebre balkona 3) Tlakovanje dvorišča – cca 60 m2 · Sprememba dvorišča in odvod meteornih vod · Polaganje robnikov in tlakovcev Hvala, LP

Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)

 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem: Urejanje vrta: košnja (~70 m2, 1-krat tedensko), obrezovanje cipres (enostransko; dožina 7 m, višina 4,5 m, 1-krat letno), redno pletje vrtne trate (~70 m2), vzdrževanje gredice z nizkorastočimi vrtnicami (~5 m2), Ostale gredice (~10 m2), Redno gnojenje treve in gredic. Obrezovanje zimzelena (~4 m2) + ostalo. Začetek po 15 aprilu. Hvala, LP

Vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje)

 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, potrebujemo: 1. redno (tedensko) košnjo trave na vrtu in njeno vzdrževanje, 2. Enkratno odstranjevanje tis (12 precej velikih, višina 2 m), ki bi jih radi zamenjali s kakšno drugo rastlino 3. Enkrat letno še naslednje storitve: - obrezovanje drevja (10 hrastov, 5 bukev, 2 magnoliji) - obrezovanje žive meje (grmovnica, pušpani) - obrezovanje divje trte - obrezovanje okrasnih trav - zamenjavo okrasnega lubja - vklapljanje in izklapljanje namakalnega sistema Hvala, lp

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje
 • Rok za izvedbo: Takoj

Prosim za izdelavo travnika površine 34,76 m2 za hišo v Podutiku, ki obsega sledeča dela: - odvoz že odstranjene trave in maha - prekopavanje obstoječe zemlje in ravnanje podlage - dovoz kremenove mivke in zemlje (cca 3 m3) po asfaltirani poti na drugo stran hiše s samokolnico - gnojenje - sejanje trave, valjanje To je moja ocena potrebnih del, vi pa napišite kaj vse bo potrebno izvesti. Hvala in lep pozdrav,

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Zasaditev rastlin, Izravnava terena, Asfaltiranje, Ureditev poti, Izdelava škarpe
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Spoštovani! Potrebujem ureditev okolice stanovanjske hiše , svetovanje , načrt in izvedbo, okvirno ceno vaših storitev oziroma celotno ponudbo ! Nahajamo se v okolici Ljubljane in sicer med Ljubljano in Litijo, natančneje v kraju Prežganje ! Lepo vas pozdravljam, kontakt:

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Izravnava terena, Tlakovanje
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Na majhnem vrtu za Bežigradom v Ljubljani, ki obsega vsega 75 kvadratnih metrov bi potrebovali ureditev in sicer - odstranitev žive meje (cca 7 tekočih metrov), odstranitev korenin požaganega drevesa (smreka) in izravnavo terena (cca 20 kvadratnih metrov) in do- tlakovanje s pranimi ploščami (cca 12 kvadratnih metrov), izdelavo odtoka s ponikovalnico za vrtno korito. Hvala in LP

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Zasaditev rastlin
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, načrtujemo ureditev korit, ki jih imamo zunaj na terasi, pa bi vas glede na spodnje informacije prosila za ponudbo. 1. Imamo 17 korit, ki so že nasajena z bambusi (12) in visokimi travami (5) – bambusi ostanejo, trave bi zamenjali z novimi: - 12 korit z bambusi (50x50 cm) bi bilo treba urediti (opleti, po potrebi obrezati, pognojiti, dodati zemljo); glejte sliko 1. - 5 korit z visokimi travami (40x40 cm) bi bilo treba opleti in na novo nasaditi (5 novih rastlin Molinia caeruela moorhexe); glejte sliko 2. 2. Imamo 3 betonska korita (cca. x40 cm), ki bi jih bilo treba samo opleti in odstraniti odmrle rastline; glejte sliko 3. 3. V prazni koriti bi nasadili novi rastlini 1x sivko in 1x žajbelj; glejte sliko 4. V priponki pošiljam slike za lažjo predstavo. Najlepša hvala in lep pozdrav,

Ureditev okolice

 • Katere storitve potrebujete?: Načrtovanje vrta/zelenice in svetovanje, Vzdrževanje zelenih površin (košnja, obrezovanje ipd.)
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, Hišo imam v Ljubljani za Bežigradom. Na zelenici so se lani pojavili bolezenski znaki, letos pa je stanje še bistveno slabše (rjave lise, črna sluz tik ob zemlji, rdečkasta vlakna, verjetno gljive ali plesen). Zelenica je bila položena pred 8-10 leti in je sicer redno vzdrževana (košnja, letno zračenje, gnojenje, zalivanje...). Potreboval bi strokovno pomoč. Hvala in lep dan