Zahtevaj brezplačne ponudbe za zalogovnike in bojlerje v Črnomlju

14 izvajalcev v bližini

Že 1.211 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov zalogovnikov in bojlerjev Črnomelj, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 4,7

AQUA - SO 23 d.o.o

4,3
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: toplotne črpalke, izdelava kopalnice, toplotna črpalka za ogrevanje, zalogovnik za pelete, zalogovniki, bojlerji, moderne kopalnice, peči za ogrevanje, kotel na drva, adaptacija kopalnice, peči na drva, pasivne čistilne naprave, zalogovnik tople vode, obnova kopalnice na ključ, peči in kotli, betonske čistilne naprave.

Zahtevaj ponudbo

DELTA VOD, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Rožman B. , pred 2 letoma

vse je ok

10+
Let na tržišču

Storitve: električni radiatorji, peči in kotli, vodovodna inštalacija v kopalnici, zalogovnik za pelete, prenosna klima, klima brez zunanje enote, peči za ogrevanje, izdelava kopalnice, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevalni sistemi, bojlerji, grelnik vode - bojler, centralno prezračevanje, centralno ogrevanje na elektriko, plinska peč.

Zahtevaj ponudbo

MEŽME d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Jože K. , pred 4 leti

Držal se je rokov nabave in dela,na telefonski poziv se javlja,delo je opravil strokovno,svetoval je pri načrtu in predlagal rešitve.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: vodoinštalater, prezračevalni sistemi, vodno talno gretje, vgradnja klime, priklop na plinovod, ir paneli za kopalnico, napeljava plina, plinska napeljava, temeljna plošča, centralno ogrevanje na elektriko, rekuperator, zalogovnik tople vode, montaža plinske peči, kopalnica na ključ, ir grelne plošče, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: plinska peč, rekuperator zraka, prezračevanje z rekuperacijo, multi split klima, napeljava plina, gradbena dela, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči na drva, centralno prezračevanje, lokalno prezračevanje, fotovoltaika, temeljna plošča, električne inštalacije, kotel na drva, grelnik vode - bojler, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: sončni kolektorji, vodno talno gretje, zalogovniki in bojlerji, obnova kopalnice na ključ, zalogovnik tople vode, napeljava plina, toplotna črpalka za ogrevanje, montaža klime, prenosna klima, servis klime, centralno ogrevanje na elektriko, centralno prezračevanje, centralne peči na drva, adaptacija kopalnice, priklop na plinovod, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kako velik bojler potrebujem?

  Kako velik bojler potrebujete, je odvisno od števila porabnikov in povprečne porabe tople vode v gospodinjstvu. Pri povprečni porabi tople vode se priporočajo naslednje velikosti: tričlanska družina potrebuje 50-80 litrski bojler,, štiričlanski zadošča 80-100 litrov, če v stanovanju živi 5 oseb ali več, pa priporočamo bojler s prostornino 120-150 litrov. Če ste bolj varčni z vodo, boste temu primerno potrebovali manjši bojler.

 • Zakaj potrebujem zalogovnik toplote?

  Z zalogovnikom boste porabili vso energijo, ki jo proizvede vaš ogrevalni sistem. Zalogovnik bo namreč skladiščil višek toplote, ki nastane z ogrevanjem in jo po potrebi dovajal kasneje. Tako akumulirana toplota lahko ogreva vaš dom več ur, v prehodnih obdobjih pa celo več dni. Z zalogovnikom boste torej podaljšali čas ogrevanja za isto količino porabljenega energenta in s tem zmanjšali stroške ogrevanja.

 • Katere vrste zalogovnikov poznamo?

  Poznamo več vrst zalogovnikov: samostojnega, kot akumulator toplotne energije, z vgrajenim bojlerjem za sanitarno vodo, in takšnega z izmenjevalcem za priklop sončnih kolektorjev ali toplotne črpalke.

 • Kako velik zalogovnik za sanitarno vodo potrebujem?

  Velikost zalogovnika je odvisna od števila oseb v gospodinjstvu in od povprečne porabe tople vode. Za pokrivanje potreb 4-članskega gospodinjstva zadostujejo od 100 do 500-litrski zalogovniki.

 • S katerimi vrstami ogrevalnih sistemov so zalogovniki komplementarni?

  Zalogovniki so komplementarni z vsemi vrstami kotlov in peči, ter tudi z bolj zelenimi rešitvami, kot so toplotne črpalke (čeprav te v večini primerov zalogovnika ne potrebujejo).