Zahtevaj brezplačne ponudbe za adaptacijo kopalnice v Trzinu

924 izvajalcev v bližini
11 še na voljo

Že 719 uporabnikov iz Trzina je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za adaptacijo kopalnice Trzin, 2021

40 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

VARIL d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Vlasta B. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca VARIL d.o.o. Hitro in kakovostno so opravili delo, cena je bila sprejemljiva, so tudi zelo prijazni in so si vzeli čas tako za razlago kot pomoč pri oddaji dokumentov za EKO sklad.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje talnega gretja, vodoinštalater, obnova kopalnice na ključ, talno gretje, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, vgradnja klime, vodovodne inštalacije, centralne peči na drva, inverter klima, sončne elektrarne, peči na pelete, rekuperator, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

MAKSO d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Damir S. , pred 7 leti

Sem bil zelo zadovoljen. Kopalnica izgleda super, adaptacija je bila opravljena kot dogovorjeno. Priporočil bi jih naprej.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Kaj delamo: izris kopalnice, kopalnica na ključ, polaganje keramike, vodovodar, obnova kopalnice na ključ, polaganje ploščic, prenova kopalnice, vodovodne inštalacije, keramičarstvo, vodovodna napeljava, moderne kopalnice, vodoinštalater, keramičar, adaptacija kopalnice, izdelava kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

OMEGAS d.o.o.

4,5
11 ocen
5,0
Nataša M. , pred 2 letoma

Zelo zadovoljni. Ploščice so nam lepo položili. Delo je bilo opravljeno še v krajšem času, kot je bilo dogovorjeno. Priporočam.

5,0
Matjaž K. , pred 1 letom

So bili zelo korektni, jih rada pohvalim. Cenim hitro odzivnost!

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Kaj delamo: urejanje okolice in dvorišč, gradbena podjetja, zasaditev vrta, strojni ometi, prenova stanovanja na ključ, gradbena dela, streha, fasaderstvo, urejanje vrtov, tlaki in ometi, moderne kopalnice, kritina, izdelava tlakov in ometov, strešne kritine, zidarstvo, fasade.

Zahtevaj ponudbo

Admir Vukalić s.p.

5,0
15 ocen
5,0
Rok L. , pred 1 mesecem

Ponudnika je za pohvaliti, da je kljub obilici dela bil zelo odziven in je prišel na ogled objekta zelo hitro, sproti sva tudi zelo korektno komunicirala. Pohvale za Admirja Vukaliča s.p.

5,0
Damir Š. , pred 7 dnevi

Z Admirjem sem bil zadovoljen, opravil je hitro manjše popravilo!

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: montaža peči, talno gretje, monterji centralnega ogrevanja, montaža kamina, vodovodne inštalacije, električni radiatorji, električno talno gretje, vodovodar, polaganje talnega gretja, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, radiatorsko ogrevanje, vodovodna napeljava, talno ogrevanje, vodoinštalater, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Anja C. K. , pred 3 leti

Super, res zadovoljna z izbranim ponudnikom. Z gospodom sem sodelovala še dalje. Priporočam. Je tudi zelo prijazen, sama cena primerna.

5,0
Ismeta M. , pred 2 letoma

Je prišel, pogledal in takoj popravil. Vse korektno, priporočam.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje knaufa, knauf predelne stene, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, vodovodna inštalacija v kopalnici, stenske obloge, vodovodna napeljava, suhomontažni sistemi (knauf), izris kopalnice, električarji, moderne kopalnice, vodovodar, obnova kopalnice na ključ, vodovodne inštalacije, knauf spuščeni stropi, prenova kopalnice.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Vojko K. , pred 5 leti

Pohvalila bi zagotavljanje časovnega okvira prenove. Priporočam!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, prenova kopalnice, inverter klima, multi split klima, električno talno gretje, moderne kopalnice, rekuperator zraka, vodoinštalater, plinska peč, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodovodne inštalacije, toplotna črpalka voda/voda, centralno ogrevanje, prenosna klima.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Andrej T. , pred 7 leti

V redu opravljena storitev, bi jih pohvalil, tudi priporočil naprej!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodoinštalater, centralne peči na drva, električno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, monterji centralnega ogrevanja, toplotna črpalka zemlja/voda, vodovodna napeljava, montaža kamina, toplotne črpalke, peči in kotli, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

Miha Lavrič s.p.

4,7
2 oceni

Vse skupaj je potekalo izredno hitro in profesionalno. Izvajalec me je poklical sam in glede na opis situacije predlagal sanacijo že naslednje jutro. Podal je okvirno oceno stroška in ur, ki jih bo potreboval za popravilo. Na kraj izvedbe del je prispel točno ob dogovorjeni uri, hitro izvedel popravila, vse v predvidenem času in finančnem okviru.

4,3
Janez J. , pred 4 leti

Ponudnik se je zelo potrudil izpolniti naša pričakovanja, pa tudi sam je predlagal nekatere rešitve. Potrudil se je takoj odpraviti opaženo napako po zaključku del.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: klima brez zunanje enote, polaganje talnega gretja, prenova kopalnice, priklop na plinovod, montaža peči, solarni sistemi, zalogovniki in bojlerji, izdelava kopalnice, rekuperator, plinska peč, adaptacija kopalnice, talno gretje, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, napeljava plina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Slavko G. , pred 5 meseci

Popolnoma zadovoljen, izbrali smo PRELOVŠEK CO TOMAŽ PRELOVŠEK S.P. .Hvala vam !

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: temeljna plošča, gradnja hiše na ključ, vodovodar, gradbena podjetja, prenova kopalnice, vodovodna inštalacija v kopalnici, električarji, izris kopalnice, adaptacija kopalnice, nadometna električna napeljava, montaža plinske peči, gradbena dela, napeljava elektrike, vodovodne inštalacije, plinska napeljava, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Modrijan Janja s.p. , pred 6 leti

Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Pogosta vprašanja

 • Kako naj se lotim prenove kopalnice?

  Prva stvar, na katero morate pomislitit ob prenovi kopalnice, je ta, da zagotovite njeno varnost. To pomeni, da poskrbite, da so vodovodne cevi zdravju prijazne, da preverite elektroinštalacije in jih po potrebi zamenjate in da se prepričate, da so tla še vedno dovolj nosilna. Naslednja točka je, da se prepričate, da zaradi kopalnice ne boste izgubljali stroškov - zagotovite primerno ogrevanje, tesnenje in prezračevanje. Nazadnje pa kopalnico še opremite po vaših željah.

 • Na kaj moram biti pozoren pri prenovi kopalnice?

  Priporočamo vam, da imate pri prenovi kopalnice na voljo dovolj časa in financ. Sploh pri prenovi starih kopalnic se rado zgodi, da nepredvidene okoliščine povečajo obseg potrebnih del, zato je dobro biti pripravljen na ta scenarij.

 • Kaj moram vedeti, preden pokličem mojstra za prenovo kopalnice?

  Preden začnete iskati mojstra oziroma mojstre za prenovo kopalnice, je dobro imeti seznam vseh opravil, ki jih želite izvesti. Če niste prepričani, kaj točno želite vključiti v prenovo, je dobro imeti okviren plan A in plan B. Mojstrom ali arhitektom vam bodo lažje pripravili ponudbo, če boste že imeli mere kopalnice in splošno idejo o tem, kakšno kopalnico načrtujete po njeni prenovi.

Nedavna povpraševanja za adaptacijo kopalnice, Trzin

Izdelava kopalnice (novogradnja)

 • Površina tal kopalnice (v m2): 6
 • Katera dela so predvidena?: Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije, Električne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Gre za izgradnjo kopalnice v skladišču podjetja. Dela vsebujejo: knaufanje, elektroinštalacije (manjša dela), vodne inštalacije, polaganje keramike rok izvedbe je cca. 1-2 meseca lokacija: Trzin Kanalizacija bo pripeljana do notranjosti, kjer bo WC. Ogled izvajalcev je možen vsak delovnik. Lep pozdrav,

Prenova kopalnice

 • Površina tal kopalnice (v m2): 3
 • Katera dela so predvidena?: Odvoz materiala, Polaganje keramike, Vgradnja nove sanitarne opreme, Vodovodne inštalacije
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Delna obnova: - odstranitev kopalne kadi - odstranitev umivalnika z omarico in ogledalne omarice - priprava odtoka s sifonom - montaža tuš kadi - montaža Hansgrohe Ecostat tuša z ročno prho na mestu dosedanje armature - položitev keramike (približno 2,2 m2) - kar je pokrivala kad - montaža umivalnika in obeh omaric Oprema je izbrana v Kolpasan trgovini (2 predračuna), keramika je rezerva prvotna. LP

Izdelava kopalnice (novogradnja)

 • Površina tal kopalnice (v m2): 4
 • Katera dela so predvidena?: Polaganje keramike, Vgradnja sanitarne opreme
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, potrebujemo izdelavo kopalnice. Vgradnja tuš stene, na tleh tuš kabine ploščice (ne bo tuš kadi), vgradnja tuš armature, umivalnika, umivalniške armature, električnega radiatorja, omarice kolpa z umivalnikom, wc školjka. keramika se polaga po tleh in stenah (višina 2,5 m). Hvala, lp