Koliko vam bodo izvajalci zaračunali za izdelavo spletne strani in kaj boste za to ceno dobili? Za vas smo zbrali vse potrebne informacije, ki jih morate vedeti, preden najamete strokovnjaka.

Izdelava spletne strani (do 10 podstrani)
Povprečna cena 850
Razpon cen 5001.200

Predstavitev na spletu je postala skorajda nujnost za katerokoli podjetje. Ne le, da s spletno stranjo dosežemo več strank, s transparentno predstavitvijo hkrati tudi pridobimo njihovo zaupanje. Cena se nanaša na izdelavo spletne strani in maksimalno 10 podstrani. Tako velika stran je primerna za manjše trgovine. V večini primerov so to naslednje podstrani: domov/o podjetju, predstavitev storitev/reference/kontakt/povpraševanje. Vse strani lahko vsebujejo tekste, slike, videoposnetke, obrazce, zemljevid, in podobno. Izdelava spetne strani (do 10 podstrani) stane v povprečju 850 €, najnižje cene se začnejo že pri 500 €.

Zahtevaj ponudbe
Izdelava spletne strani (do 20 podstrani)
Povprečna cena 1.400
Razpon cen 8002.000

Izdelava spletne strani je bolj ali manj nujni strošek vsakega podjetja, saj se vse več nakupov in iskanj podjetij opravi prek spleta. Cena velja za izdelavo spletne strani in do 20 podstrani. Tolikšno število po navadi zadošča za precej podrobno predstavitev podjetja. Poleg osnovnih podstrani (kontakt, o podjetju, ipd.), boste na strani lahko našli tudi bolj specifične informacije o vašem podjetju ali storitvah, ki jih ponuja. Cena skoraj vedno vsebuje tudi optimizacijo spletnih strani (SEO). Za izdelavo spletne strani (do 20 podstrani) boste morali odšteti med 800 € in 2.000 €.

Zahtevaj ponudbe
Izdelava spletne strani (do 50 podstrani)
Povprečna cena 2.150
Razpon cen 1.3003.000

Cena velja za izdelavo spletne strani z do 50 podstrani. Tako velika spletna stran je namenjena najzahtevnejšim uporabnikom, ki želijo s svojim občinstvom deliti zelo veliko informacij. Takšno število strani zadostuje za zelo podrobno predstavitev vašega podjetja in storitev. Na spletni strani boste poleg bvesedila našli tudi različne vizuacije (fotografije, grafe, zmenjevide). Cena poleg postavitve spletne strani vključuje tudi optimizacijo strani (SEO), prilagoditev prikaza na mobilnih napravah in vmesnik, preko katerega boste lahko urejali besedilo. Najnižja cena, ki jo boste plačali za Izdelavo spletne strani (do 50 podstrani), je 1.300 €, najvišja pa 3.000 €.

Zahtevaj ponudbe
Izdelava spletne vizitke
Povprečna cena 300
Razpon cen 150450

Spletna vizitka je enostavna spletna stran, sestavljena iz nekaj strani, ki opisujejo podjetje, npr. Domov - osnovna stran,­ O podjetju, Storitve, Reference, Kontakt. Smatra se za prvi korak predstavitve podjeta na spletu. Dobra spletna vizitka je ključna za pritegnitev ljudi, ki iščejo vaše storitve ali produkte. Cena spletne vizitke je odvisna od kompleksnosti spletne vizitke. Izdelava spletne vizitke stane v povprečju 300 €.

Zahtevaj ponudbe
Vzdrževanje spletne strani
Povprečna cena 133 €/mesec
Razpon cen 25200 €/mesec

Vzdrževanje spletne strani pomeni skrb za varnost (varnostne kopije), redno posodabljanje in po potrebi urejanje vsebine spletne strani. Običajno podjetja za storitev vzdrževanja zaračunavajo mesečni pavšal, ki je odvisen predvsem od kompleksnosti spletne strani. Vzdrževanje spetne strani stane v povprečju 133 €/mesec.

Zahtevaj ponudbe
Gostovanje spletne strani
Povprečna cena 5 €/mesec
Razpon cen 130 €/mesec

Gostovanje spletnih strani je najem prostora na spletnem strežniku, ki ima zagotovljeno 24-urno delovanje in nemoten dostop do svetovnega spleta. Cena je odvisna predvsem od prostora na diskih, ki ga potrebujete. Gostovanje spletne strani stane med 30 €/mesec in 1 €/mesec.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za izdelavo spletne strani

Izdelava spletnih strani, Izdelava internetne strani
Kaj potrebujete?: Manjše spremembe trgovine
Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: več kot 200
Posodobitev prestashop iz 1.6.1.4 na zadnjo verzijo. Integracija modulov za, saferpay (mastercard, visa, ae,..), diners preko spleta, nlb module za placevanje preko spleta, leanpay,... Plus izdelava, skript oz vmesnika, za avtomatski uvoz zalog dobaviteljev, nekaj iz slo vecina tujina poljska, nemcija anglija Lp
Izdelava spletnih strani, Izdelava spletnih strani
Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: do 10
Pozdravljeni, Želelea bi ponudbo na mail • Povezava spletne trgovine s socialnim omrežjem Facebook in Instagram • Vzpostavitev Google Analytics • Verifikacija spletne domene v orodju Google Search Console • Povezava Google Analytics računa in Google Search Console • Namestitev in konfiguracija vtičnika za Facebook Messenger Chat Box. • Možnost prijave na e-novice. • Integracija s sistemom za masovno pošiljanje mailov - Mailchimp. • Optimizacija prikaza spletne strani na socialnem omrežju Facebook. • Vstavljanje prevoda spletne strani in spletne trgovine v izbrani jezik. • Možnost nastavitve dostave paketov v izbrano državo • Spremenjeni načini plačila za izbrano državo. • Beeketing vtičnik za WooCommerce (ali podoben). • Upsell ali cross sell strankam v procesu nakupa. • Možnost pojavnega okna ob dodajanju izdelka v košarico z izbranimi produkti. • Možnost pojavnega okna v košarici ali na blagajni z izbranimi produkti. • Možnost samodejnega izbiranja produktov glede na predhodne nakupne navade strank. • WooCommerce Subscritpion za WooCommerce (ali podoben). • Možnost periodičnega obračunavanja naročil. • Obračunavanje na osnovi kreditnih kartic z vtičnikom Stripe. Hvala in lp
Izdelava spletnih strani, Izdelava spletnih strani
Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: več kot 200
Zdravo. Obstoječa spletna stran je www.ing-plus.si, na njej je cca aktivnih artiklov, omogoča spletni nakup preko el. oddaje naročila in je podlaga za xml modul, preko katerega se vsak dan pošiljajo zaloge in cene veleprodajnim kupcem. Potrebujemo: - varnostni certifikat ''Varna povezava'', spletno stran prilagojeno za mobilne naprave. - vgrajen xml modul za dnevno oddajo zalog in cen v veleprodaji. - zaradi preglednosti bi združili isti artikel v različni merah (table, projekcijska platna) – ampak v xml-u bi bil vsak artikel posebej - če se to da narediti! - Ali obstaja možnost, da košarica v primeru, ko stranka označi dostavo na naslov, sešteva strošek za vsak artikel posebej in agregatno pri artiklih z manjšimi pakiranji? - Ali obstaja možnost, da slike pobira s ftp strežnika, skratka jih ne nalagamo sami ročno v spletno stran in doda logotip glede na blagovno znamko? - Ali je možnost pripenjanja pdf kataloga na vsak artikel posebej ter skupnega po kategorijah produktov? - Želimo 1. možnost Paypal-a, plačilnih kartic za končne kupce, 2. predračun za podjetja, če ne navedejo plačilo s pl. kartico, 3. ponudba za e-naročilnice (javni sektor). - Pri izdelavi predračuna (če ni paypal ali mastercard plačilo) bi bilo dobro, da je sklic v navezavi z blagovnim programom, ter QR koda za slikanje in plačilo. - Če je takojšnje plačilo naj se takoj odšteje od zaloge ter izda dobavnico/račun. - Če nečesa ni na zalogi, se to izloči iz predračuna in pošlje našemu komercialistu za preverbo časa dobave in stroškov dobave. - Prikaz zaloge artiklov, do 5 kosov količinsko, nad 5 kosov (npr; > 5 kosov). - Pri kategorijah (skupinah produktov) želimo namesto slik piktograme (predloga mimovrste). Hvala in lp.
Izdelava spletnih strani, Spletna stran
Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: do 10
Pozdravljeni, Že imamo spletno stran www.rossana.si, kjer bi dodali še zavihek Spletna trgovina za programe online učenja tujih jezikov, katalog jezikovnih šol v tujini in prodaja teh programov, tečaji doma, potem pa bi po potrebi dodajali še ostalo, torej bi naredili še en zavihek Ostala prodaja. Vsak kratek opis online programov, cca 15 programov, bi sama prevedla še v druge jezike , ne bi delali nove zavihke, ker to drago, bon samo jaz k vsakem slovenskem opisu napisala še v drugih jezikih, zaenkrat samo online učenje tujih jezikov. Od lastnika teh programov dobim kratke video posnetke, ki bi jih vnesli k vsakemu programu. Notri bi bila potem naročilnica, povejte koliko se poveča cena, če gre za plačevanje direktno s kartico, sicer bi imela način plačila samo preko TRR, da najprej pošljem predračun. Potem pa moram vsakemu poslati uporabniško ime in geslo, da se prijavi v program in da začne delati s programom. Toliko na kratko. Hvala in lp
Izdelava spletnih strani, Izdelava internetne strani
Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno stran podjetja ali organizacije
Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: 6 - 20
Rabim enostavno spletno stran za oddajanje avtodomov. Imamo 4 vozila, katera bi radi predstavili z opisom in slikami ter cenik in kontaktni obrazec. Domena in 1 letna registracija je že urejena, a je zaradi bolezni izvajalca, obstala, zato bi radi čimprej dokončali. Stran naj bi bila podobna oz v grafiki kot je pripet letak na www.admobil.si
Izdelava spletnih strani, Postavitev spletne strani
Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno stran podjetja ali organizacije
Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: do 5
Pozdravljeni! Iščemo izvajalca za celostno postavitev spletne strani od ideje do izvedbe, kasnejšega vzdrževanja in dežurne podpore za lokalno srednje veliko podjetje, ki izvaja storitve na področju terenskih del. Ker želimo, da nova spletna stran kar najbolje odraža bistvo in zgodbo podjetja, zbiramo le ponudbe izvajalcev, ki imajo izkušnje/reference z unikatno kreativno oz. oblikovno izvedbo spletnih strani ter grafičnim oblikovanjem. Poleg udarne kreative želimo z novo spletno stranjo zagotoviti predvsem: - preprosto, jasno, pregledno arhitekturo spletne strani, - konsistenten branding skozi celotno spletno stran, - urejeno SEO optimizacijo, - hitro delovanje, - visoko stopnjo varnosti, - tehnično prilagoditev po GDPR, - prilagojenost spletne strani za mobilne naprave in tablice, - enostaven CMS urejevalnik, - možnost spremljanja analitik, - integracijo s profili na spletnih družbenih omrežjih, - možnost prijave na e-novice in vzpostavitve stika s podjetjem preko kontaktnega obrazca. O podjetju: Podjetje je primarno usmerjeno v B2B in izvaja storitve tako doma kot v tujini. Spletno stran sicer že ima, vendar deluje nekoliko zastarelo, ni odzivna, ne omogoča kakovostne vsebine in ne odraža dobro znamke podjetja. S prenovo spletne strani želi podjetje povsem osvežiti svojo prisotnost na spletu, dodati več funkcionalnosti in uporabnosti spletne strani, skozi dizajn in vsebine bolje komunicirati svoje konkurenčne prednosti in značaj (prodornost, drznost, profesionalnost), izboljšati uporabniško izkušnjo, povečati obiskanost spletne strani ter okrepiti svoj vsebinski marketing. Morebitne ponudnike prosimo za naslednje začetne informacije: - na kateri programski opremi oz. platformi izdelujejo spletne strani; - ali imajo izkušnje/reference s celostno postavitvijo spletnih strani od kreativne zasnove do izvedbe in naknadnega vzdrževanja; - cena storitve in kaj vse cena vključuje + morebitni dodatni stroški; - kako je z gostovanjem; - kakšen je njihov pristop k izdelavi oz. proces izdelave; - okviren čas izdelave; - katere materiale potrebujejo od podjetja za izdelavo spletne strani. Hvala za odziv in lep pozdrav!
Izdelava spletnih strani, Spletna stran
Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: do 10
Pozdravljeni, Potrebujemo spletno stran podjetja, ena izmed dejavnosti je prodaja rezevnih delov za vozila. Ta dejavnost bi morala biti na podstrani bolj natančno opisana in bilo bi zaželjeno, da je iskalnik za kode in če je koda dobavljiva, da ima kupec možnost, da na njo klikne in nam tako pošlje e-mail z povpraševanjem. v spletni trgovini bi bilo 10 artiklov za vse ostale artikle bi nam pa s klikom poslal lahko samo povpraševanje. zanima nas ponudba takšne strani z vsemi stroški domen, vzdrševanja, itd... Lp sistemi d.o.o.
Izdelava spletnih strani, Izdelava spletne trgovine
Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: do 10
Pozdravljeni, gre se za manjšo spletno trgovino s trenutno enim izdelkom. Ena vrsta piva, kasneje bi jih bilo več, cca 5. Super bi bilo, ce bi lahko izdelke sam dodajal gor. Trgovina mora vsebovati vse kar se tiče prodaje, pošiljanja po pošti, način plačila s kartico ali po povzetju. Lp,
Izdelava spletnih strani, Spletna trgovina
Kaj potrebujete?: Nova spletna stran
Kakšno spletno stran potrebujete?: Spletno stran podjetja ali organizacije
Koliko različnih strani bo spletna stran obsegala (storitve, izdelki, kontakti, o nas ...)?: do 5
Zdravo. Gre za arhitekturno podjetje. Tip spletnih strani, ki so nam všeč. GLAVNA REFERENCA - LINK: https://www.nihonsekkei.co.jp/ Podobne: https://www.zgf.com/, https://en.tengbom.se/, https://www.gensler.com/. Statična prva stran: https://www.fosterandpartners.com/, https://www.calatrava.com/. Prosim za ponudbe. Hvala. LP,
Izdelava spletnih strani, Izdelava internetne strani
Kaj potrebujete?: Nova spletna trgovina
Okvirno število izdelkov v spletni trgovini?: do 10
Pozdravljeni, v kratkem nameravam odpreti popoldanski s.p. in vzpostaviti spletno trgovino za prodajo elektronskih ovratnic za pse. Pri urejanju strani in spremljanju naročil sedaj uporabljam Shopamine (ki je potem povezan z računovodskim programom Meta Kocka)... ker vse skupaj uporabljam že nekaj let, sicer bolj preferiram Shopamine.. me pa zanima kaj mi lahko ponudi kakšen drug izvajalec. Pri svojem delu bom uporabljal računovodsko rešitev Mini Max ter uporabljal Google Ads. Zanimam se torej za izdelavo zelo enostavne (produktne) spletne strani in spletne trgovine (plačilo preko TRR, po povzetju in s kartico) - ocenjujem, da bi v začetni fazi prodajal npr. samo 5 različnih izdelkov. Nekaj podobnega kot je npr. https://www.canicom.si/ , kjer pa se prodaja samo 1 izdelek...  Hvala za posredovanje ponudb in lp,