Cene storitev
Nadstreški
Nadstrešek

Koliko stane nadstrešek?

 • 100200 €/m2
  Leseni nadstrešek
 • 160300 €/m2
  Kovinski nadstrešek
Zahtevaj ponudbe

Koliko boste odšteli za nadstrešek? Objavljamo informativne cene, ki smo jih zbrali na osnovi izvedenih projektov naših strank.


Leseni nadstrešek

 • 100200 €/m2

Leseni nadstreški za avtomobile so prijetni za oko, enostavni za montažo in cenovno najdostopnejši. Slabost lesenega nadstreška pa je ta, da lahko skozi leta zbledi in ga zdelajo razni vremenski pojavi. Temu se lahko izognete s pogosto obnovo lesne zaščite, zato vam jo močno priporočamo. Cena je odvisna od zapletenosti konstrukcije, vrste lesa in velikosti nadstreška. Cena lesenega nadstreška se giblje od 100 €/m2 do 200 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Kovinski nadstrešek

 • 160300 €/m2

Kovinski nadstreški so zelo močni, stabilni in enostavni za vzdrževanje. So cenejši od postavljanja garaže, vašemu avtu pa nudijo dobro zaščito pred snegom, dežjem in točo. Cena nadstreška je odvisna od njegove kakovosti, velikosti in modela. Cena kovinskega nadstreška se giblje od 160 €/m2 do 300 €/m2.

Zahtevaj ponudbe

Klasični nadstrešek za 1 avto

 • 2.5003.000

Nadstreški za avtomobile vedno bolj nadomeščajo garaže, saj za občutno nižjo ceno nudijo avtomobilu zaščito pred snegom in dežjem. Klasični nadstreški sestojijo iz štirih stebrov, na katere je postavljena streha. Lahko so leseni, kovinski ali kombinirani. Cena nadstreška je odvisna od materialov, ki so uporabljeni, kakovosti nadstreška, zahtevnosti terena in velikosti nadstreška. Navedena okvirna cena velja za nadstrešek, pod katerega lahko parkiramo en avtomobil. Za klasične nadstreške za 1 avto boste morali odšteti med 2.500 in 3.000.

Zahtevaj ponudbe

Konzolni nadstrešek za 1 avto

 • 3.5004.000

Konzolni nadstreški so nadstreški, ki imajo stebre samo na eni strani. Ostale tri stranice pod streho so neovirane. Parkiranje je v tem primeru zelo enostavno. Vaš avto bo pod konzolnim nadstreškom zelo dobro zaščiten pred dežjem in snegom. Cena velja za konzolni nadstrešek za en avtomobil. Cena je odvisna od velikosti nadstreška, uporabnljenih materialov, zahtevnosti projekta in podobno. Velja za nadstrešek, pod katerega lahko parkirate en avtomobil. Za konzolni nadstrešek za 1 avto boste v povprečju plačali 3.750.

Zahtevaj ponudbe

Klasični nadstrešek za 2 avta

 • 3.5004.000

Klasični nadstreški za avtomobil sestojijo iz štirih stebrov, na katere je pritrjena streha. Nadstreški so cenejši od garaže, a vašemu avtomobilu vseeno nudijo dobro zaščito pred snegom in dežjem. Cena je odvisna od uporabljenih materialov, zahtevnosti terena, velikosti nastreška in podobno. Navedena okvirna cena velja za nadstrešek za dva avtomobila. Za večji objekt, za nadstrešek, ki meri več kot 30 kvadratnih metrov, boste potrebovali tudi gradbeno dovoljenje. Klasični nadstreški za 2 avta stanejo med 4.000 in 3.500.

Zahtevaj ponudbe

Konzolni nadstrešek za 2 avta

 • 4.5005.000

Konzolni nadstreški za avto imajo stebre, ki podpirajo streho, samo na eni strani, zato zagotavljajo udobno in enostavno parkiranje brez ovir. Nadstreški za avtomobile vedno bolj nadomeščajo garaže, saj so cenejši in zelo estetski. Cena velja za konzolni nadstrešek za dva avta, odvisna je še od modela, materialov in od ponudnika avtomobilskih nadstreškov. Za konzolne nadstreške za 2 avta boste morali odšteti med 4.500 in 5.000.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za nadstreške

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Leseni nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Nadstrešek - lesen oz. lepljenec. Dimenzije 6 x 6 m. Kritino bi želel iz metrapana - imitacija korca, z ali brez izolacije. Nadstrešek se na eni strani "naslanja na že obstoječi zid - od zida bi bil višji cca. 80 cm. Vrh nadstreška bi bil na cca cm najnižja točka strehe pa cca cm (vključujoč kritino). Zraven bi želel tudi vsa krovska dela (žlebovi, obrobe).

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 20
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujem dvokapnico, pokrito z prozorno kritino (ravno ali valovito). Dolžina strehe cca 6 mm, širina cca 3,5 mm, višina cca 4,5 m. V priponki Vam pošiljam tri slike sedanjega stanja objekta; na eni sliki, kjer je slikana hiša s sprednje strani, sem označil, kako bi bila izvedena streha. Nagib bi naj bil enak ali podoben obstoječemu nagibu strehe, vrh dvokapnice enak obstoječi strehi, daljša stranica bi bila nad teraso, krajša stranica pa nad balkonom. Obstoječe ograje bom pravočasno odstranil. Sprednja stran strehe bi bila postavljena na teraso in balkon, zadnji del bi bil pritrjen v obstoječo steno-fasado, razen če imate drugačen predlog. Potrebujem ponudbo za kompletno izdelavo, tako konstrukcije kakor strehe (kritina). Lep pozdrav!

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 1
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, iščemo variante za postavitev nadstreška pri novogradnji v Radencih (tloris prilagam). Lopo bom zgradili sami (siporex), potrebujemo pa streho (razmišljamo o izolirani kovinski kritini), prav tako pa potrebujemo konstrukcijo za nadstrešek. Lahko je lesena ali kovinska (kar je ugodneje), plan je bil da se na eni strani drži stene hiše, na drugi strani pa imamo že pripravljene točkovne temelje. Nadstrešek bi radi prekrili z materialom, ki je prosojen, da si ne zatemnimo vhoda ter da je cena sprejemljiva. Kaj predlagate? Je tudi vprašanje izvedbe kritine oz. najbolj ustreznega materiala, kajti nadstrešek in lopa bi naj bila povezana celota, ali je lahko problem, če ima lopa druge vrste kritino kot nadstrešek? Prilagam tudi idejno izvedbo projektanta, v primeru vprašanj sem na voljo. Hvala in lep dan, Urška

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 12
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Gre za teraso 4 x 3 metre, katera že ima betonsko konstrukcijo, na njo bi bilo potrebno narediti kovinsko podkonstrukcijo ter položiti steklo. Naknadno oziroma v sklopu teh del pa bi se namontirala še nekakšna senčila. V kolikor imate predlog za boljšo rešitev lahko predlagate. ROK: spomladi Hvala in Lp

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 2
 • Material: Lesena pergola
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

Spoštovani, iščem ponudbo za pergol dimenzije X cm, višina 3 stebrov cm. Pergola bi bila na eni strani vpeta v steno hiše na drugi strani pa bi slonela na treh stebrih. Prekrita bi bila z tistim polikrbonatom, ki hkrati dovolj prepušča svetlobo, ter na drugi strani v največji možni meri ščiti teraso pred vročino in soncem ter dežjem. Verjetno bi to potetemtakem pomenilo mlečno polikarbonatno kritino za čimvečji odboj sonca ter leseno konstrukcijo iz lepljencev. Ali je lahko konstrukcija evetuelno tako pripravljena, univerzalna, da se jo po potrebi čez čas prekrije z kakšno drugo kritino (strešna opeka). Koliko bi to stalo, prosim cenovno ločeno leseni del in ločeno polikarbonatna kritina z dodatki, ali izvajate montaže v HR delu Istre (Poreč) in kako je z DDV jem glede na to da vozim to na HR oz. lahko račun glasi tudi na HR firmo ki je davčni zavez. Bivanja in prehrano v času montaže lahko zagotovim jaz. Odgovor in ponudbo na mail: bojan.purkart@gmail.com Lep pozdrav,

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zanima me nadstrešek za dva avta 6 krat 6 ravne izvedbe polikarbonat 16mm ob straneh levo, desno stene zaprte (reže letve). Lahko pocinkano ali prašno barvano! Nastrešek je ob hiši, nosilni stebri bojo fiksirani na škarpo, z leve in desne je škarpa. Zanima me tudi lesena varianta. Prosim za ponudbo. Hvala in lp.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 7
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: Več kot 3 mesece

POSTAVITEV ZIMSKEGA VRTA NA PREDVIDENI TERASI. TERASA JE V GRADBENEM STANJU ZATO POTREBUJEM VSE INFORMACIJE GLEDE LE-TEGA (TLAK , BETON, LESENA TLA,....). KJER JE PREDVIDEN ZIMSKI VRT JE PA ŽE STREHA HIŠE (ŽE PRVOTNO JE BILA PREDVIDENA POKRITA TERASA), TAKO DA BI BILA ZASTEKLITEV OB STRANEH. POD VAŠE VPRAŠANJE MATERIAL SEM POTRDILA KOVINSKI NADSTREŠEK, ČEPRAV TO ŠE NI DOLOČENO. POTREBUJEM KAKŠEN PREDLOG. BI PA RADA ,DA JE MAKSIMALNO V STEKLU. PRIBLIŽNE DOLŽINE STEKELENIH POVRŠIN SO: CCA 70 X X CM. VIŠINA PA JE NA STENI, KI JE DOLGA CM CCA CM (TLA - ŽLEB). NA OSTALIH DVEH STENAH PA SE ZAKLJUČUJE V ŠPICO. UPAM, DA SE IZ NAPISANEGA RAZBERE KAJ ŽELIM. HVALA. V PRIPONKI JE FOTOGRAFIJA HIŠE ŠE V GRADBENI FAZI, ZASTEKLITEV PA JE PREDVIDENA TAM, KJER JE PODALJŠANA STREHA IN LESENI STEBER. Hvala in LP

Nadstreški za avto

 • Število parkirnih mest: 2
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pred vhodom v vrstno hišo, skupaj s sosedom, nadstrešek bi bil v višini strehe, naslonjen na njo, v sredini mora biti upognjen lok, da omogoča uvoz na parkirno mesto od strani ,saj vzdolžno parkiranje ni možno zaradi prekratkega parkirnega mesta. Tako bi bilo od srednjega nosilnega stebra na vsako stran cca 4 metre nadstreška. Kritina bi bila prozorna zaradi svetlobe pod njo, ker bi bil nadstrešek naslonjen na steno hiše ter je na steni tudi okno in vhodna vrata. Prosim za ponudbe. Najlepša hvala.

Nadstreški za terase in balkone

 • Površina nadstreška (v m2): 12
 • Material: Kovinski nadstrešek
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Montažni jeklen nadstrešek - shramba, enokapnica, dimenzije 3x4 metre. Postavljena bo zunaj, stala bo samostojno.Višina na nižji strani 2,8 metra. Vse štiri stranice delno zaprte z pločevino, delno z mrežo, z dvokrilnimi vrati na eni ožji stranici. Zaklepanje na obešanko. ( postavitev se izvede z vijačenjem sten 4x + streha,) Streha naj bo pločevina. Opcija ponudbe prosim ali pocinkano ali prašno lakirano z sivo zunanjo barvo. Z dostavo in opcija postavitve na lokacijo. Lep pozdrav

Pergole

 • Površina pergole (v m2): 20
 • Material: Kovinska pergola
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni! Za na vrtu želim imeti pokrito pergolo (nadstrešek za shranjevanje vrtne garniture pred vremenskimi uplivi) tlorisnih dimenzij 4,5 x 4,5 m. Streha je lahko polkrožna ali enokapnica pokrita z leksan ploščami in na koncu žlebovi za odvodnavanje padavin. Kovinska konstrukcija naj bo korozijsko zaščitena in vijačno sestavljena na objektu. Predlagam tudi predhoden ogled oziroma vaš predlog za izdelavo nadstrešnice. Lp. A. Tomazin