Koliko vam bodo ponudniki zaračunali za ograjo in kaj boste za to ceno dobili? Za vas smo zbrali vse potrebne informacije, da boste lažje opravili nakup.

Steklena ograja
Povprečna cena 150 €/tm
Razpon cen 140160 €/tm

Steklene ograje so močne, vzdržne in estetske. V prostor bodo vnesle eleganco. Cena je odvisna od oblike in površine ograje, pa tudi od posameznega ponudnika. Steklene ograje stanejo med 160 €/tm in 140 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
Panelna ograja
Povprečna cena 17,50 €/tm
Razpon cen 1520 €/tm

Panelne ograje spadajo med najcenejše ograje. Uporabljajo se predvsem za razmejitev javnih površin, kot so recimo nogometna igrišča, bazeni in podobno. Cena je najbolj odvisna od dolžine ograje. Panelne ograje stanejo med 20 €/tm in 15 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
Lesena ograja
Povprečna cena 75 €/tm
Razpon cen 50100 €/tm

Lesene ograje so lahko najrazličnejših oblik, barv in modelov, zato so primerne za ograjevanje česarkoli - od balkonov in stopnišč do dvorišč in celotnih parcel. Cena je odvisna predvsem od vrste lesa in modela ograje. Priporočamo, da jo primerno vzdržujete, da ji podaljšate življenjsko dobo. Za leseno ograjo boste odšteli od 50 €/tm do 100 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
INOX ograja
Povprečna cena 130 €/tm
Razpon cen 120140 €/tm

INOX ograje so najbolj primerne za ograditev stopnišča ali balkona, saj nam ne omogočajo zasebnosti. Cena je odvisna predvsem od modela ograje in njene dolžine. Za INOX ograje boste morali odšteti med 120 €/tm in 140 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
ALU ograja
Povprečna cena 120 €/tm
Razpon cen 110130 €/tm

Aluminijaste ograje so na voljo v različnih modelih in slogih. Aluminijastne ograje so zelo raznolike in jih lahko uporabimo praktično za karkoli - za ograjevanje balkona, dvorišča, zemljišča, in podobno. Cena ograje je odvisna od modela, ki ga izberete, in od dolžine ograje. Za ALU ograjo vam bodo zaračunali med 110 €/tm in 130 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
Kovana ograja
Povprečna cena 140 €/tm
Razpon cen 130150 €/tm

Kovane ograje so priljubljena rešitev za ograjevanje stopnišč in balkonov, redkeje dvorišč in celotnih zemljišč. Kovane ograje so zelo različne po izgledu, zato si lahko ograjo prilagodite svojim željam. Cena je odvisna od vrste ograje in od ponudnika. Izvajalci vam bodo za kovano ograjo zaračunali od 130 €/tm do 150 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
Mrežna ograja
Povprečna cena 12 €/tm
Razpon cen 1014 €/tm

Mrežna ograja se uporablja večinoma za razmejitev javnih površin, kot so parki in otroška igrišča. Glede na to, da ne nudi zasebnosti, za privatna zemljišča ni najbolj primerna. Mrežna ograja je zelo poceni, cena pa je najbolj odvisna od dolžine ograje, ki jo potrebujete. Za mrežno ograjo vam bodo zaračunali med 10 €/tm in 14 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
Kamnita ograja
Povprečna cena 90 €/tm
Razpon cen 80100 €/tm

Kamnite ograje postajajo vse bolj priljubljena opcija razmejevanja zasebnih zemljišč. Ob pravilni izvedbi so lahko zelo estetska, hkrati pa nam omogočajo popolno zasebnost. Cena kamnite ograje je odvisna od uporabljenih materialov, od modela ograje in podobno. Kamnite ograje stanejo v povprečju 90 €/tm, najcenejše dobite že za 80 €/tm.

Zahtevaj ponudbe
PVC ograja
Povprečna cena 70 €/tm
Razpon cen 6080 €/tm

PVC ograje so zelo uporabne zaradi svoje raznolikosti - na voljo je v tolikih oblikah in barvah, da jo lahko uporabite praktično za karkoli - za ograjevanje dvorišča, zemljišča, balkona, in podobno. Cena je odvisna od vrste ograje in od njene dolžine. Za PVC ograje boste morali odšteti med 60 €/tm in 80 €/tm.

Zahtevaj ponudbe

Nedavna povpraševanja za ograje

Miklavž na Dravskem polju
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 13
Vrsta ograje (material): Inox ograja
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni. Inox ograja iz okroglih stebričkov d42,4mm in v sredini steklo vpeto z nosilci stekla.Na stebričkih cevni nosilci in na njih okrogla cev kot ročaj.Vse brušeno.Vpetje v pod preko prirobnice z tremi vijaki.Steklo nabavim sam.Ponudba naj zajema ceno materiala posebej in delo posebej . Hvala in lep pozdrav
Ljubljana
Tip ograje: Dvoriščna/vrtna ograja
Dolžina ograje (v m): 28
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, na medsosedski meji trenutno stoji lesena ograja s kovinskimi stebrički višine ca cm z betonskim temeljem globine ca 20 cm. Dolžina ograje je ca 28 m. Trenutno ograjo je potrebno podreti in odpeljati na deponijo. Na novo bi radi postavili ograjo s spodnjim betonskim delom (parapetom) višine 50 cm nad zemljo, na katerem bi bilo še cm lesene ograje (skupna višina cm). Potrebujemo torej storitev rušitve obstoječe ograje ter postavitev nove. Prosim za ponudbo. Lep pozdrav,
Kranj
Tip ograje: Dvoriščna/vrtna ograja
Dolžina ograje (v m): 13
Vrsta ograje: Panelna ograja
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni! Povprašujemo za ceno 5 kosov cm visoke panelne ograje 3d, ral zelena z nastavkom za vijačenje v beton in vso potrebno opremo (stebri, pokrovčki, vijaki). Opcijsko ovrednotite tudi posebej dostavo materiala (Kranj) in posebej montažo. Prilagam 2 sliki obstoječega stanja (kaj imamo in kam bi nameščali). Potrdite prosim, da zagotavljate enak model, kot je na sliki (spoji, nosilci), oz. opredelite odstopanje. Hvala in lep pozdrav,
Ljubljana
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 18
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, potrebujem izvajalca za izvedbo obnove lesene ograje. Na hiši imam dva balkona z betonskim dnom in kovinskim ogrodjem, sedaj pa bi bila potrebna menjava lesenega dela. Potrebujem material, barvanje in montažo vertikalne ograje (stil ograje bi ostal podoben sedanjemu (na sliki). - 1 x 7 m (dolžina) x cm (višina) - 1 x 11 m x 96 cm Z večjega balkona vodijo tudi stopnice (cca 2,5 m), na katerih je tudi treba zamenjati leseni del ograje. Lp
Ljubljana
Tip ograje: Ograja za druge objekte
Dolžina ograje (v m): 6
Vrsta ograje (material): Druga kovinska ograja
Rok za izdelavo: Takoj
Pozdravljeni, Iščemo dobavitelja za Rebrasto pločevino za izdelavo vhoda v trgovino v Ljubljani z motivom solze. Potrebujemo tri plošče dimenzij: 2x cm x 80cm 1x cm x 94cm Razmisliti je potrebno, kako bi se plošče namestile na konstrukcijo. Opcija 1 z magneti Opcija 2 z neko podkonstrikcijo kamor bi se zataknile plošče
Ig
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 50
Vrsta ograje (material): ALU ograja
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Pozdravljeni, prosim za ogled in svetovanje pri izbiri ograje, saj ne vem, kaj bi najbolje pasalo na našo hišo in naše okolje. Idejna ograja je v prilogi Primer ograje - 2 balkona. Ostalo je navadna balkonska ograja brez korita. - v kolikor je kaj takega izvedljivo. Hvala in lep pozdrav,
Hrastnik
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 9
Vrsta ograje (material): PVC ograja
Rok za izdelavo: 1 - 3 mesece
Gre za balkonsko ograjo, ki ima zdaj na železnih nosilcih leseno vodoravno polnilo. Žal se je lesenemu delu iztekel čas trajanja. Balkon je dolg 5, 5 m, širok pa 1,5 m. Sedanje deske so zaradi srednjega stebrička dolge nekaj manj kot tri metre. Na vrhnjem delu ima tudi železne nosilce za cvetlična korita.
Ljubljana - Črnuče
Tip ograje: Dvoriščna/vrtna ograja
Dolžina ograje (v m): 2
Vrsta ograje (material): Druga kovinska ograja
Rok za izdelavo: Takoj
Atrij želimo zapreti s kovinskimi vrtnimi vrati, ki bi hkrati zakrila pogled sosedom. Iz tega razloga bi morala biti vrata višja kot običajno. Širina oziroma odprtina, merjeno od fasade hiše kamor bi bila vrata vpeta je cca 1 m, višina vrat pa bi morala biti 2,5 m ali celo 3 m. Vrata bi bi bila kovinska, lahko iz ene ali več plošč. V primeru več plošč se morajo te med seboj tesno stikati, da ne nastanejo špranje skozi katere je mogoče videti. Prilagam fotografijo iz katere je razvidno kje želimo vrata postaviti in fotografijo dvoriščnih, kovinskih vrat na daljinsko odpiranje. Atrijska vrata so lahko izdelana iz podobnega materiala in na podoben način. vendar pa v primeru več plošč ne bi smelo biti med njimi razmika.
Ograje, ALU ograje
Tržič
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 44
Rok za izdelavo: Več kot 3 mesece
Izdelati je potrebno cinkano nosilno ograjo za teraso z balkonom 27,5 m dva balkona zgoraj 6,5 m in 9,8 m. Višina ograje cm z 50 nosilnimi stebri in prečna povezava na vrhu. Na to cinkano železno ograjo pa bo izdelava macesnove ograje s 5 vzdolžnimi elementi širine 18 cm in zgornjo povezavo širine 10 cm, kot naslon. za izgled je potrebno izdelati 50 lesenih stebrov. Hvala in LP
Ravne na Koroškem
Tip ograje: Balkonska ograja
Dolžina ograje (v m): 7
Vrsta ograje (material): Inox ograja
Rok za izdelavo: Takoj
POZDRAVLJENI Potrebovali bi inox ograjo balkonsko dva balkona skupne dolžine okoli 7m, in ograjo držalo za roke dolžine okoli 5m. 5m samo držalo za roke na obeh straneh je zid samo na eni strani. Balkonska ograja morda tudi z kombinacijo z steklom. Zanima me čas dobave in izvedbe ter ponudba. Takoj bi rad imel držalo za roke 5m balkonske pa do konec jeseni zaradi fasade. Hvala in lep pozdrav