Koliko stane knauf strop?

 • 2127 €/m2
  Izdelava spuščenega stropa
Zahtevaj ponudbe

Koliko vam bodo ponudniki zaračunali za knauf strop in kaj boste za to ceno dobili? Za vas smo zbrali vse potrebne informacije, da boste lažje opravili nakup.


Izdelava spuščenega stropa

 • 2127 €/m2

Spuščen strop uporabljamo predvsem takrat, kadar imamo na stropu veliko inštalacij, ki jih hočemo skriti. Spuščen strop ima tudi druge koristi, kot je recimo dodatna toplotna in zvočna izolacija. Cena je odvisna od debeline stropa, njegove površine in uporabljenih plošč. Najnižja cena, ki jo boste plačali za izdelavo spuščenega stropa, je 21 €/m2, najvišja pa 27 €/m2.

Nedavna povpraševanja za knauf strope

Podstrešje/mansarda

 • Površina sten in stropov mansarde (v m2): 107
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Potrebujemo dobavo in vgradnja toplotne izolacije in stropa iz gips plošč na strop mansarde. Skupna površina stropa .5 m3 od tega raven del stropa 74.5 m2, poševni del stropa (mansarda) 33 m2. Prostori: dnevni prostor s kuhinjo, wc, kopalnica, 3 spalnice in hodnik. Debelina toplotne izolacije: variantno 25 ali 30 cm. Hvala in lp.

Stenske obloge

 • Površina sten (v m2): 25
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Zdravo, V kmečki stanovanjski hiši je potrebno urediti prostore v poševnini trikotne oblike za potrebe shrambe. V ta namen je potrebno: - izvesti zapiranje poševnine z mavčnimi ploščami, bandažiranje in kitanje (brez polaganja izolacije) - izvedba estriha ali samo samorazlivne izravnalne mase Prostora sta dva: - višina poševnine je cca 1,5 m in dolžina cca 9 m - višina poševnine cca 1,5 m in dolžina cca 6 m Prikazano tudi na priloženih slikah. Izvedba je zaželjena čim prej. Hvala in Lep pozdrav.

Podstrešje/mansarda

 • Površina sten in stropov mansarde (v m2): 70
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, Zanima me ce imate izolocijski material knauf insulation. Rabil bi ga cca 70m2 zanima me ci bi lahko dobil kaksno ponudbo ali cenik ? Rabil biKnauf insulation HOMESEAL LDS 0.04 paropropustna vodoodbojna folija 0.04. Unifit steklena volna ECOSE 30cm 2x 15 ali 28cm 2x 14 kaksne dimenzije so na voljo. HOMESEAL LDS 5SIILK parna ovira . Lp.

Stenske obloge

 • Površina sten (v m2): 100
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Zdravo, imeli bi priblizno kvadratov spuscenga stropa v novogradnji cca. do 10cm spustitev. Glede na to da se nahajamo v Avstriji bi me zanimo kasne so cene od kvadatnega metra. Materjal in ostalo dobavimo mi. Potrebna je samo izvedba hvala za odgovor use ponudbe mi prosim poslite na zgornji e-mail naslov. Hvala in lpp

Podstrešje/mansarda

 • Površina sten in stropov mansarde (v m2): 90
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Zdravo, Zanima nas obnova izolacije na podstrešju. Je že stara izolacija, ki je popolnoma zanič, obstoječo staro je potrebno do konca odstraniti in na novo izolirati po vseh standardih. Smo iz Ljubljane, Tomačevo. Storitev se lahko izvede v dogovorjenem času, ni neke velike nuje, da bi se zelo mudilo oziroma bilo urgentno, bi si pa želeli najti podjetje s katerimi bi podpisali oz.vplačali za izvedbo storitve. Hvala.

Podstrešje/mansarda

 • Površina sten in stropov mansarde (v m2): 160
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. m2 (podstrešje) bi bilo potrebno izolirati mansardo in položiti knauf plošče. termoizolacija. Naslednjih 87 m2 bi bilo na novo za ometati notranje stene objekta, jer se je obstoječa izolacija odluščila. Ter še naslednjih m2 bi bila potrebna termoizolacija. Hvala za ponudbe in lp.

Stenske obloge

 • Površina sten (v m2): 3
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni, potrebujem izvajalca za manj zahtevno delo, v sobi, predsobi, zapiranje cevi od centralne kurjave z knauf plato, prosim za okviro ceno: p.s. prosil bi za okvirno ceno izdelave "škatle" , ki bi zaprla cevi od kurjave soba: dolžina sobe 6 m x 10 cm x 20 cm predsoba dolžina 3m x 10 cm x 20 cm Lp,

Podstrešje/mansarda

 • Površina sten in stropov mansarde (v m2): 40
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. V mansardi bi bilo potrebno namestiti med špirovce izolacijo iz steklene volne ter narediti suhomontažni strop s parno oviro. V mansardi je 1 strešno okno (x60), sleme v dolžini 3m ter še en nosilec v dolžini 3m. Pogoj za izvedbo je minimalna debelina stropa s podkonstrukcijo (max 2cm). Ker je dostop v mansardo omejen, bomo ves potreben material (profile za podkonstrukcijo ter mavčne plošče) sami prinesli v mansardo. Z delom se lahko prične takoj, najpozneje pa v sredini novembra.

Stropi

 • Površina stropov (v m2): 30
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

Pozdravljeni. Prosim za ponudbo. Dober dan. Zanima me spuščen strop in sicer predvsem zaradi zvočne izolacije ,to mi je najbolj pomembno ,cena ne igra vlogo,samo ,da je kvalitetno narejeno in sicer bi spustil za 10 do 11cm .Potem bi seveda še dal noter vgradne luči in še vse skupaj prebelil ,najbolj komplet vse skupaj. Potrebujem za knauf in mogoče še vse skupaj za kitat ter belit. Lp

Predelne stene

 • Površina sten (v m2): 35
 • Predviden rok izvedbe: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, iščem izvajalca za izdelavo stanovanja. Trenutno je prostor v izmeri 50m2 odprt, izdelati bi bilo potrebno cca 35m2 predelnih sten in 50m2 stropa. Prosim za ponudbo, ki vkljucuje ves material, postavitev profilov(stenski profili 10 cm) in zelenih mavcnih plosc, 10 cm izolacije, ter bandaziranje in beljenje. V estrih se profili lepijo in ne vrtajo zaradi postavljenega talnega gretja. Hvala in lep pozdrav,