Mnenja strank

5,0 / 5
Centralno ogrevanje
Martin S., Ljubljana
Eden izmed redkih ponudnikov centralnega ogrevanja, ki si je pred pripravo ponudbe vzel čas in prišel na objekt, si ga ogledal, ocenil situacijo, ter svetoval najboljše rešitve. Na podlagi skupnega dogovora je sestavil konkurenčno ponudbo. Po telefonu je bil vedno dosegljiv in se držal dogovorjenih rokov. Pri svojem delu nastopa suvereno in daje občutek, da točno ve kaj dela. Uporablja kvalitetne materiale priznanih blagovnih znamk in to za ceno povprečnega materiala. Veseli nas, da smo se odločili zanj in hvala ekipi primerjam, da ste nam ga priporočili.
4,7 / 5
Centralno ogrevanje
Željka P., Prebold
Iskali smo izvajalca za centralno ogrevanje za našo novogradnjo. Na spletni strani primerjam.si smo oddali povpraševanje, takoj so nas poklicali in poslali povpraševanje nekaj izvajalcem. Za enega od njih smo se potem tudi odločili in bili z delom zadovoljni. Vse je potekalo, kot je treba!
5,0 / 5
Centralno ogrevanje
Jože T., Velenje
Za izvedbo centralnega ogrevanja smo pridobili 4 ponudbe. Trije izvajalci so prišli tudi na ogled, eden je poslal samo informativno ponudbo po mailu. Za podjetje Eso inženiring smo se odločili predvsem zaradi strokovnosti. Pohvalili bi celotno ekipo, ki je dela izvedla v roku in po dogovorjeni ceni.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Primerjam.si uporabljajo