Zahtevaj brezplačne ponudbe za montažo centralnega ogrevanja v Mengšu

479 izvajalcev v bližini
6 še na voljo

Že 1.227 uporabnikov iz Mengša je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za montažo centralnega ogrevanja Mengeš, 2021

38 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

Miha Lavrič s.p.

4,7
2 oceni

Vse skupaj je potekalo izredno hitro in profesionalno. Izvajalec me je poklical sam in glede na opis situacije predlagal sanacijo že naslednje jutro. Podal je okvirno oceno stroška in ur, ki jih bo potreboval za popravilo. Na kraj izvedbe del je prispel točno ob dogovorjeni uri, hitro izvedel popravila, vse v predvidenem času in finančnem okviru.

4,3
Janez J. , pred 4 leti

Ponudnik se je zelo potrudil izpolniti naša pričakovanja, pa tudi sam je predlagal nekatere rešitve. Potrudil se je takoj odpraviti opaženo napako po zaključku del.

5+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Kaj delamo: klima brez zunanje enote, polaganje talnega gretja, prenova kopalnice, priklop na plinovod, montaža peči, solarni sistemi, zalogovniki in bojlerji, izdelava kopalnice, rekuperator, plinska peč, adaptacija kopalnice, talno gretje, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevanje z rekuperacijo, lokalno prezračevanje, napeljava plina.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Modrijan Janja s.p. , pred 6 leti

Zelo, zelo sem bila zadovoljna, res 100% zadovoljna... Ustrežljivi, prijazni, držali so se roka, cena je bila dobra. Priporočam jih vsakemu!

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

ANTON GRUDEN S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Samo H. , pred 1 letom

Zelo zadvoljen s ponudnikom in samim portalom Primerjam.si, izbral sem tudi krovca prek vas. Pohvalno za g. Antona

5,0
Nikolaja M. K. , pred 2 letoma

Ponudnik se je odzval na povpraševanje in opravil delo izvrstno.

Zaenkrat nič, ne vem pa kako bi bila zadovoljna, če bi iskala takojšnjo intervencijo. Tokratne niso bile take, da bi bile takojšnje ponudbe.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: sončne elektrarne, rekuperator, peči na pelete, solarni sistemi, centralno ogrevanje, multi split klima, prenosna klima, plinske inštalacije, montaža peči, montaža kamina, toplotna črpalka voda/voda, monterji centralnega ogrevanja, kombinirani bojler, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči za ogrevanje, vodovodne inštalacije.

Zahtevaj ponudbo

Admir Vukalić s.p.

5,0
15 ocen
5,0
Rok L. , pred 1 mesecem

Ponudnika je za pohvaliti, da je kljub obilici dela bil zelo odziven in je prišel na ogled objekta zelo hitro, sproti sva tudi zelo korektno komunicirala. Pohvale za Admirja Vukaliča s.p.

5,0
Damir Š. , pred 7 dnevi

Z Admirjem sem bil zadovoljen, opravil je hitro manjše popravilo!

10+
Izvedenih projektov
100+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020

Kaj delamo: montaža peči, talno gretje, monterji centralnega ogrevanja, montaža kamina, vodovodne inštalacije, električni radiatorji, električno talno gretje, vodovodar, polaganje talnega gretja, vodovodna inštalacija v kopalnici, centralno ogrevanje na elektriko, radiatorsko ogrevanje, vodovodna napeljava, talno ogrevanje, vodoinštalater, centralno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Vojko K. , pred 5 leti

Pohvalila bi zagotavljanje časovnega okvira prenove. Priporočam!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klima naprava, prenova kopalnice, inverter klima, multi split klima, električno talno gretje, moderne kopalnice, rekuperator zraka, vodoinštalater, plinska peč, kotel na drva, toplotna črpalka za ogrevanje, toplotna črpalka za sanitarno vodo, vodovodne inštalacije, toplotna črpalka voda/voda, centralno ogrevanje, prenosna klima.

Zahtevaj ponudbo
4,7
Andrej T. , pred 7 leti

V redu opravljena storitev, bi jih pohvalil, tudi priporočil naprej!

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: vodovodne inštalacije, vodoinštalater, centralne peči na drva, električno ogrevanje, toplotna črpalka za ogrevanje, visokotemperaturna toplotna črpalka, monterji centralnega ogrevanja, toplotna črpalka zemlja/voda, vodovodna napeljava, montaža kamina, toplotne črpalke, peči in kotli, toplotna črpalka za sanitarno vodo, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, peči na pelete.

Zahtevaj ponudbo

SUTON d.o.o.

4,4
11 ocen
5,0
Senka Š. V. , pred 3 leti

Ponudnik je dogovorjeno delo opravil zelo dobro in hitro. Držal se je dogovojenih rokov, cene in naših želja. Ekipa je odlična, natančna in učinkovita, vsa potrebna dela so tekla uskaljeno in brez odlašanja. Stanovanje so pred deli dobro zaščitili in za sabo vse počistili. Prijazni in odzivni na telefon. Priporočam, ne bo vam žal!

5,0
Brigita J. , pred 8 meseci

Brez težav! Za popravilo smo vzeli podjetje SUTON d.o.o. - vse ok! Ocena 5!

20+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Kaj delamo: toplotna črpalka voda/voda, pleskarstvo, peči na pelete, toplotna črpalka zrak/voda, ir ogrevanje, beljenje sten, vodno talno gretje, centralne peči na drva, talno ogrevanje, polaganje knaufa, vodovodne inštalacije, montaža peči, ir grelne plošče, ir grelni paneli, vodoinštalater, knauf spuščeni stropi.

Zahtevaj ponudbo

SANITOP d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Marko D. , pred 1 letom

Bilo je odlično, storitev je bila hitra, učinkovita. Držali so se dogovorjene cene. Skratka, ni za prehvalit!

5+
Let na tržišču

Kaj delamo: klimatske naprave, moderne kopalnice, prezračevalni sistemi, plinska napeljava, rekuperator zraka, sončni kolektorji, bojlerji, montaža klime, lokalno prezračevanje, prenosna klima, toplotna črpalka voda/voda, peči na drva, talno gretje, električni radiatorji, vodoinštalater, zalogovniki.

Zahtevaj ponudbo

VARIL d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Vlasta B. , pred 1 letom

Izbrali smo izvajalca VARIL d.o.o. Hitro in kakovostno so opravili delo, cena je bila sprejemljiva, so tudi zelo prijazni in so si vzeli čas tako za razlago kot pomoč pri oddaji dokumentov za EKO sklad.

20+
Let na tržišču

Kaj delamo: polaganje talnega gretja, vodoinštalater, obnova kopalnice na ključ, talno gretje, centralno ogrevanje, toplotne črpalke, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, vgradnja klime, vodovodne inštalacije, centralne peči na drva, inverter klima, sončne elektrarne, peči na pelete, rekuperator, montaža kamina.

Zahtevaj ponudbo

ANTON PETRIČ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Igor M. , pred 2 letoma

Cena, dogovorjen rok, kakovost.

10+
Let na tržišču

Kaj delamo: obnova parketa, kotel na drva, rekuperator zraka, centralno ogrevanje, solarni sistemi, centralne peči na drva, montaža kamina, sončne elektrarne, keramičar, polaganje keramike, centralno ogrevanje na elektriko, sanacija parketa, polaganje ploščic, lokalno prezračevanje, vinilne talne obloge, klimatske naprave.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katera vrsta centralnega ogrevanja se mi najbolj izplača?

  Kateri ogrevalni sistem oziroma katera kombinacija ogrevalnih sistemov je za vas najprimernejša, boste najlažje izvedeli z naročilom energetske izkaznice. Ta vam bo glede na lego vaše hiše, njeno velikost, debelino izolacije, zrakotesnost in podobno, priporočila najbolj optimalno vrsto ogrevanja za vas. Pri tem bo stremela, da bo ogrevanje čim bolj okolju prijazno in da boste imeli kar se da nizke stroške ogrevanja.

 • Za katere vrste centralnega ogrevanja sem upravičen do sredstev Eko sklada?

  Eko sklad subvencionira del sredstev za nakup toplotne črpalke, solarnega ogrevalnega sistema, prezračevanja z vračanjem toplote (rekuperacijo), plinskih peči in sodobne peči na drva in pelete.

 • Kako poteka montaža centralnega ogrevanja?

  Izvajalec poskrbi tako za razvod cevi kot za montažo peči in ogrevalnih elementov. Ponudil vam bo tudi redni servis ogevalnega sistema.

 • Kakšna je razlika v ceni med pečjo in toplotno črpalko?

  Investicija v najcenejše peči je tudi do štirikrat manjša kot investicija v toplotno črpalko, a se vam zaradi nižjih stroškov nakup toplotne črpalke bolj izplača kot ogrevanje s pečjo na kurilno olje, na plin in na pelete. Skupni strošek investicije in mesečnih stroškov v desetih letih je namreč nižji pri toplotnih črpalkah kot pri pečeh. Ogrevanje na drva je pri tem še vedno najcenejše.

Nedavna povpraševanja za montažo centralnega ogrevanja, Mengeš

Talno / radiatorsko ogrevanje

 • Vrsta del: Zamenjava obstoječega sistema
 • Površina prostorov (v m2): 250
 • Predviden rok izvedbe: Takoj

- blindiranje radiatorskih cevi in zapognitev v tla 5x - blindiranje instalacijskih povezav ogravnja (radiatorsko) in rezanje odvečnih cevi - blindrianje in rezanje cevi za komprimiran zrak - izdelava bypass povezav pri ogrevanju - izvedba tlačnega preizkusa - več prostorov, razdeljeno - nekako m2 Lokacija: Mengeš Izveba: čimpej (ta teden), vikend ali ponedeljek Hvala.