10 najboljših ponudnikov strešnih kritin Mengeš

Kleparstvo Vrtačič priporočam vsem, ki se bodo lotili obnove/izdelave strehe. Pri nas smo dodali še izolacijo, izdelavo konstrukcije in nato na novo prekrili streho. Zelo sem cenila čas, zavzetost in strokovnost g. Vrtačiča, ki se je osebno oglasil, nam materiale tudi pokazal, da smo se lažje odločili in vseskozi strokovno svetoval ter naredil s svojo ekipo streho, ki ji zdaj rečem kar kraljica streha. Vse pohvale gospodu Vrtačiču in njegovi ekipi za predanost delu, strokovnost, zavzetost, natančnost, zanesljivost, odzivnost in seveda odlično opravljeno delo, ki pa je bilo tudi v dogovorjenih časovnih rokih in ceni. G. Vrtačič svoje delo jemlje resno, skrbno in dela s srcem, zato ga rade volje priporočim.
Jana H.
4.5 | 12 ocen
LAMONT INŽINIRING, d.o.o., Ljubljana - Črnuče
Vse super, korekten odnos in kvalitetno opravljeno delo.
Tomaž Z.
4.5 | 10 ocen
OMEGAS d.o.o., Domžale
Odzivnost
Katja B. P.
4.9 | 3 ocene
KOSIRNIK KTK d.o.o., Kamnik
Super zadovoljni, če bi bilo možno bi izbrala 10 zvezdic. Priporočam!
Viljan V.
4.9 | 3 ocene
ZGONEC d.o.o., Komenda
Korektnost!
Jelena M.
Dobro usklajena skupina. Moram fante pohvalit. Okoli cen smo dobro razčistili. Ve se, koliko so materiali pa tudi za delo je potrebno zaslužit, tako da tu ni kaj. So pa primeri bi lahko rekel, ko te po domače hočejo dobro nate... Kar se tiče rokov nimam nobenih slabih besed, vse po dogovoru, vseskozi smo bili v kontaktu, če je bilo potrebno še kaj uskladiti. Malo nam je sicer nagajalo vreme, na kar seveda ni vpliva, pa se je tudi to sproti rešilo. Končna cena je bila nižja od ocenjene. Ponavadi je obratno. Tudi nekaj več je bilo narejenega kot smo planirali tako, da je to še en plus za njih. Fantje vedo kaj delajo, upoštevajo želje, če se še kaj pojavi, kar prej nisi načrtoval. Skratka, da ne bom dolgovezil, mislim da smo izbrali dobrega izvajalca in ga priporočam tudi drugim!
Ivo H.
5.0 | 1 ocena
KROVSTVO BRANE KIMOVEC S.P., Vodice
Z vsem sem zelo zadovoljen.
Janko U.
5.0 | 1 ocena
RAFKO GORJUP S.P., Domžale
Zelo zadovoljni, g. Rafko nam je bil v veliko pomoč s svojimi izkušnjami, bil je tudi zelo odziven in prilagodljiv za naše želje. Izdelal nam je kvalitetno pohištvo za predsobo, ki je podaljšek že k obstoječemu pohištvu tako, da je ta prostor sedaj zelo uporaben in všečen.
Veruška M.
Zadovoljni.
Helena J.
5.0 | 1 ocena
MATEJA PAVLIN S.P., Komenda
Zelo sem zadovoljna z odzivnostjo in komunikacijo.
Aneta R.
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.