Zahtevaj brezplačne ponudbe fotografov v Ljubljani

498 izvajalcev v bližini
3 še na voljo

Že 47.174 uporabnikov iz Ljubljane je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

20 najboljših fotografov Ljubljana, 2022

14 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Sloving d.o.o. , pred 8 leti

Pohvalim lahko ažurnost, pravočasnost, pripravljenost svetovati, pomagati, res same pohvale! Z veseljem jih priporočim!

5,0
Markioli Andrej s.p. , pred 7 leti

Bližina servisa in dobra cena je pomagala pri odločitvi. Z našim sodelovanjem smo zelo zadovoljni in z veseljem priporočam podjetje Akord, d.o.o. naprej!

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2016

Storitve: računovodski servis, fotografiranje novorojenčkov, fotografi, poročni fotograf, računovodstvo, davčno svetovanje, fotografiranje otrok, fotografiranje poroke, fotografiranje nosečnic, knjigovodstvo, revizija, računovodske storitve.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Amanda P. , pred 3 leti

Fotograf nama je veliko svetoval. Dogovora se je držal. Slike sva dobila zelo hitro. Priporočam

5,0
Boštjan L. , pred 8 leti

Ponudnik je bil zelo odziven. Končni izdelek je v celoti zpolnil naša pričakovanja. Ponudnik se je držal dogovorjene cene. Prav nič nas ni zmotilo.

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019

Storitve: knjigovodstvo, računovodske storitve, računovodstvo, računovodski servis, davčno svetovanje, revizija.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Zdenka O. , pred 2 letoma

Ponudnik je bil zelo fleksibilen, zelo ustrežljiv, zelo prijazen in profesionalen. Točen. Pripravljen storiti korak dlje, korak ekstra za stranko. Občutek je bil, da mu niti najmanjša moja želja ali vprašanje ni v breme ali odveč. Občutek, da je pomembna le stranka. Pozitivna energija ob srečanju na dogodku. Od prvega povpraševanja do zaključene storitve super. Zelo vesela, da sem izbrala g.Domitrico. Priporočam.

5+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje poroke, fotografi, poročni fotograf, fotografiranje nosečnic, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje otrok.

Zahtevaj ponudbo

FARNA PLUS d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Sandra S. , pred 4 meseci

Hitrost, angažiranost, prilagodljivost, točnost, vse je potekalo točno kot dogovorjeno.

Storitve: fotografi, fotografiranje poroke, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje otrok, fotografiranje nosečnic, poročni fotograf.

Zahtevaj ponudbo

STUDIO KREATOR d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Saša N. , pred 5 leti

Držal se je dogovorjenega, ugodna cena in še več. Zelo zadovoljni, nimam pripomb!

20+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec

Storitve: fotografiranje nosečnic, fotografiranje novorojenčkov, poročni fotograf, fotografiranje poroke, fotografiranje otrok, fotografi.

Zahtevaj ponudbo
4,3
Tina R. , pred 5 meseci

Profesionalen a topel in iskren odnos. Fotografiranje v naravi, ki je sproščeno in ni potreb po posebnem poziranju. Zna ujeti pravi moment. Nima omejenega časa za izveden cilj po željah stranke. Odda fotke v visokih resolucijah, izbor ni omejen le na 20 fotk ampak odda vse, ki jih je vredno pokazati. Predvsem slednje cenim, ker so okusi za izbor in nameni, katera slika in moment sta komu pripovedna, lahko zelo različni. Izdelek je v lični leseni škatlici z USB in printi slik. Celostna ponudba - to je to, kar sem želela. Hvala!

5+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje nosečnic, poročni fotograf, fotografi, fotografiranje poroke, fotografiranje otrok, fotografiranje novorojenčkov.

Zahtevaj ponudbo

ANŽE GODEC S.P.

5,0
1 ocena
5+
Let na tržišču

Storitve: poročni fotograf, fotografiranje poroke, fotografiranje novorojenčkov, fotografi, fotografiranje nosečnic, fotografiranje otrok.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Baletno d. L. , pred 3 leti

Držal se je dogovorjenega roka in predponudbe. LP

5,0
Irena R. , pred 3 leti

Z Ines je bilo sodelovanje enostavno (komunikacija, roki, odzivnst, primerna cena storitve, pripravljenost da se prilagodi urniku). Predvsem pa cenim, da je znala ujeti tisto, kar sem želela: Rada bi, da bi nam po tem praznovanju ostale fotografije, na katarih bomo vsi "lepi" in ne samo ljubiteljski posnetki na mobitelih.

Storitve: fotografiranje poroke, poročni fotograf, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje otrok, fotografiranje nosečnic, fotografi.

Zahtevaj ponudbo

INPROSIS d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: fotografi, fotografiranje poroke, poročni fotograf, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje nosečnic, fotografiranje otrok.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje poroke, fotografi, poročni fotograf, fotografiranje otrok, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje nosečnic.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: fotografiranje otrok, poročni fotograf, fotografi, fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke, fotografiranje novorojenčkov.

Zahtevaj ponudbo

Tina Deu s.p.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: poročni fotograf, fotografiranje nosečnic, fotografiranje otrok, fotografi, fotografiranje poroke, fotografiranje novorojenčkov.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: poročni fotograf, fotografiranje nosečnic, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje otrok, fotografi, fotografiranje poroke.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje nosečnic, poročni fotograf, fotografiranje otrok, fotografiranje poroke, fotografi.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje nosečnic, fotografiranje otrok, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje poroke, fotografi, poročni fotograf.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje otrok, fotografiranje nosečnic, fotografi, fotografiranje novorojenčkov, fotografiranje poroke, poročni fotograf.

Zahtevaj ponudbo

Blaž Šulc s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: poročni fotograf, fotografiranje otrok, fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke, fotografiranje novorojenčkov, fotografi.

Zahtevaj ponudbo

Samo Rovan s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje nosečnic, poročni fotograf, fotografiranje otrok, fotografi, fotografiranje poroke, fotografiranje novorojenčkov.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: fotografiranje nosečnic, fotografiranje otrok, fotografiranje poroke, fotografiranje novorojenčkov, fotografi, poročni fotograf.

Zahtevaj ponudbo

Iztok Kurnik s.p.

 
0 ocen

Storitve: fotografiranje nosečnic, fotografiranje poroke, poročni fotograf, fotografiranje novorojenčkov, fotografi, fotografiranje otrok.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Kaj naj vključuje ponudba za fotografiranje?

  V ceno je vključen čas fotografiranja, priprava vnaprej dogovorjenega števila obdelanih fotografij, njihova dostava (bodisi na ključku bodisi razvitih) in samo fotografiranje.

 • Po čem prepoznati dobrega in zanesljivega fotografa?

  Fotografiranje poroke in drugih zelo pomembnih življenjskih dogodkov ima za mnoge poseben pomen. Zato si želijo fotografa, ki bo upošteval vse njihove želje, na katerega se bodo lahko zanesli in s katerim bo prijetno sodelovati. Zato vam priporočamo, da se s fotografom najprej srečate v živo, da preverite, če se vaša pričakovanja skladajo. Bodite pozorni na to, da je vaš fotograf dovolj prilagodljiv, zanesljiv in hitro odziven.

 • Koliko fotografij bom prejel po eni seansi?

  To je odvisno od posameznega fotografa in od dolžine fotografiranja, zato vam priporočamo, da se o tem predhodno posvetujete z izbranim fotografom.

Nedavna povpraševanja za fotografe, Ljubljana

Fotografiranje otrok

 • Kdaj okvirno bi želeli fotografiranje?: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni. Gre za fotografiranje 12 mesečnega otroka. Pomembno mi je, da so vključeni rekviziti oz. različne teme, ne da je nekaj na splošno. Ideje in ustvarjanje prepuščam fotografu. Želeli bi v mesecu maju. Željene so tudi kakšne reference ali pa spletna stran. Prosim kontaktirajte me na email, ali pa na gsm po 17uri. Hvala in lp

Poroka

 • Datum dogodka: 18.8.2022
 • Obseg fotografiranja: Civilni obred, Skupinsko fotografiranje po obredu

Pozdravljeni, lepo bi vas prosila za ponudbo za slikanje moje poroke, če ste seveda v tem času prosti. Poročim se 18.8. (četrtek) ob 19ih v Mestnem muzeju v Ljubljani. Slikanje potrebujem samo za obred in morda kratek session po tem. Na obredu bova samo midva in pa moja 9-letna hči (in matičar in tolmač). Verjetno bi vse skupaj vzelo 1h? Največ 1,5h. Moj dragi se namreč RES ne mara slikat :)) Vnaprej hvala,