Zahtevaj brezplačne ponudbe za hidroizolacijo v Škofji Loki

15 izvajalcev v bližini

Že 2.862 uporabnikov iz Škofje Loke je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za hidroizolacijo Škofja Loka, 2022

4 zaključeni projekti s povprečno oceno 4,9

MEGAMATRIX d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: sanacija vlage, hidroizolacija, hidroizolacija kleti, hidroizolacija strehe, hidroizolacija ravne strehe, hidroizolacija terase, hidroizolacija balkona, hidroizolacija temeljev.

Zahtevaj ponudbo

BOTEAM d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Mateja M. , pred 5 leti

Dela so zaključena! Hitro so se odzvali! Pomagali so mi z nasveti. Nimam pripomb! Priporočam vsakemu, ki rabi tlake.

10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: obnova stanovanja, hidroizolacija balkona, estrih, tlaki in ometi, izdelava estrihov, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, hidroizolacija, samorazlivni estrih, izdelava tlakov in ometov, hidroizolacija terase, epoksi premaz, hidroizolacija ravne strehe, strojni tlaki, hidroizolacija temeljev, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo

MATEJA PAVLIN S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Aneta R. , pred 3 leti

Zelo sem zadovoljna z odzivnostjo in komunikacijo.

10+
Let na tržišču

Storitve: hidroizolacija balkona, hidroizolacija kleti, balkonska vrata, okna, strešna okna, okna in vrata, hidroizolacija strehe, hidroizolacija terase, pvc/alu okna, pvc okna, hidroizolacija, plastična okna, hidroizolacija temeljev, les/alu okna, alu okna, sanacija vlage.

Zahtevaj ponudbo

Kalcer d.o.o.

5,0
1 ocena
20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: hidroizolacija temeljev, turška savna, savne, infrardeča savna, bio savna, oprema za savne (peči, uparjalniki, ir grelci ...), hidroizolacija kleti, hidroizolacija ravne strehe, hidroizolacija, sanacija vlage, zunanja savna, hidroizolacija strehe, finska savna, parna savna, hidroizolacija terase, hidroizolacija balkona.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova kopalnice, pleskanje šol in vrtcev, obnova parketa, slikopleskarstvo, pleskarji, vinilne talne obloge, fasaderji, vrtne ograje, laminat, knauf predelne stene, polaganje ploščic, urejanje okolice in dvorišč, izolacija fasade, knauf spuščeni stropi, hiša na ključ, fasaderstvo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere dele stavbe je potrebno izolirati proti vlagi?

  Proti vlagi morate sanirati tla, temelje, ravne strehe, balkone in terase. Ostalih zidov ne smemo zapreti s hidroizolacijo, saj bi tako vlagi preprečili prehajanje med zidovi in bi tako vlagi, ki nastaja v hiši (zaradi sušenja perila, kuhanja, …), onemogočili prehod na prosto.

 • Zakaj je hidroizolacija pomembna?

  Hidroizolacija je postopek, s katerim dosežemo, da je določena zgradba vodoodporna. Ko preprečimo vdor vode v objekt, v končni fazi preprečimo tudi razpadanje objekta.

 • Kako se izvede hidroizolacija?

  Za izvedno hidroizolacije so na voljo različni materiali in tehnike, končni način izvedbe hidroizolacije pa se lahko določi šele po preučitvi stanja na terenu. Postopek je namreč odvisen od tega, ali gre za sanacijo vlage, vdora vode; ali je mogoča sanacija z zunanje strani objekta ali ne, iz katerega materiala so stene, in podobno.

 • Katere vrste hidroizolacije poznamo?

  Ločimo horizontalno in vertikalno hidroizolacijo. Horizontalna hidroizolacija je položena vzporedno s tlemi in preprečuje vdor kapilarne vlage iz temeljev in tal ter vdor podtalnice. Vertikalna hidroizolacija je izolacija sten, ki so nato zasute z zemljo in preprečuje vdor vlage iz zemlje. Položena je od temeljev do nekaj centimetrov (cca 30) nad terenom, da zaščiti steno tudi pred meteorno vodo.