Zahtevaj brezplačne ponudbe za hidroizolacijo na Vrhniki


Že 2.826 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za hidroizolacijo Vrhnika, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 4,8

Storitve: lokalno prezračevanje, centralno prezračevanje, hidroizolacija strehe, rekuperator, rekuperator zraka, hidroizolacija kleti, hidroizolacija balkona, hidroizolacija, hidroizolacija terase, prezračevanje z rekuperacijo, prezračevalni sistemi, sanacija vlage, hidroizolacija temeljev, lokalni rekuperator, hidroizolacija ravne strehe.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Janez M. , pred 2 letoma

Vse skupaj je potekalo izredno hitro in profesionalno. Podal je okvirno oceno stroška in ur, ki jih bo potreboval. Na kraj izvedbe del je prispel točno ob dogovorjeni uri, hitro izvedel popravila, vse v predvidenem času in finančnem okviru. Ne morem jih prehvalit! :)

10+
Let na tržišču

Storitve: menjava strehe, izolacija strehe, hidroizolacija strehe, prekrivanje strehe, streha, krovstvo, popravilo strehe, hidroizolacija kleti, hidroizolacija, sanacija vlage, strešne kritine, hidroizolacija terase, hidroizolacija temeljev, kritina, pločevinasta kritina, hidroizolacija balkona.

Zahtevaj ponudbo

HLEBEC d.o.o.

4,3
1 ocena
4,3
Vojko P. , pred 2 letoma

Z izbranim ponudnikom sem bil zelo zadovoljen. Danes je težko dobiti strokovne in prizadevne izvajalce. Od začetka do konca del smo imeli dober odnos.

Moja edina pripomba je, da lastnik ni izvajal občasne kontrole nad potekom del. Nad zidom so pozabili postaviti izolacijo in če ne bi tega opazil, bi tam nastal toplotni most. Napako so takoj odpravili in se večkrat opravičili.

10+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb

Storitve: krovstvo, hidroizolacija kleti, nadstreški, avtomobilski nadstrešek, hidroizolacija strehe, kovinski nadstreški, nadstreški za avto, strešne kritine, izolacija strehe, leseni nadstreški, hidroizolacija terase, hidroizolacija balkona, popravilo strehe, pergole, hidroizolacija temeljev, pločevinasta kritina.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: hidroizolacija kleti, hidroizolacija strehe, hidroizolacija terase, hidroizolacija ravne strehe, hidroizolacija temeljev, hidroizolacija balkona, hidroizolacija, sanacija vlage.

Zahtevaj ponudbo

SUAD ĆEHIĆ s.p.

 
0 ocen

Storitve: košnja trave, barvanje fasade, panelne ograje, leseni nadstreški, avtomobilski nadstrešek, slikopleskarska dela, knauf predelne stene, wpc ograje, obnova kopalnice na ključ, hidroizolacija terase, polaganje tapet, hidroizolacija balkona, pleskanje, slikopleskarstvo, nadstreški za avto, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

  • Katere dele stavbe je potrebno izolirati proti vlagi?

    Proti vlagi morate sanirati tla, temelje, ravne strehe, balkone in terase. Ostalih zidov ne smemo zapreti s hidroizolacijo, saj bi tako vlagi preprečili prehajanje med zidovi in bi tako vlagi, ki nastaja v hiši (zaradi sušenja perila, kuhanja, …), onemogočili prehod na prosto.

  • Zakaj je hidroizolacija pomembna?

    Hidroizolacija je postopek, s katerim dosežemo, da je določena zgradba vodoodporna. Ko preprečimo vdor vode v objekt, v končni fazi preprečimo tudi razpadanje objekta.

  • Kako se izvede hidroizolacija?

    Za izvedno hidroizolacije so na voljo različni materiali in tehnike, končni način izvedbe hidroizolacije pa se lahko določi šele po preučitvi stanja na terenu. Postopek je namreč odvisen od tega, ali gre za sanacijo vlage, vdora vode; ali je mogoča sanacija z zunanje strani objekta ali ne, iz katerega materiala so stene, in podobno.

  • Katere vrste hidroizolacije poznamo?

    Ločimo horizontalno in vertikalno hidroizolacijo. Horizontalna hidroizolacija je položena vzporedno s tlemi in preprečuje vdor kapilarne vlage iz temeljev in tal ter vdor podtalnice. Vertikalna hidroizolacija je izolacija sten, ki so nato zasute z zemljo in preprečuje vdor vlage iz zemlje. Položena je od temeljev do nekaj centimetrov (cca 30) nad terenom, da zaščiti steno tudi pred meteorno vodo.