Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov na Vrhniki

17 izvajalcev v bližini

Že 2.509 uporabnikov z Vrhnike je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

11 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Vrhnika, 2022

109 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

ALIVSAS PHP, d. d.

4,9
102 oceni
5,0
Klaudio S. , pred 2 letoma

Vse je potekalo izredno profesionalno, z ogromno posluha. Z fasado smo izredno zadovoljni, imamo izredno prijetno izkušnjo, vsem ki se odločate za novo fasado priporočam mojstre iz podjetja ALISASPHP!!!

5,0
Polona K. , pred 2 letoma

Podjetje se je projekta fasade lotilo strokovno. Najbolj sva bila zadovoljna, ker so z delom pričeli 14 dni pred predvidenim terminom. Delovodja Edin s svojo ekipo... lahko rečem res so natančni, vestni in prijazni. Videti je da imajo ogromno izkušenj ter z veseljem svetujejo pri kakšnih dilemah stranke. Po končanih delih so vse pospravili in pomili okna. :) Podjetje ALIVSAS PHP vsekakor priporočam vsakemu, ki si želi marljivih in tihih delavcev pri sebi doma. Imamo kvalitetno in najlepšo fasado na vasi. Ocenjujem z odliko. :)

100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: fasaderji, fasaderstvo, izdelava fasade, fasade, izolacija fasade, prenova fasade.

Zahtevaj ponudbo

HAZIR KALAČ S.P.

3,8
4 ocene
5,0
Dragica G. , pred 2 letoma

Izredno v redu je naredil! Četudi je bilo mraz, se je hitro odzval in sodeloval v pametnimi nasveti. Same pohvale, definitivno priporočam!

4,7
Irena K. , pred 10 meseci

Izvajalec, ki je delal pri meni je bil Kalač Hazir, z njim sem bila zadovoljna, pri pleskanju ni bil ravno natančen, drugače pa je bil prizadeven, zanesljiv, kar sem ga prosila je naredil z najinim dogovorom. Bolje bi ga priporočila za gradbena dela, kot so izdelava knaufa in drugih grobih del.

Storitve: estrih, samorazlivni estrih, zasaditev vrta, epoksi premaz, izdelava tlakov in ometov, urejanje okolice in dvorišč, načrtovanje vrta, pleskarstvo, stenske obloge, beljenje sten, epoksi tlaki, tlaki in ometi, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, pleskanje stanovanja, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje).

Zahtevaj ponudbo
5,0
Sanja S. , pred 2 mesecema

Zelo zadovoljni, priporočam!

5,0
Mirjam P. , pred 3 leti

Pravočasna odzivnost. Kvaliteta opravljenega dela je odlična, tako kot cena.

5+
Let na tržišču

Storitve: strojni tlaki, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja, izdelava tlakov in ometov, samorazlivni estrih, strojni ometi, tlaki in ometi, adaptacija stanovanja, estrih, epoksi tlaki, obnova stanovanja, fasaderstvo, fasaderji, prenova fasade, fasade, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo

PET-BM d.o.o.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: strojni tlaki, obnova stanovanja, prenova stanovanja, epoksi tlaki, izdelava estrihov, estrih, apneni omet, prenova stanovanja na ključ, epoksi premaz, tlaki in ometi, adaptacija stanovanja, strojni ometi, samorazlivni estrih, izdelava ometov, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo

RADIĆ G d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: gradnja hiše na ključ, estrih, strojni tlaki, polaganje knaufa, knauf spuščeni stropi, fasade, samorazlivni estrih, zidarska dela, epoksi tlaki, prenova fasade, gradnja hiše, gradbena dela, temeljna plošča, izdelava ometov, knauf strop, knauf.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: fasaderstvo, zidarska dela, knauf predelne stene, strojni tlaki, gradnja hiše na ključ, epoksi premaz, keramičarstvo, izris kopalnice, obnova stanovanja, fasaderji, zasaditev vrta, apneni omet, izdelava estrihov, knauf spuščeni stropi, gradbena dela, krajinski arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: izdelava estrihov, gradbena podjetja, male čistilne naprave, čistilne naprave brez elektrike, izkop (gradbene) jame, povozne čistilne naprave, samorazlivni estrih, polaganje ploščic, čistilne naprave, asfaltiranje & tlakovanje, fasaderji, tlakovanje dvorišča, prenova fasade, izolacija strehe, temeljna plošča, strešne kritine.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: izolacija fasade, vodoinštalater, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), izdelava škarpe, izkop, električarji, stenske obloge, izdelava fasade, ureditev okolice, suhomontažna dela, knauf predelne stene, pleskarji, izdelava tlakov in ometov, montaža knaufa, suhomontažni sistemi (knauf), fasade.

Zahtevaj ponudbo

SLED d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava tlakov in ometov, tlaki in ometi, epoksi premaz, epoksi tlaki, strojni tlaki, apneni omet, izdelava estrihov, samorazlivni estrih, estrih, strojni ometi, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: zidarstvo, strojni tlaki, obrezovanje dreves, urejanje okolice in dvorišč, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), knauf predelne stene, izolacija fasade, fasaderstvo, montaža knaufa, izdelava tlakov in ometov, ureditev okolice, suhomontažni sistemi (knauf), krajinski arhitekti, gradbena podjetja, izdelava fasade, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

Anže Slabe s.p.

 
0 ocen

Storitve: epoksi premaz, estrih, tlaki in ometi, strojni tlaki, samorazlivni estrih, izdelava tlakov in ometov, izdelava ometov, epoksi tlaki, apneni omet, izdelava estrihov, strojni ometi.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Vrhnika

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 73
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Suhi estrihi
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, Potrebujem strojno izdelavo (suhi) estriha na terasi, in sicer imam površine 70 m2. Želena debelina estriha najmanj med 3,50cm - 4cm. Ne potrebujem izolacije, podloga na terasi je beton na betonu pa lepenka ter nebi potreboval talnega gretja. Objekt se nahaja na Stari Vrhniki. Lp!

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov (v m2): 530
 • Kakšne omete želite?: Ročni ometi
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni! Imamo novogradnjo v Verdu pri Vrhniki. Površina sten v dveh nadstropjih je = m2. Površina stropa je m2 Potrebujemo pa apneno-cementne strojne omete. Stene bi se zaribalo "na klasičen način", kot so bile včasih in bi jih mi potem samo še pobelili. Nočemo kot šipa gladkih sten. Hvala za ponudbo.

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov (v m2): 60
 • Kakšne omete želite?: Ročni ometi
 • Rok za izvedbo: Takoj

Zdravo, V podkletenem, zidanem delu (cca. 30m2 prostor) imamo za izdelati notranjo stran prostora (ometi, končati tla ipd...) ter nekaj betonaže na dveh vhodih in en vhod za na vrt. Prilagam tloris pritličje ter zunanji izgled kleti. Končana je elektro in vodovodna inštalacija v tem prostoru. Objekt stoji na Zaplani (občina Vrhnika), dobro dostopen, Hvala in lp