Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Grosuplju

23 izvajalcev v bližini

Že 2.859 uporabnikov iz Grosuplja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Grosuplje, 2022

5 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

Boštjan Mravlje s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Janez B. , pred 2 letoma

Se nimam pritoževati. Smo se slišali, dogovorili in potem naredili. Brez pripomb!

10+
Let na tržišču

Storitve: urejanje okolice in dvorišč, fasade, izdelava fasade, fasaderstvo, samorazlivni estrih, načrtovanje vrta, tlakovanje dvorišča, izdelava ometov, ureditev okolice, asfaltiranje dvorišča, izolacija fasade, vrtnarstvo, obrezovanje dreves, strojni tlaki, urejanje vrtov, košnja trave.

Zahtevaj ponudbo

BOŠTJAN OBLAK S.P.

5,0
3 ocene
5,0
Rok H. , pred 3 leti

- kratek rok - kot dogovorjeno - kakovostno izvedeno

10+
Let na tržišču

Storitve: estrih, izdelava tlakov in ometov, tlaki in ometi, strojni tlaki, epoksi premaz, strojni ometi, samorazlivni estrih, epoksi tlaki, izdelava estrihov, apneni omet, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

HAMZA FAJIĆ s.p.

4,7
1 ocena
4,7
Jože Č. , pred 2 letoma

Prijazen in pošten, se drži dogovora.

Delavci so malo površni.

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: barvanje fasade, izdelava fasade, fasade, izdelava tlakov in ometov, fasaderstvo, slikopleskarstvo, izdelava estrihov, strojni ometi, polaganje tapet, apneni omet, epoksi premaz, pleskanje, prenova fasade, estrih, epoksi tlaki, izolacija fasade.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, pergole, napeljava elektrike, leseni nadstreški, knauf spuščeni stropi, pločevinasta kritina, prenova stanovanja na ključ, strešne kritine, suhomontažna dela, izkop kanalov, izdelava fasade, tlakovanje, suhomontažni sistemi (knauf), kovinski nadstreški, gradnja hiše, prenova fasade.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava tlakov in ometov, apneni omet, estrih, strojni ometi, strojni tlaki, samorazlivni estrih, izdelava ometov, izdelava estrihov, epoksi premaz, epoksi tlaki, tlaki in ometi.

Zahtevaj ponudbo

MEŠ-PON d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: prenova fasade, fasade, epoksi premaz, izolacija fasade, apneni omet, fasaderstvo, epoksi tlaki, strojni ometi, izdelava tlakov in ometov, estrih, izdelava estrihov, izdelava ometov, strojni tlaki, tlaki in ometi, fasaderji, izdelava fasade.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: beljenje sten, izdelava fasade, knauf spuščeni stropi, suhomontažna dela, obnova stanovanja, beljenje, streha, estrih, montaža knaufa, epoksi premaz, pleskanje, keramičar, krovstvo, košnja trave, keramičarstvo, krajinski arhitekti.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: suhomontažna dela, epoksi premaz, estrih, izdelava tlakov in ometov, izris kopalnice, tlakovanje dvorišča, izkopi in zemeljska dela, izkop kanalov, tlakovanje, izdelava estrihov, apneni omet, polaganje tlakovcev, polaganje knaufa, kopalnica na ključ, knauf strop, knauf.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava fasade, samorazlivni estrih, fasaderji, prenova fasade, epoksi tlaki, strojni ometi, izdelava tlakov in ometov, fasade, apneni omet, izdelava ometov, epoksi premaz, estrih, fasaderstvo, tlaki in ometi, izdelava estrihov, izolacija fasade.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava škarpe, kopalnica na ključ, hiša na ključ, krajinski arhitekti, fasaderji, urejanje okolice in dvorišč, gradnja hiše na ključ, prenova kopalnice, obnova stanovanja, zidarstvo, prenova fasade, gradbena podjetja, polaganje tlakovcev, tlakovanje dvorišča, adaptacija stanovanja, fasaderstvo.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Grosuplje

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 50
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljeni, trenutno prenavljamo hišo. Zamenjali smo cevi za vodovod in po tleh speljali centralno ogrevanje. Zato smo morali razbiti kar nekaj estriha. Sedaj želimo razbiti del zakrpati. Smo časovno na tesnem, zato bi bilo dobro, da bi bili tlaki suhi v roku dveh tednov. Za več informacij bi verjetno morali priti na ogled. Na voljo sem na zgoraj navedenem telefonu. Hvala, lp

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 14
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Suhi estrihi
 • Rok za izvedbo: Takoj

Prenavljamo otrosko sobo in bi potrebovali (verjetno) suhi estrih. Tla so izbocena, ker je spodaj stara klet z izbocenimi stropi. Torej nekje je prostora za estrih 15 cm, drugje pa samo 2 cm. Na estrih bi polozili vinil, verjetno 0.5 cm. Prostora za izolacijo (stiropor) verjetno ne bo povsod, torej ne vem ali ima smisel sploh polagati stiropor samo na nekaterih mestih? Priporocljiv je ogled sobe. Glejte dve sliki poda v sobi. lp

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal: 48 m2
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Čim prej

V kletnih prostorih hiše (površina kleti 48m2) potrebujem izvajalca za izdelavo estriha. Tla (betonska plošča) so že zaščitena s hidro in termo izolacijo (4cm). Robni trak in PE folijo imam že pripravljeno za "montažo". Glede izbire klasični ali samorazlivni estrih še nisem odločen in bi želel mnenje izvajalca. Hvala, lp.

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal: 75 m2
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Čim prej

Potrebujem izvajalca strojnih tlakov v hiši, cca 75 m2, debeline 6 cm, cevi za talnoogrevanje in izolacija bodo predhodno položeni. Potrebujem pa tudi izvajalca strojnih ometov za cca m2. Večino sten je iz kamna (gre za obnovo starejše hiše, zidane iz kamna, ... vse po dogovoru. Stene iz kamna bi obdelal samo z debelejšim cementnim šricem, (naknadno bom dal izolacijo 5 cm in knauf), cca 50 m2 sten iz modelarca pa je potrebno ometat strojno do finega.