Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Slovenskih Konjicah

24 izvajalcev v bližini

Že 1.274 uporabnikov iz Slovenskih Konjic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Slovenske Konjice, 2022

18 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

DENIS KAVC s.p.

5,0
4 ocene
5,0
Ekotur d.o.o. , pred 4 leti

Zelo zadovoljen sem z g. Denisom! Dam mu oceno 5+! Priporočam ga naprej z veseljem.

5,0
Miran M. , pred 4 leti

Zelo zadovoljni! Točen, dobro naredil, brez pripomb. Priporočam!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019

Storitve: strojni ometi, estrih, samorazlivni estrih, epoksi premaz, apneni omet, strojni tlaki, izdelava ometov, epoksi tlaki, izdelava estrihov, izdelava tlakov in ometov, tlaki in ometi.

Zahtevaj ponudbo

BOJAN ŽNIDAREC s.p.

4,3
4 ocene
5,0
Darja T. , pred 1 letom

Dela so izvedena, vse je bilo OK!

5,0
Ales R. , pred 3 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov. Delo izvedeno korektno, hitro in kvalitetno. Priporočam ga še ostalim.

5+
Let na tržišču

Storitve: adaptacija stanovanja, izdelava tlakov in ometov, prenova stanovanja, apneni omet, epoksi premaz, strojni tlaki, izdelava estrihov, epoksi tlaki, samorazlivni estrih, izdelava ometov, tlaki in ometi, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, strojni ometi, estrih.

Zahtevaj ponudbo

GRANITEX d.o.o.

4,8
9 ocen
5,0
Teja H. , pred 4 leti

Takojšnja odzivnost, prijaznost in korektnost.

5,0
Anita I. , pred 2 letoma

Zelo profesionalni pristop. Svetovali so mi tudi na kraju samem in mi pomagali z nasveti pri odločitvi. Ker sem storitev potrebovala prvič, mi je to bilo v veliko pomoč, saj na tem področju nisem imela izkušenj. Držali so se vseh rokov, montaža je bila predčasna in brez vsakih zapletov. Pa tudi narejeno je zelo lepo. Poleg tega so bili tudi zelo prijazni, kar je dan danes tudi lepo.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: tlaki in ometi, kamnoseštvo, estrih, kamnosek, nagrobniki, izdelava ometov, samorazlivni estrih, strojni ometi, epoksi tlaki, nagrobni spomeniki, strojni tlaki, epoksi premaz, kamnite stopnice, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

GRADNJE A & S, d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Andreja H. , pred 2 letoma

Vse je bilo tako kot smo se dogovorili. Zelo zadovoljni!

10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: temeljna plošča, epoksi tlaki, epoksi premaz, gradbena dela, fasaderji, prenova fasade, hiša na ključ, strojni ometi, tlaki in ometi, strojni tlaki, fasade, izdelava tlakov in ometov, gradnja hiše, fasaderstvo, gradbena podjetja, gradnja hiše na ključ.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava estrihov, strojni ometi, samorazlivni estrih, izdelava tlakov in ometov, tlaki in ometi, strojni tlaki, epoksi tlaki, izdelava ometov, epoksi premaz, apneni omet, estrih.

Zahtevaj ponudbo

JK ČAKŠ d.o.o.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: samorazlivni estrih, strojni tlaki, tlaki in ometi, kamnoseštvo, kamnosek, kamnite stopnice, izdelava tlakov in ometov, epoksi premaz, izdelava ometov, apneni omet, nagrobni spomeniki, nagrobniki, estrih, strojni ometi, izdelava estrihov, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Slovenske Konjice

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 15
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Takoj

Želim prenoviti starejši gospodarski prostor v telovadnico. Gre za 1 prostor velikosti 15 m2.. Na tleh so trenutno kamnite kocke, zid je brez ometa, samo opeka. Reže med opekami na tleh bi bilo potrebno zapolniti in narediti talno oblogo(estrih) in stene (lahko se nanje nalepi gips plošče in potem prebeli) Objet se nahaja v središču Slovenskih Konjic (Savinjska). Hvala.

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov (v m2): 519
 • Kakšne omete želite?: Strojni ometi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Iščem izvajalca ometov pri novo gradnji: - ometi so na stenah - na stropu je knauf - novogradnja - klasična gradnja - termin: marec (ko bodo temperature omogočale) 4 Dobava materiala in izdelava ROČNEGA ometa sten pritličja z apneno cementno malto. Vključno z obdelavo notranjih vidnih špalet. Vključno z ojačitveno mrežico na stikih zidov in vogalnikov ter preklad, vsemi dodatnimi deli, prenosi in delovnimi odri ter obdelavo špalet za RAL montažo oken. m2 ,00 5 Dobava materiala in izdelava ROČNEGA ometa sten nadstropja z apneno cementno malto. Vključno z obdelavo notranjih vidnih špalet. Vključno z ojačitveno mrežico na stikih zidov in vogalnikov ter preklad, vsemi dodatnimi deli, prenosi in delovnimi odri ter obdelavo špalet za RAL montažo oken. m2 ,00 - priponka: načrti(Tlorisi, prerezi) - višina 2,5(vidni del) Cena naj se oblikuje: - cena materiala na m2 -cena dela na M2 Hvala

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 278
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Izdelava estrihov: - na balkonih - na bivalnih povšinah - izolacija steklena ali kamena volna - EKO SKLAD - novogradnja - pasivna hiša 10 "Izdelava plavajočih estrihov v pritličju, komplet sestave: - mikro armirani cementni estrih debeline cca. 6,0 cm - PE folija - toplotna izolacija: ekspandirani polistiren (toplotna prevodnost 0, W/mK) (kot npr. Fragmat EPS ) 10,0 cm." m2 90,50 11 "Izdelava plavajočih estrihov v garaži, komplet sestave: - mikro armirani cementni estrih debeline cca. 6,0 cm - PE folija - toplotna izolacija: ekspandirani polistiren (toplotna prevodnost 0, W/mK) (kot npr. Fragmat EPS ) 8,0 cm." m2 46,70 12 "Izdelava plavajočih estrihov v nadstropju, komplet sestave: - mikro armirani cementni estrih debeline cca. 6,0 cm - PE folija - toplotna izolacija: ekspandirani polistiren (toplotna prevodnost 0, W/mK) (kot npr. Fragmat EPS ) 10,0 cm." m2 75,50 13 "Izdelava plavajočih estrihov v naklonu 1%, na ravnih strehah, komplet sestave: - mikro armirani cementni estrih debeline cca. 6,0 cm - PE folija - toplotna izolacija: ekstrudirani polistiren (toplotna prevodnost 0, W/mK) (kot npr. FIBRANxps -L) 8,0 cm. " m2 65,20

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov (v m2): 450
 • Kakšne omete želite?: Strojni ometi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni! Iščem izvajalca za izdelavo notranjih ometov na YTONG. Mojster lahko glede na izkušnje predlaga vrsto notranjih ometov (YTONG, ROEFIX ipd.). Želimo gladek končni izgled. Zaenkrat bi se omet izvajal samo na stenah, stropi v prtličju in mansardi se bodo obdelali z knaufom (sami.). Objekt se nahaja v okolici Slovenskih Konjic. Lep pozdrav