Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Murski Soboti

12 izvajalcev v bližini

Že 2.600 uporabnikov iz Murske Sobote je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Murska Sobota, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

5,0
Jure P. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in dogovorjene cene.Delo opravi kvalitetno, stranki da številne dobre nasvete,kako kaj rešiti.Upošteva želje stranke. Dam mu najboljšo oceno .

Storitve: slikopleskarstvo, fasade, fasaderji, pleskarji, pleskarstvo, strojni tlaki, suhomontažna dela, montaža knaufa, knauf predelne stene, izdelava ometov, pleskanje šol in vrtcev, samorazlivni estrih, slikopleskarska dela, izdelava estrihov, knauf, prenova fasade.

Zahtevaj ponudbo

Štefan Marič s.p.

5,0
1 ocena
5,0
Zvonko J. , pred 25 dnevi

Smo bili zelo navdušeni nad odzivnostjo in hitrostjo izvedbe. Kapo dol Štefanu za opravljeno delo.

10+
Let na tržišču

Storitve: električno ogrevanje, kotel na drva, strojni tlaki, bojlerji, rekuperator zraka, apneni omet, brušenje parketa, kombinirani bojler, centralno ogrevanje na elektriko, toplotne črpalke, prezračevanje z rekuperacijo, laminat, zalogovniki in bojlerji, visokotemperaturna toplotna črpalka, montaža klime, klima naprava.

Zahtevaj ponudbo

ZVONKO FILIPIČ S.P.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: polaganje keramike, keramičar, strojni tlaki, izdelava tlakov in ometov, epoksi tlaki, keramičarstvo, apneni omet, polaganje ploščic, izdelava ometov, epoksi premaz, strojni ometi, tlaki in ometi, izdelava estrihov, estrih, samorazlivni estrih.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava estrihov, apneni omet, strojni ometi, strojni tlaki, tlaki in ometi, estrih, epoksi premaz, fasaderstvo, fasade, izolacija fasade, fasaderji, prenova fasade, izdelava tlakov in ometov, izdelava fasade, epoksi tlaki, samorazlivni estrih.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: gradbena podjetja, obnova stanovanja, obnova kopalnice na ključ, parketarstvo, gradnja hiše, hiša na ključ, izdelava škarpe, asfaltiranje & tlakovanje, zasaditev vrta, izdelava estrihov, košnja trave, gradnja hiše na ključ, fasaderstvo, krajinski arhitekti, pleskarstvo, ureditev okolice.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Murska Sobota

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov: 245 m2
 • Kakšne omete želite?: Strojni ometi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Naprava naklonskega estriha nad prizidkom debeline 2-10 cm z cementno malto 1:3 z zaribano površino, komplet z napravo malte, pomožnimi deli in prenosi. m2 25,00 Kompletna izvedba ometov zidanih zidov s podaljšano apnenocementno malto, vključno z vsemi prenosi, delovnimi odri, pomožnimi deli in materialom (zajeti tudi pocinkani vogalniki). m2 ,00 Naprava cementnega estriha tlakov debeline 6 cm z cementno malto 1:3 s strojno zaribano površino, komplet z napravo malte, pomožnimi deli in prenosi. V ceni je potrebno zajeti tudi mikrovlakna. m2 75,00