Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Brežicah

16 izvajalcev v bližini

Že 1.478 uporabnikov iz Brežic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Brežice, 2022

7 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Irena B. , pred 2 letoma

Je bilo v redu.

10+
Let na tržišču

Storitve: strojni ometi, zidarska dela, fasade, strojni tlaki, suhomontažni sistemi (knauf), gradnja hiše, knauf spuščeni stropi, prenova fasade, gradbena dela, tlaki in ometi, knauf strop, suhomontažna dela, estrih, izdelava ometov, fasaderji, izolacija fasade.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Uroš J. , pred 4 leti

Zadovoljen!

5,0
Simon B. , pred 4 leti

Ponudnik je bil zelo resen. Od dogovora do zaključka del je minil en teden. Zelo sem zadovoljen z dogovorjeno ceno, saj je bila veliko bolj ugodna od ostalih ponudnikov. Držal se je dogovorjene cene ter same izvedbe del. Vgradil je kvalitetne materiale ter pospravil delovišče. Tako da ocena 5.

5+
Let na tržišču
Izbor strank 2017
Izbor strank 2018

Storitve: asfaltiranje dvorišča, brušenje parketa, sanacija parketa, parketarstvo, epoksi tlaki, načrtovanje vrta, vrtnarstvo, ureditev okolice, apneni omet, izdelava tlakov in ometov, estrih, vinilne talne obloge, tlakovanje dvorišča, samorazlivni estrih, parket, obrezovanje dreves.

Zahtevaj ponudbo

FOMES d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: gradnja hiše, gradbena podjetja, suhomontažna dela, prenova fasade, temeljna plošča, suhomontažni sistemi (knauf), samorazlivni estrih, knauf, strojni tlaki, gradnja hiše na ključ, polaganje knaufa, izkopi in zemeljska dela, epoksi premaz, izdelava fasade, izkop (gradbene) jame, rušitvena dela.

Zahtevaj ponudbo

BK GRADNJA d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: obnova stanovanja, zidarstvo, estrih, keramičarstvo, prenova stanovanja na ključ, polaganje keramike, električni radiatorji, gradnja hiše na ključ, izdelava ometov, kotel na drva, lokalno prezračevanje, knauf strop, temeljna plošča, vodno talno gretje, gradbena podjetja, prenova kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: popravilo strehe, urejanje vrtov, gradnja hiše, talne obloge, polaganje knaufa, izolacija strehe, izolacija fasade, zidarska dela, prenova kopalnice, izkopi in zemeljska dela, obnova kopalnice na ključ, krovstvo, izdelava škarpe, fasaderji, knauf strop, gradbeni nadzor.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji