Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Zagorju ob Savi


Že 1.362 uporabnikov iz Zagorja ob Savi je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Zagorje ob Savi, 2022

21 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

5,0
Andrej K. , pred 2 letoma

Odzivnost, natančnost.Komunikacija na nivoju, stene zaključene za beljenje, počiščeno. Zelo zadovoljen in toplo priporočam.

5,0
Tomi J. , pred 2 letoma

Prijazna ekipa, spoštovali so dogovore, natančno in kvalitetno opravili svoje delo, odzivali so se na klice, bili prilagodljivi in ponudili nasvete, kjer je bilo potrebno. Vse pohvale. Sodelovanje je bilo brez stresa in v zadovoljstvo.

20+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: obnova stanovanja, stenske obloge, slikopleskarska dela, polaganje knaufa, polaganje tapet, knauf spuščeni stropi, beljenje sten, pleskanje, pleskarstvo, prenova stanovanja na ključ, pleskanje stanovanja, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, knauf, slikopleskarstvo, barvanje fasade.

Zahtevaj ponudbo

ANMAX, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Rok G. , pred 1 letom

ANMAX d.o.o.so mi izdelali omete. Bili so hitro odzivni in z njihovim delom sem zadovoljen, zato ocena pet.

20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: estrih, samorazlivni estrih, tlaki in ometi, epoksi premaz, izdelava estrihov, izdelava tlakov in ometov, strojni tlaki, izdelava ometov, epoksi tlaki, apneni omet, strojni ometi.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: polaganje knaufa, epoksi premaz, izdelava tlakov in ometov, gradbena dela, obnova stanovanja, izolacija fasade, zidarska dela, fasaderji, dvokrilna garažna vrata, adaptacija stanovanja, garažna vrata po meri, slikopleskarstvo, epoksi tlaki, prenova fasade, pleskanje stanovanja, beljenje.

Zahtevaj ponudbo

BF gradnje d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: barvanje fasade, stenske obloge, strojni tlaki, izdelava tlakov in ometov, strojni ometi, knauf spuščeni stropi, knauf, laminat, slikopleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev, polaganje parketa, pleskanje stanovanja, suhomontažni sistemi (knauf), parketarstvo, brušenje parketa, suhomontažna dela.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: izdelava ometov, fasaderji, apneni omet, izolacija fasade, izdelava tlakov in ometov, izdelava fasade, estrih, tlaki in ometi, epoksi premaz, fasade, epoksi tlaki, prenova fasade, strojni tlaki, fasaderstvo, samorazlivni estrih, izdelava estrihov.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Zagorje ob Savi

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 70
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, imam nepokrito zunanjo teraso, zdajšnji estrih bi odstranili ter bi še prej popravili hidroizolacijo,ker verjetno nekje pušča (spodaj je garaža) širina obstoječega estriha je 5.50 metra,na tej širini je narejen padec estriha iz 7 na 5 cm da odteka voda. Po tej površini se načeloma samo hodi ali vozi s kolesom. Hvala, lp