Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Postojni


Že 1.627 uporabnikov iz Postojne je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Postojna, 2022

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: prenova fasade, izolacija fasade, izdelava fasade, fasade, apneni omet, fasaderstvo, izdelava estrihov, estrih, epoksi premaz, fasaderji, strojni tlaki, epoksi tlaki, strojni ometi, tlaki in ometi, izdelava ometov, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: zidarstvo, gradbena podjetja, estrih, slikopleskarska dela, knauf strop, zidarska dela, polaganje tapet, polaganje knaufa, temeljna plošča, stenske obloge, izdelava tlakov in ometov, gradnja hiše na ključ, tlaki in ometi, epoksi tlaki, pleskanje, pleskarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: peči za ogrevanje, talno ogrevanje, talno gretje, vinilne talne obloge, rekuperator, radiatorsko ogrevanje, izdelava ometov, ir paneli, ir grelne plošče, lokalno prezračevanje, električno ogrevanje, apneni omet, parketarstvo, epoksi premaz, montaža kamina, tlaki in ometi.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji