Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Logatcu

19 izvajalcev v bližini

Že 1.906 uporabnikov iz Logatca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Logatec, 2022

107 zaključenih projektov s povprečno oceno 5,0

ALIVSAS PHP, d. d.

5,0
107 ocen
5,0
Klaudio S. , pred 2 letoma

Vse je potekalo izredno profesionalno, z ogromno posluha. Z fasado smo izredno zadovoljni, imamo izredno prijetno izkušnjo, vsem ki se odločate za novo fasado priporočam mojstre iz podjetja ALISASPHP!!!

5,0
Polona K. , pred 3 leti

Podjetje se je projekta fasade lotilo strokovno. Najbolj sva bila zadovoljna, ker so z delom pričeli 14 dni pred predvidenim terminom. Delovodja Edin s svojo ekipo... lahko rečem res so natančni, vestni in prijazni. Videti je da imajo ogromno izkušenj ter z veseljem svetujejo pri kakšnih dilemah stranke. Po končanih delih so vse pospravili in pomili okna. :) Podjetje ALIVSAS PHP vsekakor priporočam vsakemu, ki si želi marljivih in tihih delavcev pri sebi doma. Imamo kvalitetno in najlepšo fasado na vasi. Ocenjujem z odliko. :)

100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: fasade, fasaderji, izdelava fasade, prenova fasade, izolacija fasade, fasaderstvo.

Zahtevaj ponudbo

GANTRI d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: zidarska dela, izdelava tlakov in ometov, gradbena podjetja, temeljna plošča, tlaki in ometi, hiša na ključ, gradbena dela, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja, gradnja hiše na ključ, epoksi premaz, obnova stanovanja, izdelava estrihov, epoksi tlaki, prenova stanovanja na ključ, zidarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: tlakovanje, pleskanje, urejanje okolice in dvorišč, vrtnarstvo, tlakovanje dvorišča, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, polaganje tlakovcev, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), temeljna plošča, urejanje vrtov, strojni tlaki, pleskanje stanovanja, zasaditev vrta, tlaki in ometi, beljenje sten.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava estrihov, suhomontažna dela, vrtnarstvo, apneni omet, načrtovanje vrta, izkopi in zemeljska dela, izkop kanalov, košnja trave, obrezovanje dreves, izdelava tlakov in ometov, zidarska dela, strojni ometi, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), gradbena podjetja, montaža knaufa, gradnja hiše.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova stanovanja na ključ, čistilka, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, čiščenje pisarn, obnova stanovanja, čistilni servisi, razkuževanje prostorov, čiščenje poslovnih prostorov, čiščenje stanovanja, dezinfekcija prostorov, čiščenje na domu, čiščenje hiše, čiščenje oken.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji