Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Litiji


Že 1.369 uporabnikov iz Litije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Litija, 2022

27 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

ANMAX, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Rok G. , pred 1 letom

ANMAX d.o.o.so mi izdelali omete. Bili so hitro odzivni in z njihovim delom sem zadovoljen, zato ocena pet.

20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: apneni omet, epoksi tlaki, izdelava ometov, samorazlivni estrih, estrih, izdelava estrihov, strojni ometi, epoksi premaz, strojni tlaki, tlaki in ometi, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Andrej K. , pred 2 letoma

Odzivnost, natančnost.Komunikacija na nivoju, stene zaključene za beljenje, počiščeno. Zelo zadovoljen in toplo priporočam.

5,0
Tomi J. , pred 2 letoma

Prijazna ekipa, spoštovali so dogovore, natančno in kvalitetno opravili svoje delo, odzivali so se na klice, bili prilagodljivi in ponudili nasvete, kjer je bilo potrebno. Vse pohvale. Sodelovanje je bilo brez stresa in v zadovoljstvo.

20+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: samorazlivni estrih, stenske obloge, izdelava ometov, montaža knaufa, epoksi tlaki, epoksi premaz, estrih, knauf spuščeni stropi, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, apneni omet, strojni ometi, suhomontažni sistemi (knauf), knauf, tlaki in ometi, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo

BOŠTJAN OBLAK S.P.

5,0
3 ocene
5,0
Rok H. , pred 3 leti

- kratek rok - kot dogovorjeno - kakovostno izvedeno

10+
Let na tržišču

Storitve: estrih, izdelava tlakov in ometov, tlaki in ometi, strojni tlaki, epoksi premaz, strojni ometi, samorazlivni estrih, epoksi tlaki, izdelava estrihov, apneni omet, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ BALOH S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Saša K. , pred 2 letoma

Držal se je dogovora.

Mogoče malo premalo komunikativnosti.

10+
Let na tržišču

Storitve: lakiranje parketa, vinilne talne obloge, kombinirani bojler, apneni omet, laminat, talne obloge, samorazlivni estrih, strojni tlaki, strojni ometi, estrih, polaganje parketa, izdelava estrihov, linolej, zalogovniki in bojlerji, grelnik vode - bojler, sanacija parketa.

Zahtevaj ponudbo

REMIH & CO d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Janja E. , pred 2 letoma

Vse je bilo narejeno kot smo se dogovorili. Definitivno priporočam!

5,0
Boštjan K. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Upoštevajo vse želje, ti svetujejo in podajo svoja menja. Od kontakta do izvedbe je minilo 6 dni. Zelo zadovoljen.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: samorazlivni estrih, epoksi premaz, estrih, adaptacija stanovanja, strojni ometi, izdelava tlakov in ometov, izdelava ometov, tlaki in ometi, epoksi tlaki, prenova stanovanja, apneni omet, obnova stanovanja, strojni tlaki, prenova stanovanja na ključ, izdelava estrihov.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: moderne kopalnice, keramičarstvo, adaptacija kopalnice, strojni tlaki, hidroizolacija temeljev, tlaki in ometi, centralne peči na drva, gradnja hiše, montaža kamina, prenova kopalnice, vodovodna napeljava, obnova kopalnice na ključ, sanacija vlage, toplotna črpalka voda/voda, montaža peči, fasaderji.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: knauf strop, izdelava tlakov in ometov, linolej, pleskarstvo, fasade, epoksi tlaki, apneni omet, montaža knaufa, vinilne talne obloge, kamnosek, talne obloge, sanacija parketa, nagrobniki, laminat, parket, zidarska dela.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji