Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Litiji


Že 1.174 uporabnikov iz Litije je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Litija, 2022

26 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

ANMAX, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Rok G. , pred 1 letom

ANMAX d.o.o.so mi izdelali omete. Bili so hitro odzivni in z njihovim delom sem zadovoljen, zato ocena pet.

20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava estrihov, epoksi tlaki, strojni tlaki, tlaki in ometi, epoksi premaz, izdelava tlakov in ometov, samorazlivni estrih, estrih, apneni omet, strojni ometi, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo
5,0
Andrej K. , pred 2 letoma

Odzivnost, natančnost.Komunikacija na nivoju, stene zaključene za beljenje, počiščeno. Zelo zadovoljen in toplo priporočam.

5,0
Tomi J. , pred 2 letoma

Prijazna ekipa, spoštovali so dogovore, natančno in kvalitetno opravili svoje delo, odzivali so se na klice, bili prilagodljivi in ponudili nasvete, kjer je bilo potrebno. Vse pohvale. Sodelovanje je bilo brez stresa in v zadovoljstvo.

20+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: tlaki in ometi, polaganje knaufa, strojni tlaki, knauf spuščeni stropi, epoksi tlaki, estrih, epoksi premaz, knauf, izdelava ometov, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, samorazlivni estrih, suhomontažni sistemi (knauf), montaža knaufa, strojni ometi, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

BOŠTJAN OBLAK S.P.

5,0
2 oceni
5,0
Rok H. , pred 2 letoma

- kratek rok - kot dogovorjeno - kakovostno izvedeno

10+
Let na tržišču
Preverjen izvajalec

Storitve: epoksi premaz, izdelava ometov, strojni ometi, apneni omet, estrih, samorazlivni estrih, tlaki in ometi, epoksi tlaki, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo

ANDREJ BALOH S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Saša K. , pred 1 letom

Držal se je dogovora.

Mogoče malo premalo komunikativnosti.

10+
Let na tržišču

Storitve: lakiranje parketa, parketarstvo, bojlerji, izdelava estrihov, vinilne talne obloge, laminat, tlaki in ometi, apneni omet, samorazlivni estrih, epoksi premaz, brušenje parketa, izdelava tlakov in ometov, talne obloge, zalogovnik za pelete, zalogovniki in bojlerji, sanacija parketa.

Zahtevaj ponudbo

REMIH & CO d.o.o.

5,0
2 oceni
5,0
Janja E. , pred 2 letoma

Vse je bilo narejeno kot smo se dogovorili. Definitivno priporočam!

5,0
Boštjan K. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov in cene. Upoštevajo vse želje, ti svetujejo in podajo svoja menja. Od kontakta do izvedbe je minilo 6 dni. Zelo zadovoljen.

20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: tlaki in ometi, estrih, epoksi premaz, adaptacija stanovanja, samorazlivni estrih, izdelava ometov, strojni tlaki, strojni ometi, epoksi tlaki, prenova stanovanja, izdelava estrihov, obnova stanovanja, apneni omet, prenova stanovanja na ključ, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: gradnja hiše, strojni ometi, prenova kopalnice, toplotna črpalka za sanitarno vodo, sanacija vlage, keramičarstvo, hidroizolacija terase, montaža kamina, izris kopalnice, fasaderstvo, vodovodna napeljava, kotel na drva, adaptacija kopalnice, montaža peči, apneni omet, obnova kopalnice na ključ.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava estrihov, pleskarji, parketarstvo, vinilne talne obloge, kamnosek, fasaderji, polaganje parketa, hiša na ključ, epoksi tlaki, kamnoseštvo, obnova parketa, polaganje knaufa, knauf, linolej, sanacija parketa, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji