Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Šentjurju

31 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.477 uporabnikov iz Šentjurja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Šentjur, 2022

17 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

BOJAN ŽNIDAREC s.p.

4,3
4 ocene
5,0
Darja T. , pred 2 letoma

Dela so izvedena, vse je bilo OK!

5,0
Ales R. , pred 4 leti

Ponudnik se je držal dogovorjenih rokov. Delo izvedeno korektno, hitro in kvalitetno. Priporočam ga še ostalim.

5+
Let na tržišču

Storitve: adaptacija stanovanja, izdelava estrihov, prenova stanovanja, strojni tlaki, estrih, izdelava ometov, apneni omet, epoksi tlaki, strojni ometi, izdelava tlakov in ometov, samorazlivni estrih, obnova stanovanja, prenova stanovanja na ključ, tlaki in ometi, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo

GRANITEX d.o.o.

4,8
9 ocen
5,0
Teja H. , pred 4 leti

Takojšnja odzivnost, prijaznost in korektnost.

5,0
Anita I. , pred 2 letoma

Zelo profesionalni pristop. Svetovali so mi tudi na kraju samem in mi pomagali z nasveti pri odločitvi. Ker sem storitev potrebovala prvič, mi je to bilo v veliko pomoč, saj na tem področju nisem imela izkušenj. Držali so se vseh rokov, montaža je bila predčasna in brez vsakih zapletov. Pa tudi narejeno je zelo lepo. Poleg tega so bili tudi zelo prijazni, kar je dan danes tudi lepo.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: izdelava tlakov in ometov, izdelava ometov, kamnoseštvo, nagrobni napis, kamnite stopnice, estrih, tlaki in ometi, epoksi premaz, epoksi tlaki, strojni ometi, strojni tlaki, izdelava estrihov, samorazlivni estrih, nagrobniki, nagrobni spomeniki, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

DENIS KAVC s.p.

5,0
4 ocene
5,0
Ekotur d.o.o. , pred 5 leti

Zelo zadovoljen sem z g. Denisom! Dam mu oceno 5+! Priporočam ga naprej z veseljem.

5,0
Miran M. , pred 5 leti

Zelo zadovoljni! Točen, dobro naredil, brez pripomb. Priporočam!

5+
Let na tržišču
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019

Storitve: tlaki in ometi, epoksi premaz, strojni ometi, estrih, strojni tlaki, izdelava ometov, izdelava tlakov in ometov, epoksi tlaki, apneni omet, izdelava estrihov, samorazlivni estrih.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: prenova fasade, izdelava fasade, fasade, strojni ometi, epoksi premaz, estrih, tlakovanje, zidarska dela, fasaderstvo, fasaderji, zidarstvo, izolacija fasade, polaganje tlakovcev, asfaltiranje & tlakovanje, hiša na ključ, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo

Slavko Frece s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: okna in vrata, vhodna stanovanjska vrata, sanacija parketa, parket, talne obloge, pleskanje šol in vrtcev, zamenjava notranjih vrat, balkonska vrata, pleskarji, izolacija fasade, polaganje keramike, brušenje parketa, dvižna garažna vrata, strešna okna, izdelava ometov, keramičarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: pleskarstvo, zidarska dela, epoksi tlaki, gradbena dela, fasaderji, polaganje knaufa, gradbena podjetja, slikopleskarstvo, suhomontažna dela, knauf predelne stene, montaža knaufa, pleskarji, polaganje tapet, stenske obloge, tlaki in ometi, beljenje sten.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Šentjur

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov (v m2): 300
 • Kakšne omete želite?: Strojni ometi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Lepo pozdravljeni, Na Proseniškem v občini Šentjur imava s fantom postavljeno hišo do strehe. Hiša še nima oken. Sedaj išćeva izvajalca za ostala dela, med drugim tudi za strojne omete. V prilogi pošiljam načrte hiše. Strojne omete bi potrebovala povsod razen v stropih v mansardi. Ponudbo potrebujem do konca tedna. Lep pozdrav,

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 80
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Lepo pozdravljeni, Na Proseniškem v občini Šentjur imava s fantom postavljeno hišo do strehe. Hiša še nima oken. Sedaj išćeva izvajalca za ostala dela, med drugim tudi za estrihe in strojne omete. V prilogi pošiljam načrte hiše. Estrihe, strojne omete, bi potrebovala v Roku enega meseca. Po hiši imava povsod predvideno talon gretje. Višina estriha je 30cm. Ponudbo potrebujem do konca tedna. Lep pozdrav,