Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Rušah

37 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 843 uporabnikov iz Ruš je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Ruše, 2022

19 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,7

MARJAN TAJKI S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Jolanda R. , pred 5 leti

Pohvalil bi strokovnost, zanesljivost, odgovornost.

20+
Let na tržišču

Storitve: apneni omet, samorazlivni estrih, tlakovanje dvorišča, polaganje keramike, montaža knaufa, knauf predelne stene, izdelava tlakov in ometov, prenova fasade, gradbena dela, epoksi premaz, zidarska dela, tlaki in ometi, polaganje ploščic, adaptacija stanovanja, fasaderji, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

DEGRA d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Marko V. , pred 2 letoma

Ponudnik se je držal dogovorjenega roka in cene. Delo so hitro in kvalitetno opravili, ter za seboj počistili. Priporočam.

20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: apneni omet, epoksi tlaki, izdelava tlakov in ometov, samorazlivni estrih, strojni ometi, strojni tlaki, izdelava ometov, epoksi premaz, tlaki in ometi, estrih, izdelava estrihov.

Zahtevaj ponudbo

ALEŠ HREN S.P.

4,7
14 ocen
5,0
Katja B. , pred 1 letom

Gospod Aleš Hren je definitivno med najboljšimi mojstri, s katerimi sva sodelovala. Rokov se je dosledno držal in svoje delo opravil vestno in natančno. Ob tem je tudi zelo prijazen in nama je predlagal nekaj dobrih rešitev. Priporočam!

5,0
Sabina Š. , pred 20 dnevi

Vse je bilo super.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: barvanje fasade, samorazlivni estrih, epoksi tlaki, moderne kopalnice, strojni ometi, slikopleskarstvo, stenske obloge, obnova kopalnice na ključ, strojni tlaki, suhomontažna dela, prenova kopalnice, tlaki in ometi, izdelava ometov, izris kopalnice, suhomontažni sistemi (knauf), pleskarji.

Zahtevaj ponudbo

DOVIS, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Nina C. , pred 10 meseci

Hitra odzivnost in kvalitetno opravljeno delo!

5+
Let na tržišču

Storitve: obnova stanovanja, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ.

Zahtevaj ponudbo

EM BAU d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Mojca B. , pred 1 mesecem

Vse je bilo super.

Storitve: zidarska dela, zasaditev vrta, epoksi tlaki, epoksi premaz, gradbena podjetja, izdelava tlakov in ometov, gradnja hiše, apneni omet, krajinski arhitekti, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), izdelava škarpe, zidarstvo, gradnja hiše na ključ, izdelava estrihov, ureditev okolice, hiša na ključ.

Zahtevaj ponudbo
3,7
Stanka D. , pred 6 meseci

Pleskanje so nam uredili pri podjetju SCG.

Storitve: pleskanje šol in vrtcev, estrih, izdelava tlakov in ometov, suhomontažna dela, čiščenje pisarn, keramičar, polaganje keramike, pleskanje stanovanja, epoksi premaz, slikopleskarstvo, tlaki in ometi, pleskarstvo, apneni omet, izdelava ometov, čistilka, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji