Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Trbovljah

13 izvajalcev v bližini

Že 1.669 uporabnikov iz Trbovelj je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

8 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Trbovlje, 2022

30 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Andrej K. , pred 2 letoma

Odzivnost, natančnost.Komunikacija na nivoju, stene zaključene za beljenje, počiščeno. Zelo zadovoljen in toplo priporočam.

5,0
Tomi J. , pred 2 letoma

Prijazna ekipa, spoštovali so dogovore, natančno in kvalitetno opravili svoje delo, odzivali so se na klice, bili prilagodljivi in ponudili nasvete, kjer je bilo potrebno. Vse pohvale. Sodelovanje je bilo brez stresa in v zadovoljstvo.

20+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: samorazlivni estrih, stenske obloge, izdelava ometov, montaža knaufa, epoksi tlaki, epoksi premaz, estrih, knauf spuščeni stropi, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, apneni omet, strojni ometi, suhomontažni sistemi (knauf), knauf, tlaki in ometi, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo

ANMAX, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Rok G. , pred 1 letom

ANMAX d.o.o.so mi izdelali omete. Bili so hitro odzivni in z njihovim delom sem zadovoljen, zato ocena pet.

20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: apneni omet, epoksi tlaki, izdelava ometov, samorazlivni estrih, estrih, izdelava estrihov, strojni ometi, epoksi premaz, strojni tlaki, tlaki in ometi, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo

GRANITEX d.o.o.

4,8
9 ocen
5,0
Teja H. , pred 4 leti

Takojšnja odzivnost, prijaznost in korektnost.

5,0
Anita I. , pred 2 letoma

Zelo profesionalni pristop. Svetovali so mi tudi na kraju samem in mi pomagali z nasveti pri odločitvi. Ker sem storitev potrebovala prvič, mi je to bilo v veliko pomoč, saj na tem področju nisem imela izkušenj. Držali so se vseh rokov, montaža je bila predčasna in brez vsakih zapletov. Pa tudi narejeno je zelo lepo. Poleg tega so bili tudi zelo prijazni, kar je dan danes tudi lepo.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: izdelava tlakov in ometov, izdelava ometov, kamnoseštvo, nagrobni napis, kamnite stopnice, estrih, tlaki in ometi, epoksi premaz, epoksi tlaki, strojni ometi, strojni tlaki, izdelava estrihov, samorazlivni estrih, nagrobniki, nagrobni spomeniki, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

BF gradnje d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: strojni ometi, knauf spuščeni stropi, suhomontažna dela, suhomontažni sistemi (knauf), polaganje parketa, strojni tlaki, pleskanje stanovanja, stenske obloge, laminat, parketarstvo, knauf, brušenje parketa, slikopleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev, izdelava tlakov in ometov, barvanje fasade.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: polaganje ploščic, tlaki in ometi, gradbena podjetja, kopalnica na ključ, polaganje keramike, epoksi premaz, izolacija fasade, knauf spuščeni stropi, knauf strop, prenova stanovanja na ključ, knauf predelne stene, prenova fasade, fasaderji, izdelava ometov, gradbena dela, izris kopalnice.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: keramičar, barvanje fasade, strojni ometi, dvižna garažna vrata, garažna vrata, polaganje knaufa, pleskanje stanovanja, beljenje sten, vinilne talne obloge, obnova kopalnice na ključ, knauf spuščeni stropi, epoksi tlaki, lakiranje parketa, knauf predelne stene, talne obloge, suhomontažna dela.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: samorazlivni estrih, fasade, epoksi premaz, fasaderstvo, apneni omet, fasaderji, izdelava fasade, prenova fasade, epoksi tlaki, estrih, izolacija fasade, strojni tlaki, izdelava tlakov in ometov, tlaki in ometi, izdelava estrihov, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: beljenje, obnova stanovanja, polaganje knaufa, prenova fasade, epoksi tlaki, izdelava tlakov in ometov, adaptacija stanovanja, dvokrilna garažna vrata, epoksi premaz, pleskanje stanovanja, izolacija fasade, gradbena dela, slikopleskarstvo, zidarska dela, fasaderji, garažna vrata po meri.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji