Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Trbovljah

14 izvajalcev v bližini

Že 1.492 uporabnikov iz Trbovelj je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

10 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Trbovlje, 2022

30 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

5,0
Andrej K. , pred 2 letoma

Odzivnost, natančnost.Komunikacija na nivoju, stene zaključene za beljenje, počiščeno. Zelo zadovoljen in toplo priporočam.

5,0
Tomi J. , pred 2 letoma

Prijazna ekipa, spoštovali so dogovore, natančno in kvalitetno opravili svoje delo, odzivali so se na klice, bili prilagodljivi in ponudili nasvete, kjer je bilo potrebno. Vse pohvale. Sodelovanje je bilo brez stresa in v zadovoljstvo.

20+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: tlaki in ometi, polaganje knaufa, strojni tlaki, knauf spuščeni stropi, epoksi tlaki, estrih, epoksi premaz, knauf, izdelava ometov, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, samorazlivni estrih, suhomontažni sistemi (knauf), montaža knaufa, strojni ometi, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

ANMAX, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Rok G. , pred 1 letom

ANMAX d.o.o.so mi izdelali omete. Bili so hitro odzivni in z njihovim delom sem zadovoljen, zato ocena pet.

20+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava estrihov, epoksi tlaki, strojni tlaki, tlaki in ometi, epoksi premaz, izdelava tlakov in ometov, samorazlivni estrih, estrih, apneni omet, strojni ometi, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

GRANITEX d.o.o.

4,8
9 ocen
5,0
Teja H. , pred 4 leti

Takojšnja odzivnost, prijaznost in korektnost.

5,0
Anita I. , pred 2 letoma

Zelo profesionalni pristop. Svetovali so mi tudi na kraju samem in mi pomagali z nasveti pri odločitvi. Ker sem storitev potrebovala prvič, mi je to bilo v veliko pomoč, saj na tem področju nisem imela izkušenj. Držali so se vseh rokov, montaža je bila predčasna in brez vsakih zapletov. Pa tudi narejeno je zelo lepo. Poleg tega so bili tudi zelo prijazni, kar je dan danes tudi lepo.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: tlaki in ometi, kamnoseštvo, estrih, kamnosek, nagrobniki, izdelava ometov, samorazlivni estrih, strojni ometi, epoksi tlaki, nagrobni spomeniki, strojni tlaki, epoksi premaz, kamnite stopnice, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

BF gradnje d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: knauf spuščeni stropi, obnova parketa, samorazlivni estrih, apneni omet, sanacija parketa, pleskanje stanovanja, parket, suhomontažna dela, knauf, slikopleskarska dela, knauf strop, barvanje fasade, izdelava ometov, polaganje parketa, knauf predelne stene, parketarstvo.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: polaganje ploščic, strojni ometi, gradbena podjetja, kopalnica na ključ, polaganje keramike, estrih, izolacija fasade, knauf, knauf strop, prenova stanovanja na ključ, knauf predelne stene, fasade, fasaderstvo, strojni tlaki, gradbena dela, moderne kopalnice.

Zahtevaj ponudbo

SET-LOVAR d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
20+
Število zaposlenih

Storitve: estrih, prenova kopalnice, izris kopalnice, izolacija fasade, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja, pleskanje šol in vrtcev, izdelava ometov, suhomontažna dela, obnova stanovanja, pleskanje, elektroinštalacije, prenova fasade, gradbena podjetja, izdelava estrihov, izdelava fasade.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: vhodna stanovanjska vrata, gradnja hiše, dvižna garažna vrata, strojni tlaki, energetska izkaznica za javno stavbo, plastična okna, estrih, vodovodna inštalacija v kopalnici, gradbena podjetja, okna, krovstvo, garažna vrata po meri, zamenjava notranjih vrat, energetske izkaznice, apneni omet, okna in vrata.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: polaganje knaufa, obnova kopalnice na ključ, knauf spuščeni stropi, beljenje, samorazlivni estrih, linolej, suhomontažni sistemi (knauf), knauf predelne stene, barvanje fasade, epoksi tlaki, garažna vrata, apneni omet, obnova parketa, pleskanje stanovanja, keramičarstvo, dvižna garažna vrata.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: tlaki in ometi, fasaderji, estrih, prenova fasade, izdelava estrihov, fasaderstvo, izdelava fasade, fasade, epoksi tlaki, epoksi premaz, izolacija fasade, apneni omet, izdelava ometov, strojni ometi, izdelava tlakov in ometov, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: obnova stanovanja, pleskarstvo, slikopleskarska dela, dvokrilna garažna vrata, adaptacija stanovanja, polaganje knaufa, epoksi tlaki, fasaderstvo, garažna vrata po meri, estrih, pleskanje stanovanja, izolacija fasade, gradbena dela, hiša na ključ, izdelava ometov, fasade.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji