Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Cerknici


Že 750 uporabnikov iz Cerknice je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Cerknica, 2022

103 zaključeni projekti s povprečno oceno 5,0

5,0
Darja D. , pred 2 letoma

Čudovit keramičar, za katerega lahko najdem samo superlative v pohvali.Priporočam.

20+
Let na tržišču

Storitve: apneni omet, fasaderstvo, izdelava tlakov in ometov, izolacija fasade, keramičarstvo, polaganje keramike, estrih, keramičar, izdelava estrihov, epoksi tlaki, fasade, strojni ometi, polaganje ploščic, tlaki in ometi, izdelava ometov, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo

ALIVSAS PHP, d. d.

4,9
102 oceni
5,0
Klaudio S. , pred 2 letoma

Vse je potekalo izredno profesionalno, z ogromno posluha. Z fasado smo izredno zadovoljni, imamo izredno prijetno izkušnjo, vsem ki se odločate za novo fasado priporočam mojstre iz podjetja ALISASPHP!!!

5,0
Polona K. , pred 2 letoma

Podjetje se je projekta fasade lotilo strokovno. Najbolj sva bila zadovoljna, ker so z delom pričeli 14 dni pred predvidenim terminom. Delovodja Edin s svojo ekipo... lahko rečem res so natančni, vestni in prijazni. Videti je da imajo ogromno izkušenj ter z veseljem svetujejo pri kakšnih dilemah stranke. Po končanih delih so vse pospravili in pomili okna. :) Podjetje ALIVSAS PHP vsekakor priporočam vsakemu, ki si želi marljivih in tihih delavcev pri sebi doma. Imamo kvalitetno in najlepšo fasado na vasi. Ocenjujem z odliko. :)

100+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: fasaderji, fasaderstvo, izdelava fasade, fasade, izolacija fasade, prenova fasade.

Zahtevaj ponudbo

GPV d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: izdelava fasade, načrtovanje vrta, ureditev okolice, gradbena dela, izdelava ometov, prenova fasade, epoksi tlaki, izdelava estrihov, izkop, izkop (gradbene) jame, strojni ometi, epoksi premaz, estrih, urejanje vrtov, zidarstvo, tlaki in ometi.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: izdelava estrihov, izdelava ometov, parket, vinilne talne obloge, strojni tlaki, samorazlivni estrih, polaganje ploščic, tlaki in ometi, laminat, strojni ometi, talne obloge, epoksi tlaki, brušenje parketa, keramičar, keramičarstvo, sanacija parketa.

Zahtevaj ponudbo

GRADES d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: izdelava fasade, epoksi premaz, gradnja hiše na ključ, estrih, izdelava estrihov, zidarska dela, gradbena podjetja, hiša na ključ, prenova fasade, izdelava ometov, samorazlivni estrih, fasade, zidarstvo, strojni ometi, apneni omet, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: fasade, prenova fasade, izdelava estrihov, strojni ometi, fasaderstvo, izolacija fasade, tlaki in ometi, izdelava ometov, fasaderji, izdelava tlakov in ometov, samorazlivni estrih, izdelava fasade, apneni omet, epoksi tlaki, epoksi premaz, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: nadometna električna napeljava, elektroinštalacije, električne inštalacije, gradbena dela, fasaderstvo, gradbena podjetja, fasade, izolacija fasade, izdelava ometov, apneni omet, adaptacija stanovanja, izdelava fasade, zidarska dela, prenova stanovanja na ključ, samorazlivni estrih, estrih.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji