Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Črnomlju


Že 1.209 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Črnomelj, 2022

15 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

5,0
Matjaž K. , pred 1 letom

Ponudnik se je držal dogovorjene kvalitete izvedbe, rokov in cene. Veliko mi je pomagal z nasvetom in rešitvijo. Andreja Štefaniča priporočam vsem zainteresiranim.

Preverjen izvajalec

Storitve: apneni omet, estrih, strojni tlaki, samorazlivni estrih, tlaki in ometi, epoksi premaz, izdelava ometov, epoksi tlaki, izdelava tlakov in ometov, strojni ometi, izdelava estrihov.

Zahtevaj ponudbo

DANIJEL LAMAS s.p.

4,6
14 ocen
5,0
Silvo K. , pred 4 leti

Pohvalil bi izvajalca del, podjetnika Danijela Lamasa, za opravljeno delo pri naši fasadi. Priporočam vsakemu!

5,0
Tadeja B. , pred 4 leti

Delo je bilo opravlejno hitro in super.

5+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: hiša na ključ, izdelava fasade, zidarstvo, zasaditev vrta, gradbena podjetja, fasaderstvo, vzdrževanje okolice (košnja, obrezovanje), temeljna plošča, fasade, fasaderji, načrtovanje vrta, gradnja hiše, prenova fasade, krajinski arhitekti, vrtnarstvo, obrezovanje dreves.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: apneni omet, kamnosek, strojni ometi, izdelava ometov, nagrobniki, samorazlivni estrih, epoksi tlaki, epoksi premaz, nagrobni napis, kamnoseštvo, nagrobni spomeniki, tlaki in ometi, strojni tlaki, izdelava estrihov, kamnite stopnice, estrih.

Zahtevaj ponudbo

FOOCUS d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču

Storitve: urejanje okolice in dvorišč, kovinski nadstreški, fasade, prenova stanovanja na ključ, samostojni nadstreški, estrih, gradnja hiše na ključ, prenova stanovanja, izdelava tlakov in ometov, lesene ograje, ograje, nadstreški za avto, vrtnarstvo, nadstreški z lopo, epoksi tlaki, zasaditev vrta.

Zahtevaj ponudbo

MARGRAD d.o.o.

 
0 ocen
5+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: hiša na ključ, gradnja hiše, zidarstvo, temeljna plošča, gradbena dela, gradnja hiše na ključ, zidarska dela, gradbena podjetja.

Zahtevaj ponudbo

ROBERT BAHOR S.P.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava tlakov in ometov, gradnja hiše na ključ, izdelava fasade, izdelava ometov, tlaki in ometi, fasaderji, izolacija fasade, fasade, apneni omet, samorazlivni estrih, prenova fasade, estrih, zidarstvo, zidarska dela, gradbena podjetja, gradnja hiše.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji