Zahtevaj brezplačne ponudbe za talno gretje v Črnomlju

15 izvajalcev v bližini

Že 1.209 uporabnikov iz Črnomlja je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov talnega gretja Črnomelj, 2022

28 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,8

NIX d.o.o.

4,7
26 ocen
5,0
Stane S. , pred 1 letom

Ugodno, hitro, kvalitetno... Vse pohvale ekipi NIX.

5,0
Dušan M. , pred 11 meseci

NIX d.o.o. so nam montirali toplotno črpalko. Korektno, ocena pet.

20+
Let na tržišču
20+
Izvedenih projektov
500+
Poslanih ponudb
Preverjen izvajalec
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2020
Izbor strank 2021

Storitve: toplotna črpalka za ogrevanje, toplotne črpalke, visokotemperaturna toplotna črpalka, toplotna črpalka zemlja/voda, toplotna črpalka zrak/voda, toplotna črpalka voda/voda, toplotna črpalka za sanitarno vodo.

Zahtevaj ponudbo

DELTA VOD, d.o.o.

5,0
1 ocena
5,0
Rožman B. , pred 2 letoma

vse je ok

10+
Let na tržišču

Storitve: električni radiatorji, peči in kotli, vodovodna inštalacija v kopalnici, zalogovnik za pelete, prenosna klima, klima brez zunanje enote, peči za ogrevanje, izdelava kopalnice, prezračevanje z rekuperacijo, toplotna črpalka zemlja/voda, prezračevalni sistemi, bojlerji, grelnik vode - bojler, centralno prezračevanje, centralno ogrevanje na elektriko, plinska peč.

Zahtevaj ponudbo

MEŽME d.o.o.

4,7
1 ocena
4,7
Jože K. , pred 4 leti

Držal se je rokov nabave in dela,na telefonski poziv se javlja,delo je opravil strokovno,svetoval je pri načrtu in predlagal rešitve.

20+
Let na tržišču
100+
Poslanih ponudb

Storitve: vodoinštalater, prezračevalni sistemi, vodno talno gretje, vgradnja klime, priklop na plinovod, ir paneli za kopalnico, napeljava plina, plinska napeljava, temeljna plošča, centralno ogrevanje na elektriko, rekuperator, zalogovnik tople vode, montaža plinske peči, kopalnica na ključ, ir grelne plošče, lokalno prezračevanje.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: napeljava elektrike, elektroinštalacije, električne inštalacije, nadometna električna napeljava, električarji.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: plinska peč, rekuperator zraka, prezračevanje z rekuperacijo, multi split klima, napeljava plina, gradbena dela, vodovodna inštalacija v kopalnici, peči na drva, centralno prezračevanje, lokalno prezračevanje, fotovoltaika, temeljna plošča, električne inštalacije, kotel na drva, grelnik vode - bojler, klima brez zunanje enote.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: sončni kolektorji, vodno talno gretje, zalogovniki in bojlerji, obnova kopalnice na ključ, zalogovnik tople vode, napeljava plina, toplotna črpalka za ogrevanje, montaža klime, prenosna klima, servis klime, centralno ogrevanje na elektriko, centralno prezračevanje, centralne peči na drva, adaptacija kopalnice, priklop na plinovod, vodovodna inštalacija v kopalnici.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Ali je talno gretje kompatibilno z vsemi tipi talnih oblog?

  Talno gretje se bo najboljše obneslo v kombinaciji s keramičnimi in kamnitimi talnimi oblogami. Kompatibilno je tudi z laminatom, manj s parketom. Za električno talno gretje parket ni primerna talna obloga, za toplovodno pa mora parket izpolnjevati določene zahteve: les mora dobro prenašati toplotne učinke in mora biti dobro dimenzijsko stabilen. Najprimernejši je parket z brezovo vezano ploščo, uporabite lahko tudi hrast, oreh in češnjo. Takšen parket mora biti masivni ali večslojni in debel najmanj 10 mm.

 • Kolikšna naj bo pokritost talnega gretja?

  Če talno gretje predstavlja osnovno ogrevanje, se priporoča 80% pokritost.

 • Katere so prednosti talnega gretja v primerjavi z radiatorskim?

  Največja prednost talnega gretja je manjša raba energije, ki rezultira v nižjih stroških ogrevanja. V primerjavi z radiatorski ogrevanjem boste imeli približno 15% prihranka. Druge prednosti talnega gretja so še, da se ogrevan zrak bolj enakomerno razporedi po prostoru, da je zrak manj suh, rav tako pa manj kroži, zaradi česar se bo nabiralo manj prahu. Z radiatorji po drugi strani lažje uravnavamo temperaturo v prostoru, za segrevanje oziroma dosego želene temperature tudi potrebujejo manj časa.

 • Kakšen mora biti estrih za talno gretje?

  S talnim gretjem je kompatibilen mavčni, samorazlivni ali klasični betonski estrih. Pomembno je, da je ta primerne debeline, to je vsej 35 mm, najbolj optimalna debelina pa je med 45 in 60 mm. S to debelino bomo dosegli najboljše toplotne izkoristke.

 • Ali naj izberem električno ali toplovodno talno gretje?

  Ali je za vas primerno električno ali toplovodno talno gretje, je odvisno od tega, koliko prostorov želite ogrevati. Toplovodno talno gretje je namreč primerno za ogrevanje celotne hiše, medtem ko je električno namenjeno predvsem ogrevanju določenega prostora. Ogrevanje samo določenih prostorov je smiselno predvsem za ogrevanje v prehodnih obdobjih, ko še ne zaženemo primarnega ogrevalnega sistema. Električno gretje je namreč dražje od toplovodnega, zato je vgraditev takšnega sistema v celotno hišo negospodarna.

Nedavna povpraševanja za talno gretje, Črnomelj

Električno talno gretje

 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 200
 • Vrsta talnih oblog: Parket
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Potrebujem vgradnjo talnega gretja v stanovanjsko hišo. V prilogi vam pošiljam tlorise ter pojasnilo kako naj bodo ogrevani posamezni prostori. Gretje prostorov naj bo sledeče: KLET: Na načrtu je WC ločeno narisan od pralnice. V resnici bo tukaj vse skupaj en prostor. Ogrevani prostori v kleti so torej garaža, večnamenski prostor, pralnica z WC-jem ter hodnik pred stopniščem. V kleti pa gretje ni predvideno. PRITLIČJE: V pritličju so ogrevani vsi prostori. Talnega gretja ni na delu kjer bo postavljen kamin. Na sliki v prilogi je pozicija kamina označena. MANSARDA: Predelne stene v mansardi bodo drugačne kot je mišljeno v prvotnem načrtu. Iz pdf načrta tako samo upoštevajte gabaritne mere. Na dodatni sliki v prilogi (nov tloris mansarde) lahko vidite skico kako bodo narejene predelne stene. Skratka, namesto 3 sob+ kopalnica bomo dobili 4 sobe + kopalnica). Vsi prostori v mansardi pa naj imajo predvideno ogrevanje. Imam pa še vprašanje glede električne napetosti. Ali se zadeva priključit direktno na omrežno napetost ali je kako drugače ločena preko transformatorja? Kako je s porabo električne energije napram talnemu gretju s toplotno črpalko? Kako je z elektromagnetnim sevanjem? Lep pozdrav

Vodno talno gretje

 • Površina ogrevanega objekta ali prostora (v m2): 200
 • Vrsta talnih oblog: Parket
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, Prosil bi vas za pripravo ponudbe za vgradnjo komplet talnega gretja (razvod cevi + toplotna črpalka) v novo stanovanjsko hišo. V prilogi vam pošiljam tlorise ter pojasnilo kako naj bodo ogrevani posamezni prostori. Gretje prostorov naj bo sledeče: KLET: Na načrtu je WC ločeno narisan od pralnice. V resnici bo tukaj vse skupaj en prostor. Ogrevani prostori v kleti so torej garaža, večnamenski prostor, pralnica z WC-jem ter hodnik pred stopniščem. V kleti pa gretje ni predvideno. PRITLIČJE: V pritličju so ogrevani vsi prostori. Talnega gretja ni na delu kjer bo postavljen kamin. Na sliki v prilogi je pozicija kamina označena. MANSARDA: Predelne stene v mansardi bodo drugačne kot je mišljeno v prvotnem načrtu. Iz pdf načrta tako samo upoštevajte gabaritne mere. Na dodatni sliki v prilogi (nov tloris mansarde) lahko vidite skico kako bodo narejene predelne stene. Skratka, namesto 3 sob+ kopalnica bomo dobili 4 sobe + kopalnica). Vsi prostori v mansardi pa naj imajo predvideno ogrevanje. Lep pozdrav