Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Ajdovščini

13 izvajalcev v bližini

Že 1.404 uporabnikov iz Ajdovščine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

7 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Ajdovščina, 2022

3 zaključeni projekti s povprečno oceno 4,5

20+
Let na tržišču

Storitve: strojni tlaki, epoksi premaz, samorazlivni estrih, tlaki in ometi, strojni ometi, izdelava estrihov, estrih, epoksi tlaki, izdelava tlakov in ometov, apneni omet, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

HALIM KRONI S.P.

5,0
1 ocena
10+
Let na tržišču

Storitve: izdelava ometov, fasaderstvo, knauf, pleskarji, izolacija fasade, strojni tlaki, strojni ometi, stenske obloge, suhomontažni sistemi (knauf), polaganje tapet, prenova fasade, epoksi premaz, barvanje fasade, slikopleskarstvo, beljenje sten, polaganje knaufa.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: samorazlivni estrih, prenova fasade, tlaki in ometi, strojni ometi, gradbena dela, fasaderstvo, izdelava estrihov, gradnja hiše na ključ, gradbena podjetja, fasaderji, estrih, izdelava fasade, gradnja hiše, epoksi premaz, strojni tlaki, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: knauf, knauf strop, estrih, epoksi tlaki, apneni omet, knauf predelne stene, suhomontažni sistemi (knauf), strojni ometi, gradnja hiše na ključ, prenova fasade, epoksi premaz, strojni tlaki, fasaderstvo, zidarska dela, izolacija fasade, temeljna plošča.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: fasade, tlaki in ometi, keramičar, epoksi tlaki, estrih, polaganje keramike, izdelava ometov, strojni ometi, polaganje ploščic, apneni omet, izolacija fasade, izdelava tlakov in ometov, prenova fasade, samorazlivni estrih, fasaderstvo, epoksi premaz.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: izdelava tlakov in ometov, izolacija fasade, izdelava estrihov, estrih, apneni omet, izdelava fasade, epoksi premaz, fasaderstvo, fasade, prenova fasade, izdelava ometov, strojni ometi, tlaki in ometi, samorazlivni estrih, strojni tlaki, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču

Storitve: gradnja hiše na ključ, izkopi in zemeljska dela, gradbena dela, temeljna plošča, zidarstvo, gradbena podjetja, hiša na ključ, zidarska dela, rušitvena dela, gradnja hiše, izkop (gradbene) jame, izkop kanalov, izkop.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Ajdovščina

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 70
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Takoj

Delamo vikend v Malih žabljah. Površina na katero bom sam položil hidro izolacijo je cca 30m2. Potem je zraven še terasa pod katero je klet (hram) Tu je dodatnih 15m2. Potem pa bi rad v kleti (hramu) naredil samo suh beton, oziroma toliko da izravnam površino. Brez hidro izolacije ker nočem izgubiti vlage. Najbolje bi pa bilo da se oglasiš in da greva skupaj pogledat. V naslednjem tednu bom položil cevi za elektriko in narejena bo vsa voda. Potem bi bilo pa zrelo.

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 200
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, doma imamo pred hišo neurejeno dvorišče, katerega bi radi uredili, pošiljam vam slike in me zanima če je možnost, da pridete pogledat. Potrebno je urediti - Izkop jarkov za meteorno kanalizacijo, z odmetom izkopanega materiala narob izkopa - Ureditev padcev ter planiranje in nabijanje dne jarka …..pa še kar je potrebno vi boste najbolj vedeli velikost dvorišča je m2 radi bi naredili tlak, na katerega bi polagali tlakovce. Lokacija Doelnje pri Ajdovščini Hvala, lp