Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov na Jesenicah


Že 2.272 uporabnikov z Jesenic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Jesenice, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 3,0

MIRALEM HAJRIĆ S.P.

3,0
2 oceni
5,0
Romana H. , pred 2 letoma

Brez pripomb, gospod je delo opravil odlično, zelo kvalitetno, bil je zelo odziven... Skratka, definitivno priporočamo naprej!

1,0
Branko V. , pred 8 meseci

Ob dogovarjanju o sklenitvi posla je bil izvajalec Hajrić prepričljiv in je dajal vtis zaupanja vrednega izvajalca. Predračun za delo je bil sestavljen 11.2.2021 in je bil za mene ugoden, tako da je bil dogovor sklenjen.Težave so nastopile pred pričetkom del, ko se je čas pričetka del vedno bolj oddaljeval. Dela so se pričela izvajati šele v sredini julija. Do 21.7.2021, ko so bili delavci nazadnje na našem objektu, je bilo položeno samo 100m/2 fasade do predzadnje faze, ter 50 m/2 samo delno položen stiropor. Tako da je ostalo nedokončano še 120m/2 fasade. Ker se je delo vleklo nerazumno dolga in je gradbišče samevalo vse do 24.8.2021 sem izvajalcu poslal drugo priporočeno pismo, v katerem sem ga obvestil, da z njim prekinjam vse poslovne povezave in da na naši fasadi nebo več delal. Pozval sem ga, naj odstrani del gradbenega odra in pospravi orodje. Do danes, ko vam to pišem se še ni oglasil. Žal mi je, da se vaša ponudba izvajalcev ni končala, kot se konča običajno, to je z obojestranskim zadovoljstvom in sem primoran iskati novega izvajalca za nadaljevanje del.

100+
Poslanih ponudb

Storitve: slikopleskarska dela, tlaki in ometi, fasaderstvo, slikopleskarstvo, izolacija fasade, kritina, prekrivanje strehe, menjava strehe, suhomontažna dela, prenova stanovanja, adaptacija stanovanja, stenske obloge, strojni ometi, pločevinasta kritina, pleskarji, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo
10+
Let na tržišču

Storitve: pleskarstvo, izdelava tlakov in ometov, barvanje fasade, tlaki in ometi, pleskanje stanovanja, talne obloge, parket, epoksi tlaki, pleskanje, izdelava estrihov, keramičar, montaža knaufa, strojni tlaki, knauf spuščeni stropi, knauf, vinilne talne obloge.

Zahtevaj ponudbo
5+
Let na tržišču

Storitve: ureditev okolice, prenova stanovanja, strojni tlaki, obnova stanovanja, polaganje tlakovcev, tlakovanje dvorišča, gradnja hiše, temeljna plošča, epoksi premaz, estrih, gradbena dela, izdelava ometov, zasaditev vrta, tlaki in ometi, adaptacija stanovanja, gradbena podjetja.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: garažna vrata, gradbena podjetja, lesena okna, plastična okna, prenova stanovanja na ključ, pvc/alu okna, epoksi tlaki, strojni ometi, hiša na ključ, gradnja hiše, pvc vhodna vrata, fasaderji, zidarstvo, temeljna plošča, zidarska dela, samorazlivni estrih.

Zahtevaj ponudbo

Z & O, d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: izkop, epoksi tlaki, gradnja hiše, epoksi premaz, apneni omet, samorazlivni estrih, zidarstvo, estrih, hiša na ključ, strojni tlaki, temeljna plošča, izkopi in zemeljska dela, zidarska dela, izkop kanalov, gradbena podjetja, izdelava tlakov in ometov.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Jesenice

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 350
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Takoj

Pozdravljena, V prilogi pošiljam tloris nadstropja – 4 stanovanja. Zadeva je zelo aktualna, trenutno izvajamo zidarska dela. Potrebujemo ponudbe za sledeče : Izdelava estrihov po celotni površini. Katere estrihe bi imeli, se đe nismo odločili. Potrebujemo nasvet izvajalca in njegovo pomoč pri izbiri. Hvala in lep pozdrav.