Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Žalcu

39 izvajalcev v bližini

Že 1.902 uporabnikov iz Žalca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

6 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Žalec, 2022

2 zaključena projekta s povprečno oceno 4,7

MUSTAFA HASIĆ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Doroteja R. , pred 1 letom

S ponudbo in izvedbo sem bila zadovoljna.

10+
Let na tržišču

Storitve: epoksi premaz, izdelava tlakov in ometov, slikopleskarstvo, brušenje parketa, laminat, suhomontažni sistemi (knauf), slikopleskarska dela, keramičar, izdelava ometov, polaganje knaufa, knauf strop, apneni omet, suhomontažna dela, estrih, pleskarstvo, parketarstvo.

Zahtevaj ponudbo

MARJAN COKAN S.P.

4,3
1 ocena
4,3
Andreja A. , pred 2 mesecema

Kakovostno izpeljan posel.

20+
Let na tržišču

Storitve: izdelava estrihov, epoksi tlaki, estrih, samorazlivni estrih, izdelava tlakov in ometov, izdelava ometov, epoksi premaz, tlaki in ometi, apneni omet, strojni ometi, strojni tlaki.

Zahtevaj ponudbo

VESELINOV d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: suhomontažni sistemi (knauf), pleskanje, fasaderstvo, prenova stanovanja na ključ, estrih, zidarstvo, prenova fasade, slikopleskarstvo, pleskanje šol in vrtcev, izdelava estrihov, ureditev okolice, adaptacija stanovanja, načrtovanje vrta, samorazlivni estrih, knauf, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

BYTYQI d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: fasaderji, samorazlivni estrih, izdelava fasade, polaganje tapet, izdelava ometov, tlaki in ometi, pleskanje šol in vrtcev, fasaderstvo, pleskarji, estrih, izdelava estrihov, barvanje fasade, slikopleskarska dela, fasade, beljenje sten, izolacija fasade.

Zahtevaj ponudbo

JANI KNEZ s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: izkopi in zemeljska dela, gradnja hiše na ključ, hiša na ključ, montaža knaufa, prenova kopalnice, suhomontažni sistemi (knauf), izkop kanalov, rušitvena dela, suhomontažna dela, izdelava estrihov, zidarstvo, gradbena podjetja, zasaditev vrta, urejanje vrtov, izkop (gradbene) jame, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo

Storitve: gradbena dela, temeljna plošča, adaptacija kopalnice, gradbena podjetja, gradnja hiše na ključ, izdelava kopalnice, obnova kopalnice na ključ, hiša na ključ, gradnja hiše, zidarstvo, adaptacija stanovanja, prenova kopalnice, kopalnica na ključ, prenova stanovanja na ključ, prenova stanovanja, obnova stanovanja.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Žalec

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 500
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, v Žalcu bomo v letošnjem letu predvidoma septembra gradili 4 velikosti po okoli m2. Vse bodo enake ali vsaj zelo podobne. Hiše bodo P + N. V pritličju bodo imele manjši wc in umivalnik, v nadstropju pa kopalnico z wc, tuš kabino in umivalnikom. Potrebujem izdelavo estrihov. Hvala za ponudbo, Matjaž Nidorfer,

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov (v m2): 400
 • Kakšne omete želite?: Strojni ometi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem apneno cementne omete, za novogradnjo. Lokacija Ponikva pri Zalcu, povrsina cca. m2. Izdelava, do konca aprila. Zelim kvalitetne, gladke omete, brez nepravilnosti, tako da kitanje pred beljenjem ne bi bilo potrebno oz. bi ga bilo cim manj. Posim za ponudbe in morebitne oglede na lokacij. Kontatk: - Benjamin.