Zahtevaj brezplačne ponudbe za izdelavo tlakov in ometov v Žalcu

45 izvajalcev v bližini
2 še na voljo

Že 1.607 uporabnikov iz Žalca je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

5 najboljših ponudnikov za izdelavo tlakov in ometov Žalec, 2022

10 zaključenih projektov s povprečno oceno 4,9

GRANITEX d.o.o.

4,8
9 ocen
5,0
Teja H. , pred 4 leti

Takojšnja odzivnost, prijaznost in korektnost.

5,0
Anita I. , pred 2 letoma

Zelo profesionalni pristop. Svetovali so mi tudi na kraju samem in mi pomagali z nasveti pri odločitvi. Ker sem storitev potrebovala prvič, mi je to bilo v veliko pomoč, saj na tem področju nisem imela izkušenj. Držali so se vseh rokov, montaža je bila predčasna in brez vsakih zapletov. Pa tudi narejeno je zelo lepo. Poleg tega so bili tudi zelo prijazni, kar je dan danes tudi lepo.

10+
Let na tržišču
10+
Izvedenih projektov
200+
Poslanih ponudb
5+
Število zaposlenih
Izbor strank 2019
Izbor strank 2020

Storitve: tlaki in ometi, kamnoseštvo, estrih, kamnosek, nagrobniki, izdelava ometov, samorazlivni estrih, strojni ometi, epoksi tlaki, nagrobni spomeniki, strojni tlaki, epoksi premaz, kamnite stopnice, izdelava tlakov in ometov, izdelava estrihov, apneni omet.

Zahtevaj ponudbo

MUSTAFA HASIĆ S.P.

5,0
1 ocena
5,0
Doroteja R. , pred 7 meseci

S ponudbo in izvedbo sem bila zadovoljna.

10+
Let na tržišču

Storitve: keramičar, pleskanje šol in vrtcev, beljenje sten, estrih, sanacija parketa, knauf predelne stene, polaganje knaufa, polaganje parketa, slikopleskarska dela, izdelava estrihov, montaža knaufa, keramičarstvo, vinilne talne obloge, epoksi premaz, parket, izdelava ometov.

Zahtevaj ponudbo

VESELINOV d.o.o.

 
0 ocen
20+
Let na tržišču

Storitve: apneni omet, izolacija fasade, fasaderstvo, epoksi premaz, zidarska dela, adaptacija stanovanja, prenova stanovanja na ključ, samorazlivni estrih, tlaki in ometi, izdelava tlakov in ometov, hiša na ključ, prenova fasade, estrih, temeljna plošča, fasade, gradnja hiše.

Zahtevaj ponudbo

BYTYQI d.o.o.

 
0 ocen

Storitve: tlaki in ometi, strojni tlaki, izdelava tlakov in ometov, izdelava fasade, barvanje fasade, pleskanje stanovanja, slikopleskarstvo, pleskarji, fasaderstvo, fasaderji, epoksi premaz, pleskanje šol in vrtcev, fasade, izolacija fasade, strojni ometi, slikopleskarska dela.

Zahtevaj ponudbo

JANI KNEZ s.p.

 
0 ocen
10+
Let na tržišču

Storitve: izkop (gradbene) jame, gradnja hiše na ključ, zidarska dela, knauf spuščeni stropi, izris kopalnice, suhomontažni sistemi (knauf), izkopi in zemeljska dela, izkop kanalov, suhomontažna dela, izdelava tlakov in ometov, zidarstvo, gradbena podjetja, zasaditev vrta, vrtnarstvo, rušitvena dela, epoksi tlaki.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Za katere prostore je primernejši suhi estrih?

  Suhi estrih je primernejši za montiranje na stare lesene stropnike oziroma pri kakršnihkoli vrstah sanacije, saj imajo precej nižjo težo kot mokri estrihi. Načeloma se lahko uporablja v kateremkoli prostoru, a če ga nameravamo položiti v kuhinji ali kopalnici, ga moramo pred polaganjem talnih oblog dodatno zaščititi, da bo vodoodporen.

 • Za katere prostore je primernejši mokri estrih?

  Mokri estrihi se priporočajo za prostore večjih površin in za prostore, v katerih nameravate montirati talno gretje, saj dobro prevajajo toploto. Ker je vodoodporen, je bolj kot suhi estrih primeren za polaganje v kuhinji in kopalnici.

 • Kako zmanjšamo možnost pokanja estriha?

  Možnost pokanja zmanjšamo z armiranjem estriha, ki bo zagotovilo primerno natezno trdnost estriha. Dodatno bodo možnost pokanja zmanjšala kovinska in polipropilenska vlakna, ki jih vmešate v mešanico estriha. Za zagotavljanje trdnosti in kompaktnosti estriha je nujno tudi, da se estrih primerno suši.

 • Kateri ometi so primerni za prostore z visoko vlažnostjo?

  Za prostore s povečano vlažnostjo priporočamo apnene in/ali cementne omete. Za posebej vlažne prostore priporočamo sanacijske omete z visoko poroznostjo in paropropustnostjo, ki celo razvlažujejo z vlago prepojene zidove. Tudi ti so narejeni na apno-cementni osnovi. Najmanj odporni na vlago so mavčni ometi.

 • Kateri omet omogoča najboljšo toplotno izolacijo?

  Najboljšo toplotno izolacijo nudijo toplotnoizolacijski ometi, saj jim lahko primešamo tudi nekatere druge izolativne substance, kot je na primer glinopor. Toplotnoizolacijski ometi so primerni tako za notranje kot zunanje površine.

Podjetja za izdelavo tlakov in ometov po Sloveniji

Nedavna povpraševanja za izdelavo tlakov in ometov, Žalec

Izdelava tlakov / estrihov

 • Skupna površina tal (v m2): 500
 • Za kakšne tlake oz. estrihe se zanimate?: Cementni (klasični) estrihi
 • Rok za izvedbo: Več kot 3 mesece

Pozdravljeni, v Žalcu bomo v letošnjem letu predvidoma septembra gradili 4 velikosti po okoli m2. Vse bodo enake ali vsaj zelo podobne. Hiše bodo P + N. V pritličju bodo imele manjši wc in umivalnik, v nadstropju pa kopalnico z wc, tuš kabino in umivalnikom. Potrebujem izdelavo estrihov. Hvala za ponudbo, Matjaž Nidorfer,

Izdelava ometov

 • Skupna površina sten in stropov (v m2): 400
 • Kakšne omete želite?: Strojni ometi
 • Rok za izvedbo: 1 - 3 mesece

Pozdravljeni, potrebujem apneno cementne omete, za novogradnjo. Lokacija Ponikva pri Zalcu, povrsina cca. m2. Izdelava, do konca aprila. Zelim kvalitetne, gladke omete, brez nepravilnosti, tako da kitanje pred beljenjem ne bi bilo potrebno oz. bi ga bilo cim manj. Posim za ponudbe in morebitne oglede na lokacij. Kontatk: - Benjamin.