Zahtevaj brezplačne ponudbe za hidroizolacijo v Rogaški Slatini


Že 1.399 uporabnikov iz Rogaške Slatine je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

1 najboljših ponudnikov za hidroizolacijo Rogaška Slatina, 2022

10+
Let na tržišču
5+
Število zaposlenih

Storitve: menjava strehe, hidroizolacija terase, prekrivanje strehe, hidroizolacija, gradbena podjetja, gradbena dela, zidarstvo, kritina, izolacija strehe, hidroizolacija temeljev, popravilo strehe, pločevinasta kritina, zidarska dela, strešne kritine, temeljna plošča, hidroizolacija kleti.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere dele stavbe je potrebno izolirati proti vlagi?

  Proti vlagi morate sanirati tla, temelje, ravne strehe, balkone in terase. Ostalih zidov ne smemo zapreti s hidroizolacijo, saj bi tako vlagi preprečili prehajanje med zidovi in bi tako vlagi, ki nastaja v hiši (zaradi sušenja perila, kuhanja, …), onemogočili prehod na prosto.

 • Zakaj je hidroizolacija pomembna?

  Hidroizolacija je postopek, s katerim dosežemo, da je določena zgradba vodoodporna. Ko preprečimo vdor vode v objekt, v končni fazi preprečimo tudi razpadanje objekta.

 • Kako se izvede hidroizolacija?

  Za izvedno hidroizolacije so na voljo različni materiali in tehnike, končni način izvedbe hidroizolacije pa se lahko določi šele po preučitvi stanja na terenu. Postopek je namreč odvisen od tega, ali gre za sanacijo vlage, vdora vode; ali je mogoča sanacija z zunanje strani objekta ali ne, iz katerega materiala so stene, in podobno.

 • Katere vrste hidroizolacije poznamo?

  Ločimo horizontalno in vertikalno hidroizolacijo. Horizontalna hidroizolacija je položena vzporedno s tlemi in preprečuje vdor kapilarne vlage iz temeljev in tal ter vdor podtalnice. Vertikalna hidroizolacija je izolacija sten, ki so nato zasute z zemljo in preprečuje vdor vlage iz zemlje. Položena je od temeljev do nekaj centimetrov (cca 30) nad terenom, da zaščiti steno tudi pred meteorno vodo.