Zahtevaj brezplačne ponudbe za hidroizolacijo v Brežicah


Že 1.606 uporabnikov iz Brežic je izvajalca poiskalo prek primerjam.si

3 najboljših ponudnikov za hidroizolacijo Brežice, 2022

1 zaključen projekt s povprečno oceno 5,0

5,0
Janko K. , pred 1 letom

SARAMATI ADEM d.o.o. Krško smo izbrali za izdelavo klasičnih estrihov in bili smo zadovoljni.

20+
Let na tržišču
50+
Število zaposlenih

Storitve: sanacija vlage, hidroizolacija terase, gradnja hiše, hidroizolacija kleti, hidroizolacija temeljev, zidarstvo, hidroizolacija strehe, hiša na ključ, gradnja hiše na ključ, gradbena dela, hidroizolacija, temeljna plošča, hidroizolacija ravne strehe, zidarska dela, gradbena podjetja, hidroizolacija balkona.

Zahtevaj ponudbo
20+
Let na tržišču
10+
Število zaposlenih

Storitve: hidroizolacija balkona, talno gretje, zalogovnik za pelete, kombinirani bojler, bojlerji, hidroizolacija terase, zalogovnik tople vode, električno talno gretje, polaganje talnega gretja, grelnik vode - bojler, zalogovniki in bojlerji, hidroizolacija ravne strehe, vodno talno gretje, hidroizolacija temeljev, sanacija vlage, talno ogrevanje.

Zahtevaj ponudbo

Limani Selver s.p.

 
0 ocen

Storitve: hidroizolacija temeljev, tlakovanje, knauf spuščeni stropi, pvc ograje, hidroizolacija strehe, prenova stanovanja na ključ, hidroizolacija, vrtnarstvo, asfaltiranje & tlakovanje, ograje, izdelava škarpe, slikopleskarska dela, suhomontažna dela, tlakovanje dvorišča, pleskanje šol in vrtcev, polaganje knaufa.

Zahtevaj ponudbo

Pogosta vprašanja

 • Katere dele stavbe je potrebno izolirati proti vlagi?

  Proti vlagi morate sanirati tla, temelje, ravne strehe, balkone in terase. Ostalih zidov ne smemo zapreti s hidroizolacijo, saj bi tako vlagi preprečili prehajanje med zidovi in bi tako vlagi, ki nastaja v hiši (zaradi sušenja perila, kuhanja, …), onemogočili prehod na prosto.

 • Zakaj je hidroizolacija pomembna?

  Hidroizolacija je postopek, s katerim dosežemo, da je določena zgradba vodoodporna. Ko preprečimo vdor vode v objekt, v končni fazi preprečimo tudi razpadanje objekta.

 • Kako se izvede hidroizolacija?

  Za izvedno hidroizolacije so na voljo različni materiali in tehnike, končni način izvedbe hidroizolacije pa se lahko določi šele po preučitvi stanja na terenu. Postopek je namreč odvisen od tega, ali gre za sanacijo vlage, vdora vode; ali je mogoča sanacija z zunanje strani objekta ali ne, iz katerega materiala so stene, in podobno.

 • Katere vrste hidroizolacije poznamo?

  Ločimo horizontalno in vertikalno hidroizolacijo. Horizontalna hidroizolacija je položena vzporedno s tlemi in preprečuje vdor kapilarne vlage iz temeljev in tal ter vdor podtalnice. Vertikalna hidroizolacija je izolacija sten, ki so nato zasute z zemljo in preprečuje vdor vlage iz zemlje. Položena je od temeljev do nekaj centimetrov (cca 30) nad terenom, da zaščiti steno tudi pred meteorno vodo.