Mnenja strank

5,0 / 5
Spletna trgovina
Milan H., Krško
Sodelovanje s Primerjam je bila super izkušnja od začetka do konca. Potrebovali smo zanesljivo podjetje ali samostojnega podjetnika za izdelavo uporabnikom prijazne spletne trgovine in nismo bili razočarani. Podjetje, ki smo ga izbrali med dobljenimi ponudbami, se nam je povsem posvetilo, tudi sami so prispevali veliko predlogov za izboljšave trgovine. Vodja projekta je bil zelo odziven in ažuren, končna stran pa točno takšna, kot smo si zamislili.
5,0 / 5
Spletna trgovina
Enej K., Ilirska Bistrica
Res sem vesel, da sem našel vašo storitev, saj ste mi pomagali poiskati go. Tatjano in njeno ekipo. Glede na njihove reference sem imel precej velika pričakovanja glede kvalitete spletne trgovine in res niso razočarali. Oblikovana je zelo pregledno in je preprosta za uporabo, tako da lahko na njej kupujejo tudi tisti, ki niso najbolj vešči računalništva.
5,0 / 5
Spletna trgovina
Jolanda T., Črnomelj
Sodelovanje s Tadejem, ki sem ga našla prek Primerjam, je bila res prijetna in osebna izkušnja. Preden je začel z izdelavo spletne trgovine, se je potrudil, da je dobro spoznal vse moje želje in pričakovanja, tudi med samim postopkom izdelave se je večkrat posvetoval z mano, tako da sem res zadovoljna z rezultatom.
50.000+ potrjenih povpraševanj
1.000+ ocenjenih ponudnikov
4,6 povprečna ocena
Sodelujemo le z uveljavljenimi in kakovostnimi izvajalci.
Ponudbe boste prejeli kmalu, najkasneje v roku tedna dni.
Privarčujte čas in denar. Z 1 povpraševanjem do 6 ponudb.

Cene za izdelavo spletne trgovine, 2021

Izdelava spletne trgovine - Izbrani nasveti

Primerjam.si uporabljajo